paolo_15 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Dzięki tom3kb. Mam jeszcze problem na samym początku gry, podczas przeszukiwania ciał wywala do pulpitu, log błędu. FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end() [error]Function : GameGraph::CHeader::level [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h [error]Line : 171 [error]Description : there is no specified level in the game graph : 22 stack trace: Logi błędów wstawiamy w code <>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 W takim wypadku pomaga wczytanie ostatniego zapisu. Powodem jest niewłaściwe miejsce spawnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dzięki za poprzednie pomocne posty a miał ktoś może coś takiego, że za każdym razem po odpaleniu gry trzeba na nowo po swojemu włączać ustawienie sterowania grą ? Czyli np. jak jest klawisz "w" do przodu, zmieniam, żeby ten ruch był strzałką do góry, wychodzę z gry, odpalam ją po paru h, wczytuje sejwa i znów muszę zmienić ruch do przodu zamiast "w" to klawisz w górę. Niby pierdoła, ale po kilkunastu wczytaniach sejwach już trochę zaczyna wkurzać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 @paolo_15- aby mod zachował Twoje ustawienia sterowania z klawiatury, robisz zmiany, dajesz zatwierdzenie i wychodzisz z moda aż na pulpit. Dopiero wtedy zostają zapisane w user.ltx. Ponownie wchodzisz do 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dzięki kondotier A wie ktoś może, gdzie jest kontener, który otwiera się kluczem Wilczarza ? Załatwiłem gościa na Rostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 @paolo_15- jeszcze taka uwaga. Wywołujesz usera, klikając w jego nicka przy awatarze. Tak się nie robi. Zobacz, jak się wyświetla Twój nick w tym postcie. Trzeba wstawić małpę "@" i bez odstępu zacząć z klawiatury wpisywać nick tego, do kogo się zwracasz. Po wpisaniu kilku znaków ( to zależy ile jest nicków podobnych ), rozwinie Ci się kontekstowe okno z nickami. Klikasz na ten właściwy i masz go na żółtym tle. Wszystko. Spacja i piszesz posta. W ten sposób możesz przywołać dowolną liczbę forumowiczów. I na tym forum, dziękuje się klikając w zielony przycisk ze strzałką. Z używaniem czerwonego do negacji, radzę zastosować umiar i rozwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 4 godziny temu, paolo_15 napisał: gdzie jest kontener, który otwiera się kluczem Wilczarza ? Na południe od tunelu z elektrami (tego przy palącym się helikopterze). Szukaj zielonego wagonika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 @kondotier spoko, obiecuję poprawę a teraz jeszcze parę pytań: - mam klucz naukowca od garażu w dolinie mroku, gdzie dokładnie on jest ? - i ta sprawa płyt kevlarowych, mam trzy, brakuje płyt 4 i 5 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 56 minut temu, paolo_15 napisał: mam klucz naukowca od garażu w dolinie mroku, gdzie dokładnie on jest ? Info ze strony domowej moda: garaż jest na terenie fabryki (tej z wejściem do X-18). 57 minut temu, paolo_15 napisał: i ta sprawa płyt kevlarowych, mam trzy, brakuje płyt 4 i 5 stopnia Info ze strony domowej moda: czasami można kupić u Arniego na arenie, znaleźć w schowkach i dostać w nagrodę za zadania wykonywane dla Łukasza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulf Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Witam, Czy jest sposób żeby z wersji 1.006 pl ( z Cd-action ) "zrobić" 1.0004 tak żeby ten mod działał ? Edytowane 28 Listopada 2016 przez Sulf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam, następnym razem proszę używać forumowej wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulf Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 @Allen wielkie dzięki, używałem tylko jakoś nie wpadłem na użycie słowa degradacja :|, mój błąd, jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Czy wie ktoś, czemu na Jantarza asysten Siemieniow do nas strzela, " jest na czerwono" ? Doktorek w bunkrze też jest "czerwony", ale przynajmniej nie ma giwery i chce z nami gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 A przy samym bunkrze nie rzucałeś granatów? Mod nie wie, że te gostki są za betonową ścianą, bierze tylko odległość do wybuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witajcie drodzy Stalkerzy . Mam problem - problem dotyczy cienia Czarnobyla a dokładnie walk na arenie - mod sgm . pokonuję wszystkich przeciwników - i na końcu zostaję z dwoma trupami zabitych wojskowych . - i za nic w świecie nie mogę wyjść z areny !. czy robię coś źle , czy czegoś nie dostrzegam ? pozwolę sobie wstawić zrzuty ekranu dla wizualizacji problemu . Jak widać na zrzutach są tylko zakratowane drzwi - których nie mogę w żaden sposób otworzyć - do-okoła betonowe ściany . Po poprzednich walkach gra od razu przerzucała mnie do postaci organizującej walki . Po pokonaniu wojskowych zostałem na arenie . wcześniej obchodziłem budynek do okoła i można było wejść od drugiej strony i było jak mi się zdaje wyjścia z areny - kraty przez które widziałem wnętrze obiektu . Natomiast teraz otacza mnie beton i dwa zakratowane przejścia - zamknięte !!. Proszę o pomoc - wyjaśnienie . Walki na arenie podjąłem aby zdobyć zmodyfikowany kombinezon dla naukowców który znajduje się w pomieszczeniu koło postaci organizującej walki - pomyślałem że jak wygram wszystkie walki to zdobędę wstęp do tego pomieszczenia gdzie znajduje się zmodyfikowany kombinezon i dostarczę go naukowcom - kończąc zadanie . Z wyrazami szacunku Namargon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Też gram w tego SGM-a ale jeszcze nie doszedłem do tej walki. Za dużo nie pomogę ale tak na przyszłość porada, ja robiąc walki na arenie zawsze dmuchając na zimne (bo przeczuwam, że coś może się skaszanić) najpierw robię save przed rozmową o walce. Gdy walka się zaczyna robię drugiego na jej początku. Jak walka kończy się pomyślnie i mnie teleportuje do szefa od Areny to nadpisuję save-a z rozmową i tak w kółko do końca walk. Wiec nawet jak mi się coś nie powiedzie w danej walki to zawsze mam save-a z przed rozmowy i nie muszę dużo powtarzać. Ps. Zły dział jest poddział na forum od SGM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Też tak robię już dwa razy z tymi wojskowymi walczyłem i nic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 @NAMARGON - a spróbuj zakończyć walki po przedostatniej, tej po której Cię wynosi z Areny, idź zrobić jakieś zadanie i dopiero wróć na Arenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Zmieniłem nazwę tematu na bardziej odpowiednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 No sprawa załatwiona . Zrobiłem kilka innych misji , i potem przyszedłem na Arenę i walczyłem tylko już nie robiłem zapisów w czasie walki - tylko przed i po walce - walki prawie skończone ! - została tylko walka dodatkowa !. Wszystkim za pomoc bardzo dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Siemanko, link do spolszczenia nie działa, z kąd wziąć pl do tego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Polonizacja z Pobieralni StalkerTeam.pl - działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 add block powodowal mi błąd w pobieraniu, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolson12223 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 gram w Singerous mod bardzo fajny ,ale mam problem dostania się na górę po artefakt . Miałem się spotkać z lisem znalazłem go i dowiedzieć się na temat Striełoka to się dowiedziałem w tym budynku jest nie wiem co to anomalia co cały czas mnie tam przeciąga i ciężko jest się dostać po ten artefakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolson12223 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 XR_3DA 2018-04-26 19-19-40-71.bmp XR_3DA 2018-04-26 19-09-03-02.bmp XR_3DA 2018-04-26 19-08-10-21.bmp Nie mogę dostac się po ten artefakt w SGM do SHOC i właśnie ciężko się dostac , przez tą anomalię bo ta anomalia przeciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi