Gość Diegtiariow Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Sidorowicz hurtowo zakupił dla "kotów" na Kordonie, u nas papier tam TTki El Mariaci też dotarł do Zony. Kardan ma nowego ucznia co przyszedl "w termin", chłopak dopiero się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Wczuwasz się w moda: A tu nagle ci się mod... : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Głos bandytów zamiast Yandex Alisy: Spoiler Striełok: Spoiler Żarty: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @vidkunsen wcale bym się nie zdziwił jakby wykorzystali zdjęcie z Polski "Co znaczy, że na drogę wylali świeży asfalt? Że za tydzień będą zrywać bo będzie remont kanalizacji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 No i pijawka się doigrała.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Sidorowicz zamiast Yandex Alisy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Prawda czasu, prawda ekranu: 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Powinność: Spoiler Najemnicy: Spoiler Świadomość-Z: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Już niedługo? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Gdy nie podzielisz się z kolesiem a on potem szuka swojej zupki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Wojskowi: Spoiler Powinność i Wolność: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) od 18+: Spoiler A w tym momencie zesrali się wszyscy: Zajdź Strzelec, gościem będziesz: Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 A teraz zagadka - co jest nie tak na tym obrazku? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @ArNie Ja już widziałem takie różności w teksturach lokacji, ilości amunicji w broni, że jeśli nie wiem z jakiego to moda, nie jestem w stanie zgadnąć. Chyba nie chodzi Ci o ten brak drutów na linii wysokiego napięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Chodzi ilość amunicji załadowanej w strzelbie. Tak się składa, że tutaj jest to surowe, w żaden sposób nieprzerabiane Czyste Niebo. I jakimś cudem, trafiła mi się ta szansa.... nie wiem, 1 do 100 000? że wystąpił u mnie bug z nieskończonym ładowaniem strzelby. Mam tego SPASa z wszystkimi ulepszeniami i w takim zestawie powinien mieścić 10 sztuk śrutu. Ale Szramie się znudziło i po 10-tym ładował dalej.... Gdyby nie sfora psów przed którą musiałem się bronić, to bym pewnie załadował wszystkie 80 pocisków jakie miałem. Szczerze to myślałem, że ten bug był ograniczony występowaniem tylko i wyłącznie do Protecty w Zewie Prypeci, a tu proszę - i w CS zdarzyć się może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na pomoc bracia! chimera mnie napadła w Rudym Lesie! podaję koordynaty!: Kot Bajon: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jak widzicie szanowni stalkerzy i stalkerki, nawet Sidorowicz głupieje zamknięty w bunkrze, podczas kwarantanny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Biegnij Lola, biegnij. A w słuchawkach mu leci Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Tom3kb - raczej to ma w uszach, fajny obrazek: Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Korona-artefakt: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nie daj wam Bóg natknąć się na ten artefakt: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Niestety autor nie daje znaku życia i wątpię że będą kolejne utwory od autora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi