Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

pobrane.jpg

Tytuł oryginalny: Долг. Философия Войны
Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004
Data premiery: 20.10.2011 r.
Autor: @zaurus
Autor spolszczenia: @kobal
Śr. długość rozgrywki: (ok. 15 godzin)

OPIS:

Pokaż ukrytą zawartość

SCREENY:

Pokaż ukrytą zawartość

INSTALACJA:

Pokaż ukrytą zawartość

LINKI DO POBRANIA:

Pokaż ukrytą zawartość

Źródło: Logo2021_site.png.1d603075f10eb6d7a4300f627d4274d9.png.6450eeb0360d71fc0fbec2f70ec548c2.png

• Dodatnia 13

• 2 tygodnie później...

Przed chwilą próbowałem i ściąga się normalnie. Spróbuj zalogować się przez inną przeglądarkę. Jeśli problem będzie się powtarzał napisz PW z opisaniem problemu do administratora Portalsa

Edit: Ewentualnie jeszcze poczytaj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/2455-problemy/

Kałacha wziąłeś z stojącej obok niebieskiej skrzyni ? Może tu tkwi błąd. Ewentualnie stojąc przy nim zapisz grę i od razu wczytaj. To pomagało na zamrożone postacie. Albo od autosave z wejścia na lokację powtórzyć. Na to "inne miejsce" musisz się udać razem z Rzezanym, nie da rady inaczej. Koleś jest jeszcze potrzebny.

• 2 tygodnie później...

Dziś miałem ten sam problem z Rzezanym. Żeby ruszył sie z miejsca gdzie stał z podniesionymi rękami stojąc na celowniku grupy Striełoka w Martwym Mieście należy zabrać z niebieskiej skrzyni znajdującej sie w tym samym pomieszczeniu (zawierającej sprzęt odebrany jeńcom grupy profesora Bryka) AK-74SU (skróconego "Kałacha"), podejść do Rzezanego i zagadać do niego. Wtedy pojawi się odpowiednia opcja dialogowa i Rzezany weźmie karabin i zacznie biec w stronę przejścia na CEA-1.

Ja za pierwszym podejściem chciałem być szczodry i dać mu PKM. Kupić go ode mnie nie miał za co, a w dialogach nie pojawiła się żadna fraza dotycząca przekazania broni, więc rzuciłem mu PKM pod nogi. Giwerę a i owszem - wziął, ale z miejsca się nie ruszył i fabuła utknęła w martwym punkcie ;)

• 2 tygodnie później...

Wiecie jaką mam refleksję po przejściu moda. Autor może nie poszedł zupełnie na łatwiznę ale coś się nie postarał. Ta część jest strasznie liniowa nic się w niej nie dzieje i zakończyłem ją tylko dlatego żeby zobaczyć jaki będzie wynik. Swoją drogą to wydaje mi się, że Zaurus stworzy coś nowego bo w sumie nie zamknął tematu.

Czyja wiem czy liniowa, choć mnie najbardziej spodobała się część Poszukiwacze, najciekawsza fabuła moim zdaniem była. Zaurus musiał się namęczyć nad całą sagą, ciekawi mnie czy to z góry wszystko zaplanował, podzielenie tego na trzy mody całej fabuły na pewno nie było łatwe, a może po prostu spontan. No tak czy inaczej, ostatnia część sagi z pewnością nie była zła, podobał mi się pomysł zrobienia z niemca takiego tajniaka, ciekawym urozmaiceniem było nastawienie neutralne do wszystkich frakcji i wymagane do przejścia całego moda. Chciałbym aby nasz autor niedługo wydał kolejną część trylogii.

• 1 miesiąc temu...

ppawel2 A możesz to napisać po Polsku ? Pewnie chodzi tobie o to że nie pokazuje czasu tylko ilość pobranych danych. Tak jest gdy serwer nie mówi jaka jest wielkość pliku, wtedy przeglądarka nie wie ile pobrała i nie może policzyć czasu do zakończenia.

Podeślij jakiś swój ostatni zapis, najlepiej z baru, by nie trzeba było biegać za daleko. Dopiszę ci ten artefakt do oferty Barmana. Jakbyś chciał sam szukać, to Blaski Księżyca można znaleźć w okolicach anomalii Elektra. Najlepiej jest szukać w nocy.Dziwnym trafem w dzień znikają.Zapis możesz przesłać na maila kobal@interia.eu albo wstawić bezpośrednio tu na forum do pobrania.

• 5 miesięcy temu...