malakas Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia chciałbym złożyć życzenia Zdrowych i Spokojnych Świąt... Wszystkim Gościom, Użytkownikom, Osobom wspierającym forum i Odpowiedzialnym za hosting Życzę wszystkim by spotkania w gronie rodziny i przyjaciół przy wigilijnym stole pozostały w Waszej pamięci. By codzienne trudy nie przysłoniły tego radosnego okresu i w Waszych domach zawsze panowała zgoda i radość. Życzę Wam, aby takich radosnych chwil było w Waszym życiu jak najwięcej. Wielu z Nas spędza święta z dala od rodzin. Porozrzucani po świecie..może połamią się z bliskimi wirtualnym opłatkiem, Może telefon, czy internet zastąpi bliskie spotkanie. Im wszystkim życzę by spędzili je w miłej, spokojnej świątecznej atmosferze i zawsze znaleźli sposób by podzielić się Dobrą Nowiną z rodziną i przyjaciółmi w kraju. ..........................Spokojnych, Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, zdrowia i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i aby ten Nowy 2012 Rok był lepszy od obecnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Niech pod Waszymi Świątecznymi choinkami znajdzie się ciepło, szczęście, życzliwość i wzajemne zrozumienie. Niech te święta wypełnione radością i miłością, przyniosą Wam spokój i dobry wypoczynek A Nowy Rok niech spełni wszelkie Wasze marzenia i zamierzenia, Te zawodowe, te stalkerskie i te osobiste... Ja niestety te Święta i Nowy Rok spędzę z dala od domu i Rodziny, Tym serdeczniej więc życzę Wam Wesołych Świąt i Dosiego Roku Spędzonych w rodzinnym gronie... A teraz, tak pod choinkę, najpierw kliknijcie link, a potem (jak się załaduje) aniołka http://www.jacquiela...&path=83563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Państwa niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Państwa osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Niech w nadchodzącym roku Zona będzie Wam przyjazna, żebyście nie wpadajcie w anomalię, góry artefaktów i broni oraz amunicji, nie zostańcie zabici przez mutantów lub inne ścierwa. Niech na nowy rok napijcie w barze wraz z innymi stalkerami i w tych szczególnych dniach nawet niech wróg będzie przyjacielem, przy choince na, której są artefakty :) PS.To taka myśl dla przyszłych przybyszów do Zony :P Teraz na poważnie: W niech w tym roku te święta będą przyjazne, niech Was gwiazdka śweci cały czas. Niech ten nowy rok bedzie lepszy niż ten co się zaraz kończy, szczęścia, zdrowia, pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 A ja napiszę czego bym sobie życzył i innym fanom Stalkera w nowym roku- w końcu to forum konkretnie o Stalkerze. Wiem, że niektóre nierealne, ale napiszę: - premiery Stalker 2 - premiery Lost Alpha do SoC - żeby wyszło 2 dopełnienie do solianki od Arhary - żeby forum szybko działało i miało lepszy edytor postów - żeby serwer forum nie trzeba było często zmieniać - dużo ciekawych modów i żeby tłumaczom chciało się przy nich pracować - więcej ciekawie piszących użytkowników - jak najmniej trolli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz więcej artefaktów znajdowanych przez kotów w zonie. Nie wiem co jeszcze wam życzyć. WESOŁYCH ŚWIĄT i NOWEGO ROKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna Piękne są święta i każdy z nas je ma. Jedni w oddali inni przy jednym stole Nieważne kto, gdzie, lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Najlepszego moi drodzy. Nigdy nie byłem w życzeniach dobry choć wygadany jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Za kilka dni mamy Święta Bożego Narodzenia. Z okazji Świąt życze wszystkim wiele zdrowia, szczęścia i radości na codzień. Wytrwałości we wszystkim co robicie w życiu i pracy, wyrozumiałości żon podczas testowania modów(nie przeginajcie w drugą strone-kobieta to straszliwa siła :)). Oby kryzys był dla nas łaskawy. Więcej spolszczeń,wyjaśnienia sprawy S2 ale tu akurat może najmniej. Rozrostu forum bo teraz urerów przybywa bardzo dużo. Wszystkiego naj,naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Kolega Buber napisał... Ja też się dołączę do życzeń, nic ciekawszego niż kolega Czernobyl10 nie wymyślę, ale życzę wszystkim zdrowia i pieniędzy bez tego ani rusz. Prezent pod choinkę mam, ale będzie dopiero na Sylwestra Kolega Vorenus napisał.. Ja też życzę Wszystkim spokoju, zdrowia i wiele radości przez okres Świąt i całego nowego roku, oby koszmary pozostały jedynie w plikach Zony a Wy napotykajcie na swojej drodze jedynie przyjazne i uśmiechnięte postacie. - Wszelkiej pomyślności mużyki dla Was i bliskich. Do starych przyjaciół pisałem życzenia przez PW ale nie zawsze chciały się wysłać, jeżeli kogoś przez to pominąłem wybaczcie proszę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Życzę wam: Pachnącej choinki, wódki i szynki, Wesołych kolędników, podarków bez liku, Seksu na śniegu,mniej życia w biegu, Białego bałwana i zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja nigdy dobry w składaniu życzeń nie byłem..., ale życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia wszystkich marzeń w 2012 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mnie też raczej w składaniu życzeń idzie średnio. Spokojnych świąt, dużo zdrowia, świetnej zabawy w sylwestra i aby forum się jeszcze bardziej rozrosło A no i tak jak korn, jak najmniej trolli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania, życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz tutaj stąd życzę Wam Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, dla zrzeszonych w Stalker Team życzę, niech Wasze dziewczyny, kochanki lub żony, zastąpią w życiu nie tylko słodycze. metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt i nowego roku wszystkim Forumowiczkom i Forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Życzę wam wszystkim zdrowych radosnych i wesołych świąt oraz szalonego sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wszystkim użytkownikom i gościom forum życzę dużo zdrowia, radości, ciepła i spełnienia marzeń z okazji świąt Bożego Narodzenia. I prezentów wam życzę dużo. Prezentów przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 No więc najlepszej atmosfery świątecznej,zdrowia ,miłego spędzenia świąt Bożego Narodzenia i oczywiście jak na każdego Stalkera przystało jak najwięcej fajnych schowków pod choinką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Życzę wam wsystkim spokojnych i wesołych świąt.Wspaniałych prezentów i spełnienia marzeń I oby mutanty w noc wigilijną stały się przyjazne i przemówiły do was ludzkim głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi