Buber Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No ale widzę że co tydzien patch wychodzi, i spolszczenia nie ma...narazie 1,7 zasysam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No ale widzę że co tydzien patch wychodzi, i spolszczenia nie ma...narazie 1,7 zasysam Nie zasysaj...Właduj ostatni patch jaki wyszedł do 2.0 i graj (bukwy chyba jeszcze pamiętasz:)?). Naprawdę - ja zatrzymałem sie na puchu 04.12 i nic więcej nie dogrywałem. gra chodzi stabilnie, nie ma wylotów i jest super. Jak zagrasz w 1.7 to potem dość długo w SGM nie będzie Ci się chciało grać...To tylko takie moje zdanie ;) PS: O, znowu mi emotikony nie działają, są jakieś limity, czy co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mądrala...a ruszyłeś w ogóle TS2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak dołożą coś nowego, to nowa gra wymagana... To mnie rozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie zasysaj...Właduj ostatni patch jaki wyszedł do 2.0 i graj (bukwy chyba jeszcze pamiętasz:)?). Naprawdę - ja zatrzymałem sie na puchu 04.12 i nic więcej nie dogrywałem. gra chodzi stabilnie, nie ma wylotów i jest super. Jak zagrasz w 1.7 to potem dość długo w SGM nie będzie Ci się chciało grać...To tylko takie moje zdanie ;) Zgadzam się z powyższym. Z tym, że jeśli ktoś jeszcze nie zaczął gry, to warto najnowszy patch zainstalować, i pykać od początku. Z drugiej strony, 1.6 i 1.7 są spolszczone, więc przyznaję bez bicia, że znajomość tych modów bardzo ułatwia zagranie w niespolszczone 2.0 :) Ale tu już wybrać każdy musi sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mądrala...a ruszyłeś w ogóle TS2? Ruszyłeś, to dobre określenie . Plątałem się po tym lesie z dość częstymi wylotami, które mnie deprymowały (ale korzeń mandragory zdobyłem, naukowca od knurów uratowałem i do Jantaru po lekarstwo dla Leśnika z nim podążać zacząłem), a że jestem maniakiem SGM i zobaczyłem nową wersję, z nową mapą, no to po prostu nie mogłem się powstrzymać. Nie bądź żyła, zrozum nałogowca . Teraz zainstalowałem patch z 17.12, gdzie jest wymagana nowa gra, i zacznę grę od nowa, ale sprawdziłem - poprzednie sejwy działały... To ja też spróbuję, może jakieś fajne nowe rzeczy doszły. A spawner mnie i tak nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDarek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Znalazłem 5 teleportów w lokacji Jupiter ale żaden nie przenosi do Doliny Mroku jak jest w zadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Teleporty niebieskie, czy czerwone? Bo chyba czerwony przenosi do Doliny. Niebieskie służą do transportu wewnątrz lokacji. Ale to tylko przypuszczenia... Tak daleko nie zaszedłem. Poza tym nie mogę odpalić AtmosFear 3.0. Bugtrap po instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Hmm pytanko, Istnieje spolszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nie, nie ma. Aktualnie z serii SGM do Zewu Prypeci jest dostępne do... ...SGM 1.6 , ...SGM 1.6 Braz + Merczone , ...SGM 1.7 , ...SGM 1.7 Technician ...mutacja SGM 1.6 o nazwie Dezerter 2 Pewnie tłumacze zrobią w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 @disa: właściwa odpowiedź - w kamieniołomie, przy koparce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Hmm.. Czy ktoś pamięta, żeby wersja 2.0 doczekała się spolszczenia ? Powyższe wpisy świadczą o tym, że nie. Ale.. [KLIK] - @cichy w 2013 roku podał @Fr0zeN-owi link, który niestety jest już nieaktywny. W naszych zgłoszeniach również nie ma śladu o polonizacji 2.0. Podejrzewam, że @cichy przez pomyłkę podał link do spolszczonej wersji SGM 2.2 z 2012 roku: [KLIK]. Swoją drogą, tyle tych wersji Sigerous Mod do Zewu Prypeci powstało, że można się pogubić. I przy okazji przypominam Tłumaczom, aby umieszczali zgłoszenia polonizacji w odpowiednim do tego dziale. Dzięki temu udało się dotrzeć do wielu istotnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Kiedy mod się pojawił, mnie na forum jeszcze nie było. Dlatego przeczytałem te kilka wpisów i wychodzi na to, że można było skorzystać z tłumaczenia do v.1.7. Jest do niego jeszcze dostęp? Jakiś wielbiciel tego SGMa może się pokusić na sprawdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Wersja 1.7 została spolszczona: KLIK. Jednak czy warto pracować nad polonizacją do 2.0 / 2.1 ? Według mnie to strata czasu, bo mamy spolszczenie do SGM 2.2 i nawet 2.0, ale w wersji z Geonezis. Tak dużo różnych wersji SGMa wypuszczono, że głowa mała. Na przykład Kwestowe Dopełnienie. Też doczekał się polonizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi