Naznaczony2001 Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września War game - poruszający dokument o powstawaniu gry STALKER 2: Heart of Chornobyl w warunkach wojny na Ukrainie. https://youtu.be/PWyO6X3hQsQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Znowu trzy kawałki do posłuchania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Hehe, zmienili coś w SI bo zamiast na deszczu to siedzi pod osłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października W sumie spoko detal. Bo w każdym modzie leje się z nieba a towarzystwo siedzi na deszczu. Pytanko z ciekawości bo naszło mnie na wspomnienia. Wiadomo czy będzie multi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października @Ignachinio z tego co jest napisane to multi ma być dodane jakiś czas po premierze w aktualizacji ale jakie tryby nie jest wspomniane. @edit W jakimś wywiadzie napisano o klasycznym deathmatchu i teamdeathmatchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października O to fajnie w sumie będzie można pobiegać razem i się postrzelać. Z drugiej strony szkoda, że nie będzie czegoś na wzór Stalkera Online czy jak to się nazywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Pewnie będzie to co w starych czyli łapanie artefaktów no bo co tu jeszcze wymyślać, chyba, że jeszcze coś w stylu pubg ze zbieraniem sprzętu i zmniejszającą się strefą walki (chociaż tu za mało przedmiotów jest w grze) ale ja wiem czy w ogóle jest sens się wysilać z multi dla tej gry? Kto kupuje Stalkery dla grania po sieci? Dodadzą standard co we wszystkim żeby nie było, że multi nie ma 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Ja akurat chwilę pograłem w stalkery przez sieć zabawa była przednia. Moim marzeniem to byłby świat z pełną kooperacją. Ale jest to nie do zrobienia a szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października @Ignachinio Ja często sobie pogram na Clear Sky multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Witam muzyka taka sobie, ale to nie aż tak ważne jak Ambient którego jestem bardzo ale to bardzo ciekawy, ponieważ po mojemu to On robi większość klimatu w grze. Moim ulubionym i tak pozostaje jak na razie ten, Gruzini robią bardzo dobry ciekawe też czy będą w S2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 9 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada Gra już osiągnęła złoty status! Gotowi na przygodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano Wtorek o 18:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:07 Pojawiły się testy od samej Nvidia https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/dlss-stalker-2-farming-simulator-25/ wygląda na to, że „trochę" się twórcy rozminęli z podanymi wymaganiami sprzętowymi na Steamie? Widziałem też video z konfigurowaniem broni - byłoby zabawnie zobaczyć MP5 z granatnikiem jak w Half Life.😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Wtorek o 19:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:19 @ZapomnialemLoginu GSC zaktualizowało wymagania dla S2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano Środa o 17:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 17:30 Patrząc na te testy i wymagania boje się o mój komfort gry na i5 8500 i rtx 3060... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano Środa o 18:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 18:50 Ogólnie piękny fuck pokazany graczom mającym starsze karty jak 4000. Bo bez generatora będą mieli połowę klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano Środa o 19:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 19:47 No chyba ich coś boli -_- . Czyli medium zagram najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano Czwartek o 07:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:13 No ja wątpię że mój uciągnie S2 więc muszę nowego kompa załatwić a najtańszy taki to za 1300 euro :( zanim ja uzbieram to się ta gra zestarzeć zdąży xD Tragedia te wymagania oni mieli 10 lat żeby wszystko doprowadzić do kupy a nie robić ludzi w wała bo nie każdego stać żeby wymienić sprzęt na droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Czwartek o 07:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:41 Karozilla - nie zawiedli moich oczekiwań, robienie ludzi w wała staje się tradycją w tej firmie. Jeszcze tylko kolejne 10 lat poprawianie baboli i poprawianie poprawek wcześniej poprawionych przez poprawki + kolejne podwyższenie mocy karty graficznej, płyty, procesora by komputery mogły "uciągnąć" te w/w poprawki i w 2 połowie XXI wieku tzw. naszej ery gra będzie gotowa. p.s. na dzień dobry 90% graczy nie będzie grać bo mają za stary/słaby sprzęt a od firmy ciągle słyszysz popularne ostatnio słowo klucz: dej! dej bo nie dałeś jeszcze wszystkiego!. p.s. 2 - ciekawe czy oprócz 10 000 odcieni zieleni będzie do tego jeszcze fabuła jako bonus czy kolejny liniowy produkt końcowy przemiany materii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano Czwartek o 08:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:57 widzę że będę grał jak w Cień Czarnobyla na premierę - 800x600 i wszystko na minimum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano Czwartek o 08:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:58 No też prawda oni tylko żebym im dać a sami co robią kolejne poprawki i ja jestem ciekawa czy na 100% ta gra wyjdzie tego 20 listopada bo chyba kota dostanę jak premiere przeniosą xD Ludzie pozamawiali grea a tu jak by sie okazało że jednak przesuną to łojoj xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Czwartek o 09:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:24 Głosuje na kolejny "poślizg" coby podbić cenę za "konieczne" dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano Czwartek o 09:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:49 Stalkera 2 kupiłem w przedsprzedaży, więc spoko. Mój obecny komputer uciągnie go na niskich ustawieniach, no może na średnich. Nic na razie nie zmieniam, jak gra mi się spodoba, to pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Czwartek o 12:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:11 Wymagania wymaganiami ale wiadomo coś na ile godzin rozgrywki mamy się przygotować? Bo jak mam dać 400 zł za 15 godzin gry. To jest to jakaś kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Czwartek o 12:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:14 @Ignachinio odnośnie długości gry to chyba ostatnie "najświeższe" informacje to te z tego artykułu: Podejrzewam, że w takiej grze to spokojnie te 30-50 godzin to zejdzie. Jak w jakimś Deus Exie czy Dying Light. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano Czwartek o 17:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:27 Tak sobie czytam Wasze posty... Jeszcze nikt z Was nie grał, nawet nie dotknął gry, a już zaczęło się wieszanie psów i podsycanie g... burzy. Przecież nikt nie każe Wam tej gry kupić i w nią grać... Do premiery został raptem tydzień i spokojnie poczekam ze swoją oceną. Jak S2 będzie tylko do pobrania i zagrania dam Wam znać 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi