LisKot Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 12 minut temu, OldMan napisał(a): A gdzie ona konkretnie jest ? Hangar na Wysypisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2 minuty temu, LisKot napisał(a): Hangar na Wysypisku. Tam jeszcze nie byłem bo mam problem z TS i stawiam go właśnie od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Szczepan9205 Kolejowy podajnik do załadunku wagonów materiałem sypkim, rudą żelaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia O 😎 Dzięki @vidkunsen, szukałem w necie co to jest i nie mogłem znaleźć, a potrzebna mi ta nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Co do PDA Michigana to tak myślałem, że może to mieć związek z Fanatem. Będę grał z opcją, że Michigan zginął na cmentarzysku pojazdów. Będziemy mieli pełniejsze spolszczenie i dodatkowo może to zaowocuje dodatkową fabułą gdy w końcu spotkamy Fanata. I takie pytanie obok, czy ktoś wie gdzie jest w modzie plik actor.ltx? Wydaje mi się, że obszukałem wszystkie pliki .db i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia O @vidkunsen był pierwszy miałem strzelić, że to jakiś kolejowy przesiewacz do węgla czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia skąd zdobyć lepszy plecak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @OldMan Actor.ltx jest w archiwach .db z tym, że ich się nie da wypakować zwykłymi extractorami/unpackerami - trzeba wypakowywać extractorem do OP 2.1 i najlepiej wybrać wypakowanie całego moda. Ale mam to wypakowane, więc trzymaj, a jest tam gdzie zawsze - gamedata/configs/creatures: actor.ltx @Szeregowy KillerWiększy plecak chyba dostajemy później fabularnie, ale najlepiej, żeby Ci to potwierdził ktoś kto już przeszedł moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Do paczek .db używam od dawna AXRToolset-master Sadzę, że nie rozpakowałem wszystkiego. @Szczepan9205 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @Szeregowy Killer chyba fabularnie się je zdobywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @OldMan To ja chyba nie potrafię korzystać z tego AXRToolset bo nigdy nim niczego nie wypakowałem bo zawsze mi coś tam wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Ja też prawie niczego nie mogę rozpakować. A próbowałem różnymi narzędziami. Z innymi modami też mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @LisKot Do Cienia Czarnobyla i modów na nim: extractor.7z pack_unpack.7z Do Czystego Nieba i Zewu Prypeci: stalker_soc_and_cs_unpacker.zip Uniwersalny (rozpakowuje na pewno CCz, CzN i ZP też powinien tyle, że przyciski są po rusku): sue2.exe I ten do OP 2.1 - True Stalkera wypakowuje, OP to na pewno, a może i inne mody też tylko, że on się składa z plików, które wrzuca się do gamedaty i w menu głównym trzeba kliknąć odpowiednią cyfrę (w instrukcji jest wypisane która cyfra wypakowuje jaki folder z gamedaty). Распаковщики ОП2.1.zip 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Ten ostatni zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 18 godzin temu, LisKot napisał(a): Ten ostatni zadziałał. Ja też skorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia @LisKot Czyli ten biedny stalker z baru jednak nie kłamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia @LisKot A już myślałem, że o True Stalker wiem frzysdko… Co to za artefakt…? I skąd …? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia @Mayer99 Kula ognista. W Barze stalker prosi nas o zabicie ognistych poltergeistów, które powstały po wrzuceniu tego artefaktu do ogniska. W nagrodę dostajemy Kulę ognistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ale nie wiedziałem, że kula ognista takie cuda czyni…Ło Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia To też dobrze świadczy o autorach moda, że zwracają uwagę na takie rzeczy co napisali, a jakby później ktoś chciał sprawdzić w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzun Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @Szczepan9205 Jakby co ja się piszę na testy. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia A zwróciliście uwagę na ciała w X-18 i X-16? Postarali się o takie detale. Aktualnie testy spolszczenia idą pełną parą - tyle zdradzę. O reszcie decyduje @Szczepan9205 i @OldMan, który też ma swój wkład w polską wersję TS. Pomaga także @LisKot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 11 minut temu, Agrael napisał(a): A zwróciliście uwagę na ciała Spotkasz jeszcze Wilka, pokonał go jego odwieczny przeciwnik. Co do pomocy to ostatnio trochę czas mi uciekł. W poniedziałek muszę trochę nadgonić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Wilk... Legenda. W innym modzie doczekał się nawet syna, ale to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi