tom3kb Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Trwają prace nad dużym patchem (1.6) do True Stalker. Autorzy pytają czego oczekują gracze i zasugerowali, że pracują nad A-Life, szybką podróżą i tym żeby nasz "bohater" aż tyle razy w czasie fabuły nie dostawał po łbie. Oczywiście na razie brak terminu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 3 godziny temu, tom3kb napisał(a): pytają czego oczekują gracze i zasugerowali, że pracują nad A-Life, szybką podróżą i tym żeby nasz "bohater" aż tyle razy w czasie fabuły nie dostawał po łbie. Zamiast wpracować nowe story... Nowy rozdział... Jak można coś zjeb... to dlaczego nie... Ja to bym dodał paru waginosceptyków (gejów). Paru trans i koniecznie macochę taką, która zasiedziała się na solarce... Chociaż pierwsza żona była nasza nasza nasza. Piła mleko, doiła krowy i słuchała Chopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Dodał bym różnych zadań(ciekawych) na lokacjach, przed finałem chciałem jeszcze coś porobić a tu pupa. Zagospodarował bym miejsca na lokacjach, mamy tartak a tam tylko trup(było też tam 3 stalkerów chyba z mini zadaniem) ale czegoś jeszcze bym się spodziewał. Lokacji z pustymi basenami, tam gdzie aktywujemy arta i nas najmy atakują, ale wcześniej nic tam nie ma. Ta wysoka antena, wejść się na nią nie da..... itd. Coś jak w Falloutach każda miejscówka miała do opowiedzenia jakąś historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Ooo Czyli jednak... A już myślałem że się poddali i na 1.5 rozwój TS się skończył. Czyli są szanse, że spolszczenie na stałe zagości w TS i będzie jego integralną częścią hue hue Tylko coś mi się wydaje, że będę tak czy tak musiał się przypomnieć AP żeby je dodali i poprawili czcionkę zanim wydadzą łatkę i nie wiem czy tym razem się bezpośrednio do WolfStalkera nie zwrócę. Jak dla mnie to jakiekolwiek A-Life to podstawa (nawet takie jakie mieliśmy w Zewie Prypeci to już coś bo przynajmniej lokacje w jakiś sposób "żyły" i NPC się po nich przechadzali), a co mamy teraz? Poza konkretne obszary nie wyjdą, ani NPC, ani mutanty i w kółko się odradzają w tych samych miejscach, dodatkowo nieoskryptowane emisje by się przydały bo to Zona do cholery, a nie kurort. Co idzie za emisjami - dynamiczny spawn artefaktów po emisjach by się przydał bo pamiętam, że przy pierwszym ogrywaniu TS już wstępnie spolszczonego sprzedałem jakiś artefakt, a potem się okazało, że ani go nie można nigdzie znaleźć bo się nie odradzają, ani kupić ani nic no a do zadania potrzebny był Przydałoby się też żeby lokacje były bardziej zasiedlone bo się dość puste wydają. Akurat z dodaniem nowego rozdziału @OldMan to teraz mają problem bo zakończyli historię obu bohaterów i chyba nie mieliby za bardzo gdzie wcisnąć tego nowego rozdziału, ale tak jak @MOSnapisał - przydałoby się trochę więcej poboczniaków, jakichś bardziej skomplikowanych może, a nie takich banalnych że wszędzie nas wszystko za rączkę prowadziło w zasadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi