cichy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tak ma być. Tak sobie Twórcy moda wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 @waler11 wlazł do tego laboratorium, ale wyleźć nie ma jak. Dysponuję jego zapisem i teraz chodzę i dumam jak wyjść. Tym wyjściem poprzez dziurę, wywala na pulpit. W sumie, to tylko jest tam zadanie na przyniesienie unikalnego kombinezonu, ale jak jest, to kiego grzyba nie można tego zadania zrobić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 P.s. A co dotyczy się schowka na którymś dachu w Barze, to przeszukałem i nic nie znalazłem...chyba, że coś przeoczyłem... Schowek ten będzie dostępny jak aktywujesz w konsoli unikalny kwest. Musisz mieć 500 000 i 1 punkt strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Masz rację @metek58, jak jest zadanie, to powinna być możliwość wejścia do X16...to samo dotyczy CAE-1...mam w zadaniu dotrzeć do sarkofagu, a tu du..., @smox dziękuję bardzo za podpowiedź... :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wstawiam patcha kumulatywnego - http://www.sendspace...0e5365281ccb418 Zawiera wszystkie poprzednie patche. Poprawia błędy znalezione podczas gry do free play. Być może są jeszcze jakieś drobne błędy, bo z pewnością nie sprawdziłem wszystkich dostępnych opcji, a jest ich sporo. Trochę błędów było w folderze scripts, więc będą poprawione tylko zaczynając nową grę. Mała uwaga: Jeżeli gdzieś zagradza przejście anomalia - nie pchajcie się tam, mod zmienia fabułę i widocznie nie ma potrzeby, by tam wchodzić. Patch dodany do pierwszego postu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja mam takie pytanie , a mianowicie co to są czarne skrzynki NW i gdzie chociaż w przybliżeniu je można znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie mam pojęcia. Szukałem ich trochę, ale bez żadnych wskazówek, to szukanie igły w stogu siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ten skrót NW to zapewne Nature Winter, a skrzynki, to trzeba szukać, bo sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Co trzeba spełnić, żeby aktywowała się druga część konsoli, bo pierwszą już wykorzystałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po uruchomieniu unikalnego zadania z konsoli u Barmana, odnajdujemy na terenie X-16 i Baru wskazówki, które pozwolą, by fabuła ruszyła. Pierwsza wskazówka jest bardzo "apetyczna". Na dalszym etapie gry znajdziemy więcej zdjęć "wskazówki" - chociażby dlatego warto powalczyć . Dopiero po otrzymaniu wspomnienia w postaci "mózgu" w plecaku, powyższe schowki będą miały zawartość. // Musisz w czasie rozmowy, nie zastraszać ale zabić - aby uzyskać 1 medal zabójstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Co trzeba spełnić, żeby aktywowała się druga część konsoli, bo pierwszą już wykorzystałem... @Cichy ma rację - "Musisz w czasie rozmowy, nie zastraszać ale zabić - aby uzyskać 1 medal zabójstwa". Punkty zabójstwa można też kupić w konsoli. Sporo kosztują, ale w tym modzie pieniądze nie stanowią problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To wszystko, co @cichy pokazał na obrazkach przerobiłem...mnie chodzi o tą drugą część, gdzie można aktywować zombi i są punkty za zabójstwa....zombi mogę aktywować ale pozostałe elementy nie mogę...konsola domaga się aktywacji, a jak to zrobić tego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ok @jerczi, ale sprawdzałeś w inwentarzu, czy masz jeszcze punkty-medale za zabójstwo? Jeśli ich nie masz, nie zaktywujesz dalszych okienek w konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Gram ponownie od początku i wykonując zadanie od Barmana idę do Sacharowa z pieniędzmi po jakąś substancję i mam oto niespodziankę...brak w dialogu z Sacharowem tego zadania...poprzednio, jak grałem tego nie było...co jest tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Brak 500tys. RU lub otworzyłeś z nim dialog, wyszedłeś, otworzyłeś znowu i już dialogu nie ma. Jeżeli chcesz sobie coś z ekwipunku schować to od razu po wejściu na lokację idź do bunkra, od razu po wejściu rozłóż gdzieś plecak i schowaj towar, ale trochę wyposażenia musisz mieć (kombinezon, broń, amunicję i lekarstwa, no i trochę kasy powyżej 530 tys.) potem idziesz do Sacharowa i od razu w pierwszym podejściu robisz qwest bo potem już nie ma opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Pobieram właśnie tego moda i mam pytanie, mianowicie czy ściągając pliki moda w formie gamedaty do tego spolszczenie i patch kumulatywny do spolszczenia to wszystko co powinnam mieć? wolałabym uniknąć sytuacji gdzie czegoś nie ściągnęłam w związku z tym że pliki ściągam z nieswojego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Żeby wszystko chodziło jak trzeba, to zalecam polonizację i przyległe jej pozycje, pobierać za pośrednictwem naszego Forum. W poście 1 jest to wszystko, co potrzebne spragnionemu przygód stalkerowi, więc nie ma potrzeby szukać gdzieś indziej - bo i po co, jak tu jest całość jak na talerzu. Mam tu na myśli linki i porado-instrukcje. Ja pobrałem moda ala @Junx i chodzi cacucho. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Ehem oczywiście tak zrobiłam, nigdzie nic nie szukam tylko pytałam czy to co ściągnęłam to wszystko, bo ściągam w bibliotece potrzebne pliki (jestem akurat bez neta domowego a raczej nie chcę lecieć raz jeszcze bo czegoś zabrakło) ;) Edytowane 8 Stycznia 2013 przez nati20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Fiks dla monitorów panoramicznych i poprawka inwentarza u mnie powodowały wyloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Aaa, teraz rozumiem "...pliki ściągam z nieswojego komputera.". Czyli przez nie swój komputer. Ja sądziłem (bo tak jakby sugerował wpis), że z obcego kompa. Trochę mi to zapachniało włamem, ale się wyjaśniło. Tak, jak kolega @Liar pisze, może coś zazgrzytać, bo w dużej mierze jest to uzależnione od "mocy" kompa, na którym nam przyjdzie grać. Rada moja: Pobierz wszystko, co Cię interesuje, w domu przed zamianą, robisz zawsze kopie bezpieczeństwa, by w razie "W", móc wrócić na spoko do poprzedniego stanu. Czy to nie prosty, aczkolwiek niezawodny sposób? Nie jest to oczywiście moje odkrycie, ale przypomnieć warto, bo sam wiem, ile procent zdrowia utraciłem, gdy zapomniałem zrobić kopię, a plik okazał się niewskazany i nie miałem jak wrócić do oryginału, a wtórne ściąganie, to bezpowrotnie stracony czas i nerwy. Myślę, że pomogłem, a na pewno nie zaszkodziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mam oto taki problem, otóż gram we FreePlayu i nie mogę dostać się na MW normalną drogą ani przez przewodnika, ponieważ wywala mnie na pulpit z oto takim logiem: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobylgamedatascriptsguiders.script:396: attempt to index local 'obj' (a nil value) Czy na to można coś poradzić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Według autora moda, to wynik zmian w spawnie zrobionych przez gracza. Znalazłem to tu: http://www.amk-team....ic=12011&st=480 post 484 485 i 486. Tam gracz grzebał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nie grzebałem nic w spawnie...przeinstalowałem ponownie moda i dalej to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @jerczi, a zanim rozpocząłeś zabawę we FreePlay, to miałeś użytą całą tabelę strachu i zabójstw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tak, miałem...ten problem dotyczy tylko przejścia na Magazyny Wojskowe...na innych lokacjach tych problemów nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi