czernobyl10 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Krótka piłka. Jest to osobny mod na bazie LWR, czy do jego działania jest wymagana "podstawka" LWR? Wszystko masz napisane w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z adaptacją do polonizacji patcha 3.6 jeszcze chwilkę poczekam, bo ciągle wychodzą do niego jakieś fixy. Poczekam, aż sytuacja się jakoś wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest to osobny mod na bazie LWR, czy do jego działania jest wymagana "podstawka" LWR? Nie starsza podstawka nie jest kompatybilna...mod wymaga nowej podstawki LW-TOD 3.0 fixed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Dziękuję, właśnie o to mi chodziło. Czy LW-TOD 3.0 jest "nową podstawką". W pierwszym poście nie dopatrzyłem się tego, dziękuję za krótką i wyjaśniającą odpowiedź. Już instaluję modzika. :) PS.: Swoją drogą, jeśli zapodajecie linki do ru trackera czy innej rasijskiej strony, to przydałoby się opisać pokrótce czy wymagana jest rejestracja, gdzie klyknąć itd. Nie każdy zna rosyjski i nie każdy ma chrome'a. :P EDIT: W folderze pobranego torrenta, mam również pliczek 7zipa o nazwie gamedata (16-10).7z a w nim gamedata/textures/wpn i takie oto pliczki: - scope_acog.dds - wpn_crosshair_g36.dds - wpn_crosshair_green.dds - wpn_crosshair_nato.dds - wpn_crosshair_rpg.dds - wpn_crosshair_sniper.dds - wpn_fn2000_new.dds Wgrywać je? Czy to patch 3.6 czy coś innego? W folderze znalazło się również coś o nazwie: - pak_gitarnyh_pesen.rar Rozumiem, że to jakieś nowe piosenki grane przy ogniskach? :) Edytowane 27 Września 2012 przez k4rl1t0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Te pliki to adaptacja celowników pod ekrany szerokokątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Siemka mam do was pytanko mianowicie czy jest opcja znalezienia Gitary? Jeśli tak to gdzie ją znajdę? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak odpalić silnik w tym modzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Masz w opcjach sterowania przypisany klawisz do funkcji "Uruchom"? Jeśli nie to sobie jakiś przypisz, na przykład Z. Potem go naciśnij po wejściu do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam ponownie mam taki blad w jantarze jak to naprawić? Exp[b][/b]ression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp Line : 73 Description : <no exp[b][/b]ression> Arguments : LUA error: ... shadow of chernobylgamedatascriptsxr_kamp.script:616: bad argument #1 to 'random' (interval is empty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Autor naprawił ten błąd w fixie do patcha 3.5.5. Poprawka powinna być zawarta w polskiej wersji patcha 3.5.5, patrz pierwszy post w temacie. Przemyśl instalację moda, czy aby na pewno wszystko zainstalowałeś tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wiem wybaczcie nie dostrzegłem tego że fix to naprawia. z góry dzięki. A i ponawiam pytanie, gdzie mogę znaleść gitarę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam, niestety nie działa link do Dynamic patch lwtod 2.0: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Działa przed chwilą sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 MI się pokazuje 404 Not Found Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 http://www.getzilla.net/files/3099051/dynamic_patch_lwtod_2.0.exe.html sprwdź linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nadal to samo , może źle coś klikam , nie znam rosyjskiego więc korzystam z przeglądarki chrome . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie wiem o co może chodzić na Mozili działa, sprawdź na Internet explorerzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Może żeby pobrać plik trzeba być zarejestrowanym , mi przy próbie zarejestrowania pokazuje się napis " nie może być wysłana -tłumaczenie chrome". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Timan Каталог Программы dynamic_patch_lwtod_2.0.exe Скачать файл «dynamic_patch_lwtod_2.0.exe» 504,98 Мб Программы, exe 9 загрузок sashok1970 загрузил 4 месяца назад tu jest przycisk pod nim podany czas---> за 2 ч. 52 мин. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Dokładnie tak robiłem, na następnej stronie odlicza od 5 do 0 i pokazuje się następny przycisk i po jego naciśnięciu pokazuje się 404 not found Edytowane 3 Października 2012 przez Timan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wie ktoś może czy przejście z Prypeci do Generatorów dalej znajduję się w tym samym miejscu? Jestem tam gdzie na mapce jest pokazane miejsce, autobus blokuje drogę i dup... Jeśli ktoś zna odpowiedz to proszę o szybką bo nie wiem co mam zrobić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Irbis jest aktywny w temacie http://ap-pro.ru/forum/35-2077-666 co oznacza że będzie nowa wersja moda na bazie LWToD 3. Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No może tym razem nie przerwie pracy nad modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Hmm czy naprawdę nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 A próbowałeś zejść schodkami na dół, tak jakby do piwnicy? Tymi z krótszego boku budynku Gastronomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi