cichy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Tam gdzie stoi pociąg. W CS koło tego pociągu był Wintar. Na Placu Maszynowym odnajdujesz ciała wojskowych. Edytowane 22 Października 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Poza tym pytanie już wcześniej nie raz padało odpowiedź na nie jest jest to ostatni taki post resztę będę usuwał szukanie nie boli i pisanie poprawne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam . Czy w tym modzie można bez problemów używać klawiszy szybkiego saveload . To mój pierwszy mod na bazie CoP ,do tej pory pogrywałem w mody SoC a tam było to raczej niewskazane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek002 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam mam pytanie jak mam uruchomić spawnera ??? wiem że powtarzam ten post 2 raz ale w pierwszym chyba w złym dziale napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 @Mundek002: w tym temacie: http://stalkerteam.pl/topic/4112-sigerous-mod-22-wersja-pl/ , w poście nr 1, pod spoilerem "gorące klawisze". Tam jest precyzyjnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam . Początek gry i problem . Nie ma ciała Tamerlana w piwnicy . Wyczytałem wcześniej że pomaga instalacja fixa i rozpoczęcie nowej gry . Czy nie ma innego sposobu żeby to naprawić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A w której piwnicy szukałeś? Ciało Tamerlane'a powinno być w bunkrze Sidorowicza za zamkniętymi drzwiami, które najpierw musisz wysadzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie czym albo jak zatłuc tego klona Diablo w kanałach pod posterunkiem ? Wypróbowałem cały posiadany arsenał i echo . -------- Czy tylko ja gram w tego moda ,czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie ?? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 @ coles313 Najlepiej nożykiem w głowę - tak z 15-20 razy i padnie ;) Tylko nie zapomnij ostro przy tym biegać, żeby kolo Cię nie dopadł. Trzeba szybkim i zwinnym być ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Można też ustawić się w rogu między kratą a ogniskiem. On tam często blokuje się. Mi wystarczało dwie apteczki :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Ciekawostka: w ATP można znaleźć kurę (u mnie na dachu obok bundynku z grającym radiem: pierwszy strzał: dead, kura wybuchła jak bomba atomowa. Drugi, strąciłem ją na dół i wykorzystałem : można zdobyć jajko , z opisem : Takie jajko tylko w Zonie i u Michaela Jacksona. Można je wykorzystać tylko do sprzedaży. Ciekawe jak cenne to jajo... Cena za pierwsze to 500 rubli , i tu pytanie: jak robię printscreena to gdzie mi się to zapisuje. Aktualizacja nr 2: następny kurczak jest w fabryce naprzeciw ATP. Kurczak jest na dachu, obok miejsca gdzie np w Stalkerze Ceiń czarnobyla była skrytka. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Hrothgar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 W 2.2 bodajże 1000 rubli. Żadna rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mam tylko pytanie jedno: jestem po szturmie na ATP , kiedy będzie mechanik naprawiający sprzęt? Trochę mi zaczyna się drzeć kombinezon na brzegach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 @Hrothgar Tych kur dużo jest :P Wiem że były jeszcze w ciężarówce przy przejściu na bagna a na samych bagnach też jest ich kilka m.in. na placu maszynowym.Mechanik pojawi się chyba po pierwszej wizycia na bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mechanik pojawił się po rozmowie z jakimś ziomem. Dobrze, bo mój kombinezon był na kilku procentach już pewnie. Broń nie lepiej. Wydałem 10k , ale było warto, śmigać w nowiutkim kombinezonie z kompletem broni w dobrym stanie. Jedziemy za wojskowymi. Wkurza mnie tylko rozmowa ze stalkerami - dowódcami (tych małych grupek) -Co robisz? - A nic, zażywam odrobiny relaksu/nudzę się/ dłubie sobie w nosie. -A wziąłbyś mnie przeprowadził jak ci zapłacę. -Chrzań się mam lepsze zajęcia/dalej dłubie w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mam mały problem a raczej uciążliwość . Włączyłem w opcjach SGM Oddział Alfa z ciekawości oczywiście . Jak już zobaczyłem w czym rzecz chciałem to wyłączyć ale okazuje się żę oddział wciąż się pojawia . Gdzie się nie ruszę to zaraz za krzaków wyskakuje Alfa co zrobiło się już po prostu nudne . Czy spawn Alfy następuje mimo odznaczenia w opcjach ? Czy można to jakoś definitywne wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jeżeli nie możesz wyłączyć w menu to zrób taki "myk". Wejdź do gamedataconfigscreatures do pliku game_relations.ltx i znajdź linijkę: alfa_force = -5000, -5000,-5000, -5000, -5000, 5000, 0, 0, -5000, -5000, -5000, -5000, -5000, -5000, -5000, I zmień parametry na dodatnie. Będą przyjaźni . Tu masz tutorial do przeczytania w razie wątpliwości: http://stalkerteam.p...-oraz-mutantow/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No, doszedłem do Zatonu a tu ... smutna niespodzianka. Spodziewałem się, że w 2.2 twórcy zmienią co nie co fabułę, a ja tu widzę, że wzięto wszystko z Sigerous Mod 1.6. Wątek z Kordonem i Bagnami był ciekawy, ale widzę, że jako osoba, która 1.6 przeszła kilka razy, będę musiał się od nowa zmierzyć z tymi samymi postaciami. Oczywiście nie wszystko zostało takie same. Dodano utylizator, inne gęby postaci i coś tam jeszcze, ale jestem dobrej myśli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czekaj czasu w produkcji jest wersja 3.0 i zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No ja znowu jak wejdę na Zaton będę musiał dawać paczkę Markowiczowi, a potem nad Tartak.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) WitamMam taki problem: nie mogę wykonać zadania od Sułtana (chodzi o napad na Szewczenkę). Po rozmowie z Sułtanem ("Jaką masz dla mnie pracę"- "Tak jasne") zadanie "Atak, zdecyduj co robić"- Rozmowa z Kastetem- zgoda-czekam z nim do północy, mapa zaczyna się ładować przy Szewczence i WYLOT do win. Po poinformowaniu Brodacza o napadzie o północy Wylot. Opcja "radzcie sobie sami" wylot. Czekanie przy SZewczence wylot.W pliku log NIE ma tekstu FATAL ERRORBugtrap: xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:GryGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypecibinxrGame.dll" at 0023:08A8E8B3, CDialogHolder::CDialogHolder()+1081219 byte(s) - mod pobierany trzy razy- instalowane od nowa trzy razy- start od wejścia na lokację trzy razy Jeśli się przyda to link do mojego save: http://przeklej.net/down/92808034959014162306465847793933000efe7e03c6fc38ec8de49b9.html Instalowałem tak: 1. Stalker - Zew Prypeci PL 2. patch 1.6.0.2 PL 3. Sigerous Mod 2.2 4. kumulatywny fiks 19.03.12 5. polonizacja SGM_2.2_PL_(FINAL)_02.07.12 6. Kwest DOPA SGM 2.2 PL (FINAL) (zawiera w sobie: AI additions for SGM 2.2 i Add_Fix_SGM_2_2) 7. SGM 2.2 guns kwest DOPA PL Edytowane 4 Marca 2013 przez andwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuper Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Stalker, jak wszyscy wiedzą, zbyt zoptymalizowany nie jest. I również w modzie SGM występują, przynajmniej u mnie, lekkie, półsekundowe freezy od czasu do czasu. Głównie jak próbuję gdzieś szybko pobiec. Znalazłem coś takiego co nazywa się "no prefetch mod" i pozwala podobno na płynniejsze granie. Tyle że nie bardzo umiem to zainstalować pod samego SGM. Samo wrzucenie plików do gry nic nie zmienia. Ktoś to testował i mógłby pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Czy to normalne, że po zakończeniu misji Tajny Opór nic się nie dzieje? Zabiłem Czerwone Tarcze i naukowców, zabrałem teczke, potem perfidnie zadźgałem Wolnościowca choć jego bym nie zabijał, lubię to frakcję...i nic. Tasak mówi mi tylko: won, że przeszkadzam mu. Gdzie mam dać tą teczkę z dokumentami od naukowców? Edit: nie spojrzałem na mape :P Edytowane 20 Maja 2013 przez Kudkudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwis Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Witajcie! Mam problem z zaginionym zespołem w Prypeci (tym od zakłóceń radiowych). Trzeba przeszukać zwłoki aby uzyskać ładunek wybuchowy do wysadzenia drzwi przedszkola, tylko że nie ma wogółe ciał i nie można wziąć ładunku. Macie jakieś pomysły? Edytowane 13 Lipca 2013 przez marwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 A napewno postępujesz według instrukcji? Mogło się wkraść przeoczenie czegoś, jak nie to spróbuj wczytać jakiś poprzedni save ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi