tom3kb Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 @Up Mi on się kojarzy z wkręcaną i wykręcaną śrubką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Śrubka czy śruba? A gdyby ktoś szukał Kiwaczka (OGSE)... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Skąd sę bierze stalkerski duch, czym skorupka za młodu...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Może nie do końca pasuje, bo nie z gry, ale też, jakby nie patrzeć, Zona. Pamiętam, że oryginalny podpis głosił: "Miłość w czasach Czarnobyla". Tępota gifa rozłożyła mnie na łopatki i śmiałem się dobre dwadzieścia minut jak głupi do sera Moje poczucie humoru osiąga poziom szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nie Sieroża to co widać na w/w gifie to poważna sprawa, medyczna. To jest doraźna pomoc proktologiczna w zonie, koleś ma polipy a lekarz o w/w specjalizacji niesie mu tylko pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Może oni uczą się manewru Heimlicha. Edytowane 12 Września 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Natrafiłem na YT na kanał "TheWolfstalker2" a w nim na serię filmików ze śmiesznymi sytuacjami z modów. Tu na przykład OLR 2.5: A tu pozostałe: Spoiler https://youtu.be/E4S8dKHko7Q https://youtu.be/KEbEUB32Gqs 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jeśli szukacie prawdziwego dreszczu emocji w ... Zonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) @Anton Gorodecki . Wiemy że popierasz czerwonych, a twój pseudonim to Anon (przeczytałem pierwszo Anton) Edytowane 17 Września 2016 przez Mnieciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Tak dla ścisłości to popieram również zielonych, czarnych i niebieskich I chyba "Stalker AnonIM" lepiej by pasowało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ten uczuć, gdy jesteś Stalkerem i nikt nie wie, o co ci rzeczywiście chodzi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Kiedy widzę "Karka" na mieście to mam coś takiego przed oczyma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Absolutny Brak Szyi? Częsta choroba u "koksów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 @Mnieciu co jak co ale polskich kulturystów to szanuje! Na mistrzostwach świata w Espani same złota. A 16letnia Aleksandra Kępa zdobyła złoto na prestiżowych zawodach Arnold classic startując z dużo starszymi i doświadczonymi zawodniczkami. Polacy są niesamowici w tym sporcie may wielu mistrzów na arenie europejskiej i światowej. A media i tak wolą powiedzieć jak to do dupy gra Legia XD.(Sorki za offtop ale może kogoś zaciekawi żelazny sport) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 @Strielon miałem na myśli "dresów", którzy pakują same łapy i wyglądają jak dynia na patyku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 @Mnieciu a no z nich to sam mam beke XD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Dobry marketing MediaMarkt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 No to ja mam dwie sytuacje xC. Pan Wąż pozywa się jadu poprzez wysysanie xD. Oraz tzw. " Skręt kiszek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Jestem pod wrażeniem, uśmiałem się jak norka. No nie , jeszcze raz: BIMBROWNIA! Edytowane 7 Października 2016 przez Fiedia Cezar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 CS: CHEEKI BREEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Seks grupowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Z moda Dolina Szeptów Spoiler Za dużo kozaków poszło x) Takie tam podśmiewanie się 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Alternatywny sposób na rozgrzewkę . W zonie coraz zimniej i taki sposób chyba zaczyna być standardem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi