kfiat Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wyszła teraz inna sytuacja. Wiem gdzie powinna leżeć ta teczka, ale za cholerę nie mogę jej znaleźć. Od razu jej nie wziąłem i albo jakiś stalker ją podniósł albo zniknęła bezpowrotnie. Nic, będę musiał obejść cię bez questów dla monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wyszła teraz inna sytuacja. Wiem gdzie powinna leżeć ta teczka, ale za cholerę nie mogę jej znaleźć. Od razu jej nie wziąłem i albo jakiś stalker ją podniósł albo zniknęła bezpowrotnie. Nic, będę musiał obejść cię bez questów dla monolitu.Tutaj Ci już nie pomogę bo ilekroć grałem w tego moda i jego klony to zawsze zabierałem teczkę prawie na początku gry więc brak mi wiedzy czy teczka leży do oporu czy też jest możliwe że jakiś stalker ją gwizdnął.Zakładam że fabułę masz już tak dalekjo posuniętą że powrót jest pozbawiony sensu. Ale i tak jeszce mnóstwo kapitalnej rozrywki przed Tobą. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Masz rację dużo przeszedłem i obędzie się bez tego. Dzięki za pomoc, ale mam jeszcze jedno pytanie. Otóż sprzedałem kombinezon najemnika i nie mam jak wejść do tych nieudaczników koło fabryki. U handlarzy nie ma, więc gdzie jeszcze można zdobyć ten kombinezon? może jakiś mały spawner by mi pomógł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wpisz frazę "-cheat_mode" w elemencie docelowym w skrócie gry na pulpicie - w czystym SGM 2.2 jest zaimplementowany spawner. Po wczytaniu gry naciskasz F1 i masz pomoc jak na dłoni :woot: . Tu masz w pierwszym poście, po 8 puncie tzw. "gorące klawisze" gdybyś potrzebował jeszcze jakiś dodatków :yes: . Link: http://stalkerteam.pl/topic/4112-sigerous-mod-22-wersja-pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dzięki Cichy, dałem radę zaspawnować sobie ten kombinezon, ale niestety walizki monolitowca tam nie znalazłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam:) prosze o pomoc. Co zrobić, aby w SGM 2.2 działa spawner? Linki do obrazków nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Masz wyjaśnione dwa posty wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sęk właśnie w tym, że robie tak i gra się nie uruchamia. Mam oryginałą 1.6.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Może nie zainstalowałeś poprawnie: Prawidłowa kolejność instalacji: 1. Stalker - Zew Prypeci PL 2. patch 1.6.0.2 PL 3. Sigerous Mod 2.2 Enot Edition 4. Fix 11.05.12 5. Texture Pack (dla tych co mają mocne komputery) - opcjonalnie 5. polonizacja 6. Mini Fix SGM 2.2 Jenot PL (FINAL) 18.08.12 7. ewentualne dodatki (poniżej) - opcjonalniea jak i to nie pomaga to zmontuj sobie spawner "Władca Zony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Właśnie wszystko zrobiłem oprócz pkt 1 i 2 bo mam Stalkera COP z Biedry w wersji 1.6.02 PL. Gra normalnie sie uruchamia, działą poprawnie tylko po dodaniu frazy "-cheat_mode" gra sie ze skrótu nie uruchamia. A wygląda to tak: Element docelowy: "D:Program Files (x86)GSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypeciStalker-COP.exe" -cheat_modeRozpocznij w: "d:Program Files (x86)GSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci" Może coś nie tak ze ścieżką jest? A system ma Windows 7 Edytowane 21 Grudnia 2013 przez dave23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Element docelowy: "G:Program FilesS.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypecibinxrEngine.exe" -cheat_modeU mnie działa, spróbuj uruchomić grę przez xrEngine.exe w takim razie. Co do spawnera, to znajduje się on pod przyciskiem F2, F1 to menu na nieśmiertelność itp. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez kfiat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dzięki Mistrzu działa jak należy:) a możliwe jest dodanie jakichś modów z broniami? A małe pytanko do tych co juz wyszli z Kordonu. O co chodzi z tym zadaniem, co trzeba sprawzic te trzy punkty gdzie wojsko było? Dwa załapały od razu, a w tej bazie wyrżnałem wszystkich bandytów i nadal nie skończyłem zadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o misję na bagnach to w bazie na placu maszynowym musisz obszukać 5 lub 6 ciał wojskowych, wtedy zaskoczy. Wersja jenot posiada już mod dodający nowe bronie. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez kfiat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ale chodzi mi o zadanie w Kordonie. Trzeba zbadać trzy miejsca w których było wojsko. I chodzi mi o to w Bazie. Dwa poprzednie zaskoczyły, a w Bazie wybiłem wszystkich bandytów i dalej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jak rozumiem chodzi Ci o Bazę stalkerów z CS? Jeżeli dobrze pamiętam to musisz jeszcze przeszukać zwłoki woskowych znajdujące się na terenie zabudowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Sęk w tym że żadnego trupa nie znalazłem. Tam w posterunku leżał jeden, ale w Bazie nie ma żadnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambik Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam wszystkich,Mam pytanie do osób, które zetknęły się z dość osobliwą sytuacją (błędem?). Otóż, gdy przeszedłem z bagien do Zatonu i otrzymałem zadanie z odszukaniem artefaktu (anomalia chemiczna) w okolicach tartaku, idąc je realizować, nagle cała okolica zaczęła zachodzić mgłą (bezwzględnie czy dochodziłem do miejsca przeznaczenia, czy szedłem w innym kierunku), a po chwili coś nagle mnie uśmiercało. Próbowałem startować z kilu miejsc zapisu, ale to nic nie dawało. Macie pomysł o co tu chodzi? PS. Instalacja przeprowadzona zgodnie z instrukcją + zainstalowany AtmosFear 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie wiem czy to Baza z CS bo nie grałem. W kordonie jest lokacja "Baza", w której było od groma bandytów i trzeba ja sprawdzić w celu znalezienia śladów po wojskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam kumpel ma ze spawnerem taki sam problem jaki miał dave23 z tym że u niego uruchomienie gry przez xrEngine.exe kończy się komunikatem "Cannot open file fsgame.ltx. Check your working folder." Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Hentaj, ja z folderu "bin" skopiowałem xrEngine i xrNetServer.dll. I jakos zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Szybkie pytanie.. gdzie jest klucz na bagna? i gdzie leży ten cały artefakt dla handlarza. Szybkie pytanie.. gdzie jest klucz na bagna? i gdzie leży ten cały artefakt dla handlarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Klucz jest w skrzynce w posterunku. A artefakt może być na tym obszarze: http://abload.de/image.php?img=nowyobrazmapybitowejcoa1i.png Edytowane 25 Grudnia 2013 przez kamil190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Pytanie do Ignachio. Jak zaliczyłeś to zadanie od Medidiewa czy jak mu tam, w kórym trzeba sprzawdzić trzy miejsca w któych było wojsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) W bazie oporu z CN trzeba było obszukać trupa lezącego w jednym z budynków. Tam gdzie normalnie siedzi Lis zadanie zaliczało się bo wejściu na obszar a na posterunku Kordon-Wysypisko też leży trup. Szukaj trupów wojskowych. Ponawiam pytanie.. są jakieś poradniki do tego moda? Przydały by się. Pytanie numer dwa... czy jeśli znajdę te fleszki od dowódców band bandytów na ich osobiste schowki to mogę je otworzyć i wykorzystać czy będą mi do czegoś innego potrzebne? Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ignachinioforums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2683172 W razie problemów korzystaj z wyszukiwarki w temacie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi