yascarr Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Tak tylko wrzucę. Jeśli chcecie korzystać z cheatów wystarczy dodać do skrótu do XR3DA developer_game 1. Niemniej wtedy wywalać się Wam będą wczytane save'y. Żeby temu zaradzić należy usunąć 402ą linię z pliku bind_actor.script z gamedata/scripts. Niemniej nie wiem czy to związane czy nie, ale przejście na Wysypisko spowodowało że gra się zaczęła wysypywać przy każdym wczytaniu. Może jest jeszcze gdzieś jakiś patent, może to sam problem z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca To ja też wrzuciłem coś ciekawego - w zakładce linki do pobierania w poście #1 wylądowało coś na co parę osób czekało @enter_login podłubał trochę przy skryptach i udało mu się wyłączyć blokadę zapisów, a także bezpieczne strefy więc teoretycznie można już zapisywać wszędzie gdzie chcemy. Tylko bierzcie pod uwagę, że z racji na długość Lost Alphy nie ma 100% pewności czy wszystko będzie działać jak należy gdy przyjdzie nam wejść do Labu na Wsi i bronić posterunku wojskowych przed hordą mutantów - również na Wsi. W zwykłej Lost Alphie 1.4008 właśnie w tych momentach skrypt wyłączający blokadę zapisów powodował wylot, ale w tym przypadku będzie w porządku. I teraz tak - w paczce są 2 foldery - config i scripts. Jeżeli chcemy samo wyłączenie blokady zapisów to kopiujemy do gamedaty tylko folder scripts. Natomiast jeżeli chcielibyśmy jeszcze tańsze naprawy u techników to kopiujemy też folder misc znajdujący się w config. Dodatkowo autor dorzucił też pliki actor.ltx i system.ltx jeżeli ktoś chciałby się już bawić w cziterkę pełną gębą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi