Naznaczony2001 Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września War game - poruszający dokument o powstawaniu gry STALKER 2: Heart of Chornobyl w warunkach wojny na Ukrainie. https://youtu.be/PWyO6X3hQsQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Znowu trzy kawałki do posłuchania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Hehe, zmienili coś w SI bo zamiast na deszczu to siedzi pod osłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października W sumie spoko detal. Bo w każdym modzie leje się z nieba a towarzystwo siedzi na deszczu. Pytanko z ciekawości bo naszło mnie na wspomnienia. Wiadomo czy będzie multi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października @Ignachinio z tego co jest napisane to multi ma być dodane jakiś czas po premierze w aktualizacji ale jakie tryby nie jest wspomniane. @edit W jakimś wywiadzie napisano o klasycznym deathmatchu i teamdeathmatchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października O to fajnie w sumie będzie można pobiegać razem i się postrzelać. Z drugiej strony szkoda, że nie będzie czegoś na wzór Stalkera Online czy jak to się nazywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Pewnie będzie to co w starych czyli łapanie artefaktów no bo co tu jeszcze wymyślać, chyba, że jeszcze coś w stylu pubg ze zbieraniem sprzętu i zmniejszającą się strefą walki (chociaż tu za mało przedmiotów jest w grze) ale ja wiem czy w ogóle jest sens się wysilać z multi dla tej gry? Kto kupuje Stalkery dla grania po sieci? Dodadzą standard co we wszystkim żeby nie było, że multi nie ma 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Ja akurat chwilę pograłem w stalkery przez sieć zabawa była przednia. Moim marzeniem to byłby świat z pełną kooperacją. Ale jest to nie do zrobienia a szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października @Ignachinio Ja często sobie pogram na Clear Sky multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Witam muzyka taka sobie, ale to nie aż tak ważne jak Ambient którego jestem bardzo ale to bardzo ciekawy, ponieważ po mojemu to On robi większość klimatu w grze. Moim ulubionym i tak pozostaje jak na razie ten, Gruzini robią bardzo dobry ciekawe też czy będą w S2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi