ZapomnialemLoginu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mała sprzeczka przeobraziła się w zadymę. Prawie jak piłka nożna u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Kiedy próbujesz ustrzelić tego komara który obudził cię wcześnie rano: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 "Ornitolog" : Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Podbijam temat. @Sierioża, pozwoliłem sobie zapożyczyć Twój tekst. Prawa autorskie jak najbardziej należą do Ciebie. Z życia pijawek Spoiler Kusicielka I specjalnie for You @Paranoia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 No i masz, te zdjęcie zdecydowanie mnie pogrubiło, a maska nie podkreślała moich oczu jak handlarz zapewniał :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Hmmm... jakby Ci to @Paranoia powiedzieć. To zdjęcie jest post mortem. Zwłoki znalazłem koło Skadowska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 udawałem tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Sidorowicza mi wykręciło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Sidor chyba jest tak zmontowany że zawsze patrzy w stronę gracza, więc przy użyciu komendy demo_record i podleceniu do niego to tak jest ;D Ciągle śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 "Mordę mu rozkleiło". To jedna z moich ulubionych zabaw ze Stalkerem Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dostał przysłowiowymi "kolanami na ryj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Najemnicy po wizycie Kardana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dosyć dawno nagrane ale, filmik przedstawiający badanie proktologiczne przeprowadzone przez stalkera w barze... Pacjent, członek frakcji "Powinność" w ramach porady anestezjologa, spożywał w trakcie operacji dużą ilość alhoholu. Badanie niestety zakończył się śmiercią asystenta lekarza w czasie 1:50 oraz praktykanta w czasie 2:10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 A nie można było po prostu wejść, golnąć jednego, zamiast od razu z lufą w odwłok? Grunt to zachować stoicki spokój przy barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Właściwie to nie ma wiele wspólnego ze Stalkerem, ale po raz kolejny nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @Sierioża, Sierioża - po trzykroć Ci biada. Przez Twe prowokacje Monolit upada. Na tym będę kończył częstochowskie rymy, coby tu nie było znów jakiejś zadymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @Sierioża Dziękujemy Ci, o Monolicie, za ujawnienie nam sprytynych planów twoich wrogów. Niech światło twoje świeci nad duszami tych dzielnych wojowników, którzy poświęcili życia w służbie twojej woli. Naprzód wojownicy Monolitu, pomścijcie swoim poległych braci, którzy błogosławieni są w jedności z Monolitem. Nieście śmierć tym, którzy odrzucili świętą moc Monolitu. Monolicie, nie słyszymy Cię, dlaczego nas opuściłeś? Oczekujemy twych rozkazów nasz Monolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 21 godzin temu, Sierioża napisał: Właściwie to nie ma wiele wspólnego ze Stalkerem, ale po raz kolejny nie mogłem się powstrzymać. PIĘKNE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Dziękuję, Mono. Twoje słowa wiele dla mnie znaczą. Wzruszyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tańce połamańce xD Wykręciło kolegę lekko :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seal0s Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Co to za mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A więc stało się! Wojna frakcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 @Seal0s Czyste niebo z A.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Prypecka "Autobiografia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi