Skocz do zawartości

Nowe wieści o S.T.A.L.K.E.R. 2

kobal

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Pewnie będzie to co w starych czyli łapanie artefaktów no bo co tu jeszcze wymyślać, chyba, że jeszcze coś w stylu pubg ze zbieraniem sprzętu i zmniejszającą się strefą walki (chociaż tu za mało przedmiotów jest w grze) ale ja wiem czy w ogóle jest sens się wysilać z multi dla tej gry? Kto kupuje Stalkery dla grania po sieci? Dodadzą standard co we wszystkim żeby nie było, że multi nie ma 😁

Witam muzyka taka sobie, ale to nie aż tak ważne jak Ambient którego jestem bardzo ale to bardzo ciekawy, ponieważ po mojemu to On robi większość klimatu w grze. Moim ulubionym i tak pozostaje jak na razie ten,  Gruzini robią bardzo dobry ciekawe też czy będą w S2.

Pozdrawiam  

• 1 miesiąc temu...

Pojawiły się testy od samej Nvidia

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/dlss-stalker-2-farming-simulator-25/

vYUiSHn.png

hBIldmS.png

wygląda na to, że „trochę" się twórcy rozminęli z podanymi wymaganiami sprzętowymi na Steamie?

Widziałem też video z konfigurowaniem broni - byłoby zabawnie zobaczyć MP5 z granatnikiem jak w Half Life.😄

No ja wątpię że mój uciągnie S2 więc muszę nowego kompa załatwić a najtańszy taki to za 1300 euro :( zanim ja uzbieram to się ta gra zestarzeć zdąży xD Tragedia te wymagania oni mieli 10 lat żeby wszystko doprowadzić do kupy a nie robić ludzi w wała bo nie każdego stać żeby wymienić sprzęt na droższy 

Karozilla - nie zawiedli moich oczekiwań, robienie ludzi w wała staje się tradycją w tej firmie. :)

Jeszcze tylko kolejne 10 lat poprawianie baboli i poprawianie poprawek wcześniej poprawionych przez poprawki + kolejne podwyższenie mocy karty graficznej, płyty, procesora by komputery mogły "uciągnąć" te w/w poprawki i w 2 połowie XXI wieku tzw. naszej ery gra będzie gotowa. :)

p.s. na dzień dobry 90% graczy nie będzie grać bo mają za stary/słaby sprzęt a od firmy ciągle słyszysz popularne ostatnio słowo klucz: dej! dej bo nie dałeś jeszcze wszystkiego!.

p.s. 2 - ciekawe czy oprócz 10 000 odcieni zieleni będzie do tego jeszcze fabuła jako bonus czy kolejny liniowy produkt końcowy przemiany materii. :)

• Dodatnia 1

No też prawda oni tylko żebym im dać a sami co robią kolejne poprawki i ja jestem ciekawa czy na 100% ta gra wyjdzie tego 20 listopada bo chyba  kota dostanę jak premiere przeniosą xD Ludzie pozamawiali grea a tu jak by sie okazało że jednak przesuną to łojoj xD

Tak sobie czytam Wasze posty...
Jeszcze nikt z Was nie grał, nawet nie dotknął gry, a już zaczęło się wieszanie psów
i podsycanie g... burzy.
Przecież nikt nie każe Wam tej gry kupić i w nią grać...

Do premiery został raptem tydzień i spokojnie poczekam ze swoją oceną. 
Jak S2 będzie tylko do pobrania i zagrania dam Wam znać :)   

• Dodatnia 2
  • Ekstra 1