mirzal Opublikowano wczoraj o 12:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:56 (edytowane) 2 godziny temu, tom3kb napisał(a): @mirzal no Nowa gra zawsze na samej górze 😁 tak masz rację - gierka sie odpala ale zaraz po uruchomieniu sie zawiesza z takim błędem: FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 173 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : static_damage [error]Argument 1 : ui\trade_item_3.xml Po przeinstalowaniu i innych "zabiegach" udało mi się wyjść na prostą tzn. odpalić gierkę. Edytowane wczoraj o 15:09 przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano wczoraj o 15:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:21 @mirzal Hu hu Co Ty tam nakombinowałeś, że masz "kwiatki" zamiast po polsku? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano wczoraj o 18:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:52 Z menu doszedłem do porządku, mam jeszcze kwiatki w SMS-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu @mirzalNo właśnie po to w paczce ze spolszczeniem jest folder "mods" - w nim są pliki 2 od rosyjskiego dubbingu (jeśli ktoś nie lubi angielskiego) i 2 pliki: mod_stalker_network.xdb0 i mod_stalker_network.ini - jak wrzucisz te 2 do folderu mods w katalogu z grą to będziesz miał SMSy po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi