FENIXS Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Poproszę linka jeszcze do Polonizacja moda SGM 2.2 Jenot i do SWM_v2.1 i jego polonizacji jeśli jest kompatybilny z tym modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Linki do polonizacji mogą być tylko zuploadowane na inne servery za zgodą polonizatorów, napisz do portalsa odblokuję ci transfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desti2 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Może ktoś wrzucić jeszcze raz lub na inny serwer Texture Pack? Bo z jednego serwera brakuje pliku a ten zewnętrzny to bardzo wolny... Byłbym ogromnie wdzięczny :) i proszę o pomoc z hudem hełmu(te czarne okręgi jak założony hełm) strasznie mi przeszkadza co usnąć by go wyłączyć ? oraz jak wyłączyć kołysanie gdy pijesz energetyka, lub używasz apteczki itp. strasznie irytujące psuje. Edytowane 27 Lipca 2014 przez desti2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Link do Tekstur http://www.mediafire.com/download/fgkxnk6nh915796/Texture+Pack.7z proszę o pomoc z hudem hełmu(te czarne okręgi jak założony hełm)W ustawieniach AMK wyłączasz "dynamiczny hud?" coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desti2 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Usunąłem po prostu kilka plików i HUD zniknoł, a wiesz może jak zwiększyć draw distance w grze i jak to ma się do moda będzie wywalać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Usunąłem po prostu kilka plików i HUD zniknoł, a wiesz może jak zwiększyć draw distance w grze i jak to ma się do moda będzie wywalać ?"Zniknął" jak już. Czy przypadkiem nie switch_distance ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desti2 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie. dokładnie to amk_shoot, ui_custom_msgs, dinamic_hud, i cały folder dinamic_hud z textures. Teraz mam problem z jednym questem a dokładnie Wściekłe Psy zabiłem ten oddział, mam pda dowódcy NPC "Miecza" niema już na Skadowsku. Gdzie on jest ? Czy to jest bug ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajek Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kiedy pobieralnia będzie dostępna ? Bo chętnie bym sobie już pograł , ponieważ do pobrania został mi FIX i spolszczenie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Portals zapewne coś namieszał napiszę do niego, mam nadzieję że uda się to szybko naprawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dynio Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam mam problem wywala mi caly czas na pulpit jak jestem w Janowie. o to log FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed[error]Function : callback_rotation[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGamestalker_animation_callbacks.cpp[error]Line : 32[error]Description : _valid( *parameter->m_rotation ) Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Dynio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Na ten wylot nie ma lekarstwa, wczytaj poprzedni save ( najlepiej z innej lokacji) Takich tematów w sieci z tym wylotem jest dużo i zazwyczaj albo nikt na to nie odpowiada, albo radzą właśnie wczytać poprzedni save. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvialix Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, bardzo chciałbym zagrać w SGM 2.2 jenot, lecz zainstalowałem wszystko jak było napisane w pierwszym poście, gra włącza mi się normalnie daje nową gre, ładuje mi się pasek do połowy i ''program przestał działać''. Mam wersje gry 1.6.0.2 kolejność w jakim instalowałem: 1.Stalker Zew Prypeci PL(orginał, odrazu miał w sobie wersje 1.6.0.2) 2.SGM 2.2 jenot edition 3.Fix 11.05.12(z tego fixa instalowałem tylko pierwszą gamedate, reszte ruskich folderów nie ruszałem) 4. Spolszczenie 5.Mini fix Proszę o pomoc Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez xvialix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Może podasz nam loga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 @xvialiks; zerknij do tego tematu : http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvialix Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Oto log: FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Xvialix : po raz pierwszy instalowałem tą wersję SGM , robiłem to według twojego opisu i gra odpala . Pobierz , rozpakuj i wrzuć do ; gamedata/scrpts robiąc wcześniej kopię swojego pliku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARTHARD Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cześć mam problem z misją:Blokada znaleźć sposób na otworzenie sejfu,mianowicie chodzi o to że nie wiem gdzie jest klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) @gawron możesz udostępnić ten link też i dla mnie mam taki sam log jak kolega. @DARTHARD zerknij na poradnik chyba jest już przetłumaczony. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez SmokeHead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Pobieraj i nie pytaj plik jest dla wszystkich . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiem o tym tylko wyskakuje mi błąd że nie mam uprawnień : trochę lipa masz może to na jakimś innym hoście ? Napisałem do @portalsa i ma to zrobić a ja czekam aż coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Za chwilę będzie nowy link . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Podziękował :) :) A pomijając fakt z problemem plików czy w menu głównym leci soundtrack z filmu "księga ocalenia" ? :D Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez SmokeHead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mam nadzieję , że pomoże : https://yadi.sk/d/oQRs5bCGaTo29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 oks tamten log zniknoł pojawił się nowy :FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'pai'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jak MOD wciąż nie odpala , napisz , podeślę gamedata-kompletna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi