Ignachinio Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Panowie i Panie Pytanko, Biomasa w parowie znalazłem tylko 12 sztuk Gdzie to jeszcze rośnie? 2. Hełm dla Dana żeby go dostać muszę mu dostarczyć 15 sztuk tego cuda, mam już hełm od Sachatowa czy mogę iść na Radar czy coś wywalę w grze 3. Kwiaty dla Kałmuka, gdzie tego szukać, będzie leżało na ziemi czy gdzieś rosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Chodzi Ci o hełm psi od Dana? Ja go od niego nie brałem, mam hełm od Sacharowa i tak poszedłem na Radar i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Ignachinio napisał: Panowie i Panie Pytanko, Biomasa w parowie znalazłem tylko 12 sztuk Gdzie to jeszcze rośnie? 2. Hełm dla Dana żeby go dostać muszę mu dostarczyć 15 sztuk tego cuda, mam już hełm od Sachatowa czy mogę iść na Radar czy coś wywalę w grze 3. Kwiaty dla Kałmuka, gdzie tego szukać, będzie leżało na ziemi czy gdzieś rosło? Ad 1 Oprócz Parowu także np: Błota . Istotne dla questu składowe biomasy można także znależć w schowkach Ad 3 Powinieneś miec zaznaczone na mapie - w centrum zaznaczenia rośnie drzewo, a na nim oczekiwany kwiatek ( mogę sie mylić ale to chyba gdzieś tam gdzie spotykasz pierwszy raz Kota) Edytowane 1 Lipca 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Mogę już robić normalne zapisy po zainstalowaniu rozpakowanego w formie gamedaty patcha 8k_full unpack,który ma już patcha 8.2k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Mam problem z zadaniem na schowek pielgrzyma. Zadanie to od razu po wzięciu staje się niewykonane. Co może być problemem? Edytowane 1 Lipca 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @PainChiller - a czy przed wzięciem zadania nie zrobiłeś czasem jakiejś "ruchawki" w okolicach wagonika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Nie przypominam sobie żadnego wagonika w tej lokacji :/ Edytowane 1 Lipca 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @PainChiller - wagonik , przyczepa etc... obok jeziora , czyli tam gdzie masz sie udać po fanty. Warunkiem wykonania zadania jest nie wdawanie sie w strzelaninę . Byc może jakakolwiek strzelanka z tym ugrupowaniem na lokacji NT skutkuje odzrzuceniem zlecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Przy tym wagoniku nie byłem, natomiast strzelać z nimi się musiałem. Skrzynki z bronią w bagnie pilnowała para mścicieli z RPG-7... Edytowane 1 Lipca 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Mścicieli randomowych na lokacji można zabijać bez problemu. Najważniejsze aby nie tknąć tych przy wagonie. Jeśli masz pewność, że akurat tamtych nie ruszałeś to spróbuj na nowo wejść na lokacje przed wzięciem zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trainer do wersji 8 i dalej ( Объединенный Пак 2.1: Трейнер/Trainer (+26) [ОП 2.1] [Update 8] {LIRW / GHL} (10 КБ) ) Yanek bez rejestracji: https://yadi.sk/d/DLy5CyxUfs9ZQA Obsługa trainera - insert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Postawiłem z patchem 8.2 + silnik do niego, ale jeszcze nie uruchomiłem tego moda. Mam pytanie, czy te wszystkie miniczity pozwalające grać w miarę bezstresowo trzeba dodać przed uruchomieniem, czy można je dodawać już podczas gry. Wiem, że poradziliście sobie ze zwiększonym udźwigiem, ale ja nie znalazłem już gotowca w tych oficjalnych czitach. Jest taki, czy samemu trzeba go dorobić? Widziałem ten zestaw od @Raven, ale był dla niższego patcha. Chyba żeby użyć samej gamedata, ale plik system może się różnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Mogę już robić normalne zapisy po zainstalowaniu rozpakowanego w formie gamedaty patcha 8k+rozpakowany patch 8.2k.Wcześniejsze wpisy,że patch 8k zawiera patch 8.2k to bzdura.Przepraszam za błędną informację.@kondotier ja zainstalowałem czity od @Raven na samym końcu.Innych czitów nie instalowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 48 minut temu, kondotier napisał: Postawiłem z patchem 8.2 + silnik do niego, ale jeszcze nie uruchomiłem tego moda. Mam pytanie, czy te wszystkie miniczity pozwalające grać w miarę bezstresowo trzeba dodać przed uruchomieniem, czy można je dodawać już podczas gry. Wiem, że poradziliście sobie ze zwiększonym udźwigiem, ale ja nie znalazłem już gotowca w tych oficjalnych czitach. Jest taki, czy samemu trzeba go dorobić? Widziałem ten zestaw od @Raven, ale był dla niższego patcha. Chyba żeby użyć samej gamedata, ale plik system może się różnić. @kondotier - w kwestii udzwigu - gdybys nie znalazł : system.ltx , actor.ltx Te wszystkie minicheaty możesz dodawac kiedy zechceszlub taka bedzie potrzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @boberm Dziękuję, na pewno skorzystam. Patch 8.2 miał ponoć likwidować brak możliwości zapisu. A nie mogę. @jurek48 Skąd wziąłeś te rozpakowane patche? Ja je pobrałem w formie instalatora. I pozostało pytanie o te minichity. Będą się aktywowały po wgraniu już po rozpczęciu nowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 32 minuty temu, kondotier napisał: @boberm Dziękuję, na pewno skorzystam. Patch 8.2 miał ponoć likwidować brak możliwości zapisu. A nie mogę. @jurek48 Skąd wziąłeś te rozpakowane patche? Ja je pobrałem w formie instalatora. I pozostało pytanie o te minichity. Będą się aktywowały po wgraniu już po rozpoczęciu nowej? @kondotier - w kwestii zapisu - zmień sobie uprawnienia dla katalogu OP2.1 . Te wszystkie "prawki" wgrywać możesz w kazdym momencie gry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @boberm W skrócie mam ustawienia uruchamiania moda jako administrator. Ale tam we właściwościach co pokazałeś w tym temacie poradnikowym, nic zmienić nie mogę. Mam tam szare ptaszki i tylko mogę dodać nowe w zaprzeczeniach. Oczywiście że nie są zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 16 minut temu, kondotier napisał: @boberm W skrócie mam ustawienia uruchamiania moda jako administrator. Ale tam we właściwościach co pokazałeś w tym temacie poradnikowym, nic zmienić nie mogę. Mam tam szare ptaszki i tylko mogę dodać nowe w zaprzeczeniach. Oczywiście że nie są zrobione. @kondotier Katalog gry czy skrót na pulpicie? Tak to winno wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @kondotier rozpakowane patche 8k i 8.2k w formie gamedaty pobrałem z linka,który zapodał @Maur na stronie 35.Czity od @Raven zainstalowałem na samym końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @boberm Daję zrzut ekranu porównującego Twoje i moje ustawienia. Teraz mam uruchamianie jako administrator i w katalogu moda i w skrócie. Usunąłem poprzednie szybkie zapisy, nowa gra i nic z tego. Nawet w ustawieniach, tam gdzie można zmienić nazwę dla gracza mod nie widzi klawiatury. Tak samo jak nie mogę zrobić tego zapisu Na lokacji. Mam przypisany klawisz, ale nieskuteczny. A w opcjach Ogólne, masz folder moda tylko do odczytu, czy odptaszkowany? @jurek48 Przeszukałem tę stronę z linka już wcześniej dla pobrania czitów, ale rozpakowanych patchy 8 i 8.2 nie znalazłem. Tylko w formie instalatora. DODANO: Znalazłem. Dodam i zobaczę czy zapisy pójdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Kurcze to zadanko na usunięcie pawlika w MW to jakiś horror, jak wy rozwaliliście tą zgraję najemników? Ich jest tam conajmniej kilkudziesięciu. Może jakby udało się zwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Chodzi Ci o zadanie o Kablu? A sposób jest prosty po jego śmierci uciekasz za barykady niedaleko czołgu i stamtąd ostrzeliwujesz towarzystwo. Z mojej strony proponuje do tego zadanie chociażby znaleziony wcześniej w schowku karabinek L-300 Snajperski (bardzo fajna spluwa) i heja raz dwa i towarzystwa nie ma i jeszcze zarobić ładnie można. Pytanie schowek kotobechemota ale ten drugi co daje. po znalezieniu tego za bramą, W PDA zamiast treści/ zdjęcia mam tylko text x coś tam. Podrzuci ktoś zdjęcia albo opis gdzie szukać. Opis,, schowek w schowku"?? Jeszcze jedna prośba Da radę zrobić czita aby arty się nie psuły i nie zamieniały w brukowce? Gram na 7.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 @Ignachinio Schowek w schowku - to jest w schowku Strieloka w podziemiach agro. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba trzeba było znależć PDA i nas przenosiło do tego schowka. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 5 godzin temu, Ignachinio napisał: Pytanie schowek kotobechemota ale ten drugi co daje. po znalezieniu tego za bramą, W PDA zamiast treści/ zdjęcia mam tylko text x coś tam. Podrzuci ktoś zdjęcia albo opis gdzie szukać. Opis,, schowek w schowku"?? Jeszcze jedna prośba Da radę zrobić czita aby arty się nie psuły i nie zamieniały w brukowce? Gram na 7.3 Jak pisał @wariat - schowek w schowku grupy Striełka - nie ma teleportu - trzeba po"małpiemu" W kwestii "brukowców" rzuc okiem tu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ups, pomyliły mi się wersje... Dzięki za poprawkę @boberm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi