qwert Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wstaw na jakoś hosting i daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Najpierw to spakuj WinRarem dopiero potem wrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Oto link do pliki ui_icon equipment. http://host1gb.net.pl/download.php?file=292a00d593cd783d3cf2b7a6fbcc7153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Archiwum jest uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy mogę wysłać ten plik inaczej np. mailem. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) anatol - ten hosting psuje archiwa. Wyślij przez www.sendspase.pl Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wysłałem.oto link http://www.sendspace.pl/file/b064b0b24fd0813c9a2fccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czy można w jakiś sposób zoptymalizować skrypty w SGM1.7+Geonezis Addon bo u mnie czasami strasznie spowalniają grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Optymalizacja skryptów raczej nic nie da, może optymalizacja sprzętu pomoże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojarstalker876 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Mam pytanie. Posiałem kombinezon najemnika ze schowka SBU, a jak wiadomo jest potrzebny by dostać się do ich bazy na Jupiterze. Skąd mogę zdobyć drugi(stan obojętny)? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Możesz sobie zdjąć z któregoś hihi. Badź kupić u Sowy lub Hawajczyka, u tego drugiego jest większa szansa że będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Jak jest z kompatybilnością jeśli idzie o SGM 2.0 (takowy posiadam). Łyknie? Będą problemy? Odpuścić sobie?Doradźcie Brać. ;) EDIT:Może bym pobrał najnowszy SGM 2.2? Nie będzie się gryzło? EDIT: Już widzę. Że od 1.7 do 2.0.W takim razie czy na kompatybilność z 2.2 trzeba poczekać czy nie ma co czekać? Edytowane 14 Lutego 2015 przez vranorvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dnia 9.02.2012 o 22:12, Jejhiev napisał: od najgorszego: - zwykły detektor z początku gry - niedźwiedź - weles (pierwszy z wyświetlaczem anomalii) - (taki żółty weles) Ukryta zawartość - omega (błękitny weles) najelpszy do poszukiwań artefaktów Ukryta zawartość Poza tym są jeszcze: -biodetektor feniks (różowy weles) - dobry na niebezpieczne wypady w miejsca, gdzie jest sporo przeciwników, lecz jeśli chodzi o artefakty do skuteczność podobna do welesa Ukryta zawartość -seraphim - służy do poszukiwania nieznanych artefaktów - dostajemy od naukowców na początku questa na poszukiwanie nieznanych artefaktów Witam mam pytanie związane z detektorem seraphim - otóż mam to zadanie od naukowców no i znalazłem 5 artefaktów i za cholerę nie mogę znaleźć 6-tego byłbym zobowiązany za każdą podpowiedź gdzie skurczybyka szukać . Z wyrazami szacunku Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Wspominałem o tym już na naszym czacie, ale wypadałoby również i w temacie moda. Spolszczenie niestety nie przetrwało próby czasu i przepadło. Jeżeli ktoś z was je posiada, to prosiłbym o podesłanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchodolski Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 jest moze link do spolszczenia? bo nie mam ochoty grac w 2.0-2.2 bo te nowe lokacje sa dla mnie totalnie niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 @suchodolski Pisałem o tym dwa lata temu. Zobacz post wyżej. Ogólnie, to starszych wersji SGMa jest bardzo dużo i są już stare. Spolszczenie do wersji 1.7 raczej przepadło. Chociaż.. Sprawdź proszę, czy to spolszczenie będzie pasować i koniecznie daj znać KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Sprawdziłem i faktycznie - spolszczenie raczej pasuje do tej wersji SGM'a. Spoiler Żeby mieć 100% pewność należałoby trochę pograć i sprawdzić te zadania, które pojawiły się w wersji 1.7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi