Yurek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @ slawnyokgora Niestety nie znalazłem już ani screenów, ani sejwów. Amba wcięła, a niestey nie pamiętam jak to było... Sorki. :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawnyokgora Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 slawnyokagora - odpowiedź na moje pytanie o Leśnika, jest kilka postów niżej, od tego z którego wziąłeś cytat.A jeśli Twoja wypowiedź, to odpowiedź na moje pytanie, to nie sądzisz, że pół roku po pytaniu, to już trochę poniewczasie?Moda już dawno skończyłem. Zdążyłem w tym czasie przejść kilka innych.Patrz na daty postów na które odpowiadasz.ok Leśnik zostaje na lokacji tak więc można spokojnie z nim wrócic z generatorów ( nie tylko ty korzystasz z tego forum wiele osób wciąż szuka informacji i każda uwaga się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER1974 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Mam pytania:Po pierwsze- widzę, że rozwiązano jakoś kwestię zbugowanej anomalii. Czy jest jakiś czynny link? Czy ten sam problem z psi psem w Czerwonym lesie również może zostać naprawiony? W razie czego mogę podesłać sejw.Drugie pytanie: jak dostać się do lokacji z wejściem do Mózgozwęglacza... Tylko z panem przewodnikiem nie?Trzecie: Ile spawnuje się tych kozackich pająków i gdzie oprócz jantaru? Mnie trzy napadły koło smaolotu zwiadowczego i w dawnym miejscu z artefaktem psionicznym, jeden koło kolistej anomalii , jeden w bazie przeciwlotniczej. :DCzwarte: co to za kopalnia oznaczona na czarno chyba pomiędzy agropromem, Barem a Wysypiskiem?Mogę odpowiedzieć na Twoje drugie pytanie : na lokacje znaną wcześniej jako Radar lub Mózgozwęglacz przejście jest w tym samym miejscu co w podstawce. Trzeba iść prosto drogą z Magazynów Wojskowych , choć przejście nie jest zaznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Czy ktoś z posiadaczy moda mógłby wrzucić skrina z mapą lokacji widoczną w PDA? Spis jest w pierwszym poście, ale jak są one "ułożone" względem siebie? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Czy jest może jakiś patch do tego moda naprawiający problem tekstur terenu na niektórych mapach np. starym wysypisku ? Chodzi o to, że cały teren na tej lokacji i niektóre elementy na innych, nowych lokacjach są w czarne, duże kropki, co po prostu troszkę mnie denerwuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Grając w tego moda, nic takiego nie miałem. Pozmieniaj u siebie ustawienia grafiki. Będziesz chyba je musiał zwiększyć. Do tych co teraz masz, zawsze możesz wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Zmiana z pełnego oświetlenia dynamicznego na oświetlenie statyczne pomogła - tekstury są teraz normalne, ale pojawił się następny problem. Przy przechodzeniu z Kordonu na Bagna wywala mnie do pulpitu z logiem: FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed[error]Function : _VertexStream::Lock[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daR_DStreams.cpp[error]Line : 44[error]Description : (bytes_need<=mSize) && vl_Count stack trace: Edytowane 27 Listopada 2013 przez Sovat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W wielu przypadkach występowania tego wylotu (Powrót Szramy, TS 2 , Solianka) doradza się na danej lokacji na której log nas łapie, przejście na oświetlenie statyczne. Można o tym przeczytać między innymi tu: http://www.re-aktor.ru/forums/index.php?showtopic=253&st=950 i tu: http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=7904. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Proszę o podpowiedź jak mam się dostać na Radar, Jupiter i Prypeć bo biegam i biegam i biegam po dostępnych lokacjach aż mi się w głowie zakręciło i nic. Jeżeli jest to możliwe tylko z przewodnikiem to na jakiej lokacji jego szukać i gdzie?. Z góry dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wie ktoś gdzie dokladnie można znaleźć śpiwór ? Handlarz w Kordonie mówił coś o dwóch stalkerach którzy mieszkali niedaleko w pieczarze, ale pieczarę nawiedziły mutanty, oni uciekli a spiwór zostawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że fanty są albo właśnie w pieczarze, albo nieopodal w namiocie stalkerów. Lokacja przedsionek oczywiście. A i ta pieczara jest jak przychodzisz z kordonu to południowy wschód na takim stromym zboczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Chłopaki, mam taki dość głupi problem. Znalazłem z zadania Jurka Beryla, ale nie mogę odnaleźć kombinezonu Ducha. Przeszukałem całe X16, ale nie ma tam jego trupa. Przysiągłbym, że z własnej nieuwagi nie przeczytałem dokładnie, gdzie należy szukać tego kombinezonu, ktoś wykonał to zadanie? @Sovat, śpiwór jest właśnie w tej pieczarze, o której mówili ci stalkerzy. Opowiedzą Ci o ich przykrej sytuacji z jaskinią i powiedzą, że ten śpiwór wziąć sobie możesz. Wybijasz mutanty, przeszukujesz wszystkie odnogi i w którejś z nich znajduje się śpiwór. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Burbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Błąd wyskakuje po odpaleniu gry i wtedy gdy jest ten obrazek ze stalkerem z svd. FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:stalkersourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : w_knife1.ltx stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Czy mógłbym prosić kogoś o wrzucić link do fixa dla full patcha ? bo link w 1 poście padł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 @Akmed1109Próbowałem pobrać ten patch mając nadzieję, że problem z download'em powoduje przeglądarka - były bowiem podobne problemy zgłaszane przez innych forumowiczów, niestety też mam błąd 404 przy próbie ściągnięcia patcha. Jedyne co mogę Ci poradzić to napisać do forumowiczów ostatnio grających w moda lub zainteresowanie userów na SB - być może ktoś ma patch na dysku i szybko go udostępni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Rozumiem, szkoda że nie ma więcej linków do tego fixa, sam wcześniej grałem w The Leper Area a potem gdy mi mod zajmował miejsce to usunąłem wszystko no i teraz żałuje. Na 1 stronie znalazłem link do jakiegoś forum z tematem o modzie:http://ap-pro.ru/forum/35-3101-86 , ale że nie znam cyrylicy no to cóż moge zrobić, a translator google to aż boję się używać... Edytowane 4 Lutego 2014 przez Akmed1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Na ap-pro.ru też nie działa.Mam ten fix ,ale podesłać będę mógł bopiero w sobotę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ok, mogę poczekać, grunt że możesz podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Akmed1109-link do fixa-http://files.mail.ru/BCEE9BF31A9A4764A13DD30E50035B04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Ok, dzięki wielkie. EDIT: Wszystko ładnie gra, ale jest jeden problem: Gdzie ten śpiwór ??? Obleciałem cały Kordon od Posterunku wojaków do nasypu i zawalonego tunelu, a stalkerów przy namiocie na wzgórzu ani pieczary nie znalazłem. EDIT2: No, znalazłem pieczarę i stalkerów:Stalkerzy i pieczarą są na Czarnobylu-4, znajdują się na zachód od wejścia na kordon Edytowane 8 Lutego 2014 przez Akmed1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) bardzo dobry mod po dreamreaderze FZ gdzie był błąd na błędzie to wielka odmiana Edytowane 10 Lutego 2014 przez snoork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) bardzo dobry mod po dreamreaderze FZ gdzie był błąd na błędzie to wielka odmianaMod bardzo dobry, choć i tak zdarzają się wyloty.Jakoś mnie freeplay nie jara ale jednak mnie wciągnął ten mod, teraz biegam sobie po kordonie i szukam tego arta do znalezienia dla Jurka Poliaka i za żadne skarby nie mogę cholery znaleźć, jedyne miejsce z kamieniami którego nie przeszukałem to okolice posterunku wojaków ... Edytowane 14 Lutego 2014 przez Akmed1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mógłby ktoś podać klucz do drzwi na Generatorach (do Laboratorium Wojskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) klucz do tego labka powinien być przy wejściu w PDA które leży w śmietniku ( tak przynajmniej gdzieś czytałem ) Ja za to mam gorszy problem, jak wrócić ze szpitala do limańska??? Na terenie gdzie jest 1 teleport (od strony generatorów ) obiegłem całą okolice i nic bo teleport wywala na zewnątrz przed szpital... , tylko mi się udało znaleźć pda jakiego profesorka Edytowane 14 Lutego 2014 przez Akmed1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Oj ja też miałem z tym problem. Znajdź drzwi, które są zamknięte (gdy na nie najedziesz pisze "te drzwi są zamknięte") przeskocz barierkę obok nich i stań na takiej krawędzi, i obejdź je. Później już będziesz wiedział. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi