vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Po zrobieniu misji na danej lokacji przydatne jest pozwiedzać i obszukać zakamarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Jestem na wysypisku i jak na razie mod bardzo dobry (choć nie tak jak łapacz snów), ale design celowników to zbrodnia Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Z ciekawości. Ile udało Wam się znaleźć unikalnych artefaktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 5 minut temu, Agrael napisał(a): Z ciekawości. Ile udało Wam się znaleźć unikalnych artefaktów? To masz w PDA w zakładce Dane. U mnie na koniec moda - 29/73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Na koniec po rozmowie z kobietą - nie opuściłem strefy - wlazłem w w/w tabelkę, sprawdziłem i latałem po strefie by zaliczyć wszystkie anomalne strefy, dałem radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia wie ktoś gdzie dokładnie jest kompas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia @Szeregowy Killer Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia @LisKot a ja cały czas w złym miejscu szukałam jaaaaaa... (X . X) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Ludki jak się używa tych kozików do rzucania? w sloty broni nie wchodzą z resztą w żadne inne też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia @cez137 Tak jak granatów i śrub. Po wybraniu śruby "zmień amunicję". Domyślnie chyba za to odpowiadał klawisz "y". W tym zadaniu, w którym je dostajemy to i tak lepiej tych bandytów z pistoletu zdjąć. Chciałem zneutralizować bandytę nożem, to umarł z sekundowym opóźnieniem i wszyscy mnie od razu widzieli/wykryli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Noże do rzucania - y lub opcja v czy b. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Na lokacji Agroprom i Promzona jak chcę coś kupić u handlarzy to mam wylot do pulpitu z takim logiem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : WinMain [error]File : D:\engine\src\xrEngine\x_ray.cpp [error]Line : 1156 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : stack overflow stack trace: 0x0000000000A2F992 xrCore.dll, timestamp + 2722 byte(s) 0x0000000000A1F5B9 xrCore.dll, xrDebug::backend + 329 byte(s) 0x0000000000A1FA0F xrCore.dll, xrDebug::fatal + 143 byte(s) 0x00000000400CD68E xrEngine.exe, InitSound2 + 6942 byte(s) 0x00000000400E34DE xrEngine.exe, CApplication::load_draw_internal + 81470 byte(s) 0x000000001F217344 KERNEL32.DLL, BaseThreadInitThunk + 20 byte(s) 0x00000000203626B1 ntdll.dll, RtlUserThreadStart + 33 byte(s) xrEngine.exe caused an EXCEPTION_BREAKPOINT in module xrCore.dll at 0000000000A1F64A, xrDebug::backend()+0474 byte(s) Co to oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam, mam problem z pobraniem , kilkukrotnie przed końcem ściągania mnie wywala :(. może jest inny serwer albo torent. Niestety moja prędkość ściągania nie jest powalającą - 2 Mega . A może trzeba wyłączyć antywirusa ?, albo przekraczam czas dostępu do serwera ? Chętnie przyjmę każdą wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Najdrok: https://www.playground.ru/stalker_call_of_pripyat/file/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_proekt_the_exception-1679554 https://gamestracker.org/torrents/pc/action/stalker_the_exception/15-1-0-50989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Baaardzo Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam zapowiadało się dobrze ale im dalej w las tym więcej drzew. Nietabilny na dx11 a dx9 nie lepiej, celowniki masakra, pogoda słaba, ciemno na lokacjach, muza słaba, balans broni słaby, zadań mało. Niedopracowane, dóżo wypadów, szybko jakoś to robione i na odpier... Chociaż fabuła wartka i dobre rozmowy to się może podobać. Bez cergieli i zbędnego lizania się, protagonista dobry jest😀 Ostry ! mi się podoba i to tyle, ale czy dojadę do końca, wątpię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ponawiam prośbę odnośnie problemu ze zrobieniem zakupów u handlarza w Agropromie i Promzonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia @suchy1280 mam podobne odczucia Te lokacje jakieś takie puste właśnie tak jakby były robione na szybkości, dużo bieganiny, duże odległości nawet do błahych zadań, niby ok ale czegoś brakuje, jestem właśnie po ograniu True Stalker i to niebo a ziemia, pogram jeszcze trochę, może się przekonam bo pamiętam że tak samo miałem z Łapaczem snów, też mi nie podszedł na początku a go ograłem całego i chciałem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Godzinę temu, bolo napisał(a): Ponawiam prośbę odnośnie problemu ze zrobieniem zakupów u handlarza w Agropromie i Promzonie. Wstaw w załącznik sejwa przy jakimś handlarzu. Będę w domu około 22:00 u spawdzę. Chociaż powiem, że Twój log nic mi nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Typowy losowy crash dla tego silnika, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Nie za bardzo losowy dlatego, że zawsze jak chcę zrobić zakupy to bum. OldMan w załączniku zapis, dlatego dzisiaj bo wczoraj nie miałem czasu. 28.scop 29.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Spodobał mi się snajper na lokacji z bazą monolitu, jak nie masz skafanderka z monolitu to zaliczasz kwesta od nowa. Po wybiciu wszystkich na i pod ziemią dopiero mozna zmienic jupę na garbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia @bolo Wczytałem zapis przy handlarzu na Agropromie. Kupiłem plecak nic nie robiłem i wszystko jest ok. Nie wiele mogę podpowiedzieć, ale... Skoro podesłałeś zapis z numerem 29, to tak jak pisałem we wskazówkach do moda, nie trzymaj dużo zapisów w folderze np. kilka, żeby było do czego się na szybko cofnąć. Może warto też zrobić tak: W katalogu z grą zmień nazwę folderu bin np. na bin1 (w razie potrzeby będziesz mógł to cofnąć) Pobierz mój bin https://drive.google.com/file/d/1ZyWOVScItPmsgrn7WsY7euB--NY3fMg_/view?usp=sharing Wypakuj do swojego katalogu z grą i sprawdź. p.s. Znalazłeś dwa bardzo dobre arty, na które ja się nie natknąłem bin.7z 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Czy ktoś się dogrzebał do tego schowka? tak wiem, pewnie banał ale ja nie mogę go znaleźć, tak, byłem i na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia @OldMan ślicznie dziękuję za grzeczność, podmieniłem bin i to samo, wychodzi na to, że mam coś u siebie skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi