mkk7 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Ta pijawka "urzęduje" 😉 w anomalii w której powstaje np. art śnieżynka i pewnie dlatego taka jej nazwa. Tak wygląda: Miejsce jej lokacji. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Cóż, nie mogłem znaleźć Śnieżnej pijawki, bo już jej nie było. Sprawdziłem to, cofając się do zapisu niedługo po podniesieniu artefaktu Śnieżka. Wróciłem na miejsce i znalazłem pijawkę nie tylko śnieżną, ale i zimną. Wcześniej raniona prawdopodobnie dokonała żywota w anomalii. Udało mi się dopisać mutanta, z tym że w innym miejscu lokacji więc w papierach wszystko się zgadza. Przyjrzałem się jej bliżej i na moje oko Śnieżna jest znacznie bledsza od swoich pospolitych koleżanek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Ciekawa odmiana. Przypomniał mi się filmik, na którym przedstawiono wszystkie rodzaje pijawek z modów. Pojawił się bodajże w 2020 r., ale niestety nie ma go już na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Witam , wykonałem zadanie na artefakt z tunelu dla Wolności , ale gość z Wolności nie chce gadać i nie dał mi tego tłumika , co mogę zrobić aby zaliczyć zadanie . Dodam , że w PDA wisi mi jeszcze kilka zadań . Sprawę rozwiązałem , nie miałem pistoletu w slocie. Edytowane 22 Maja przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi