mirzal Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, tom3kb napisał(a): @mirzal no Nowa gra zawsze na samej górze 😁 tak masz rację - gierka sie odpala ale zaraz po uruchomieniu sie zawiesza z takim błędem: FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 173 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : static_damage [error]Argument 1 : ui\trade_item_3.xml Po przeinstalowaniu i innych "zabiegach" udało mi się wyjść na prostą tzn. odpalić gierkę. Edytowane 18 godzin temu przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu @mirzal Hu hu Co Ty tam nakombinowałeś, że masz "kwiatki" zamiast po polsku? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Z menu doszedłem do porządku, mam jeszcze kwiatki w SMS-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @mirzalNo właśnie po to w paczce ze spolszczeniem jest folder "mods" - w nim są pliki 2 od rosyjskiego dubbingu (jeśli ktoś nie lubi angielskiego) i 2 pliki: mod_stalker_network.xdb0 i mod_stalker_network.ini - jak wrzucisz te 2 do folderu mods w katalogu z grą to będziesz miał SMSy po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi