cloudpol Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Ja,to ten przystojniak bez koszuli Edytowane 27 Września 2012 przez cloudpol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja,to ten przystojniak bez koszuli Nie, no normalnie Ace Ventura (ale tak na poważnie, to trochę do Jima Carreya jesteś na tym zdjęciu podobny) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Takiego porównanie to się nie spodziewałem :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nówka sztuka, wczoraj robione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Palenie szkodzi @Agrael . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wiem ;) Ale nie dbam o zdrowie, zawsze korzystałem z życia.. i tak pozostanie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ale Ramoneskę zmieniłeś na nowszy model. A co do palenia to moglibyśmy pogadać przy kartonie i skrzynce Kozaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ramoneskę nadal mam, nawet z naszywką radioaktywności bo ostatnio ją kupiłem i sobie przyszyłem ;) Oj taka skrzyneczka kozaków to by się naprawdę przydała :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A to ja z moja furką Przepraszam że tak długo ale zupełnie wyleciało mi z głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 http://up.oblivionlost.pl/viewer.php?file=92827321693296653101.jpg Jestem bez okularów ale bw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Niezła fotka , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 http://joemonster.org/images/vad/img_28221/0baa4a99a5718da6f8cc304c959e4784.jpg Moje lepsze foto bez dat i innych napisow pod fotką ;) Wstawiłbym swoją trelinę ale zaraz byście skopiowali i dali ją koło cukru coby faraonki i dzieci nie podchodziły i nie podbierały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Przejrzałem temat i jestem pocieszony ilością twarzy zdecydowanie skażonych intelektem. Kiedy tak patrzę w tym internecie na te wszystkie gwiazdy telewizyjne, te różne media pigs... sami zresztą wiecie. (mam nadzieję) @vidkunsen Dobrze że nie zdjęcie czaszki (prześwietlenie) albo z rezonansu magnetycznego :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Czacha w porządku, prześwietlenie po stłuczce z okresu letniego - bez zmian.A propos w/w tematyki lumpenproletariatu czyli gwiazd tv, podobno nie szata czyni człowieka i podobno nie ocenia się książki po okładce oraz podobno nie liczy się wygląd tylko wnętrze-intelekt a także.... .Podobno to taki zwrot coś jak prawnicze okreslenie na kłamstwo: prawdopodobnie pozwany/a.... . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dobrze powiedziane ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Pandeiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dla tych którzy jeszcze tu nie dodali swoich paskudnych gęb przypominam o tym! Ja bardzo dawno temu ze swoim Kałaszkiem: I ja obecnie już jako stary zgred: Pozdro dla moich Fanów! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Od testosteronu strasznie rzadziutki się zrobiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Oto ja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) A to ja - czasy jak byłem zawodowcem :-) Wygłupy na służbie :-) Mój KTO Edytowane 6 Stycznia 2016 przez carlopapa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na specjalną prośbę Antona 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Panowie mam nadzieję że docenicie i nieprzeciętną urodę koleżanki i odwagę za wstawienie foto, przyznając jej punkty reputacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 no to ja też się dorzucę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam, to ja: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinia_as Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Aviator piekny, klasyczny, prawilny słowiański przykuc! :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi