gawron Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nasze imiona , twój wiek , ile masz wzrostu ? Przez chwilę myślałem o założeniu tematu : "JAK DŁUGIEGO MASZ FIUTA" . Jak zmierzyłem swoją kuśkę - zrezygnowałem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A mnie zwą Adam. Fajnie mieć imię po pierwszym człowieku w historii ziemi, który sobie dziewczynę znalazł. :> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nasze imiona , twój wiek , ile masz wzrostu ? Przez chwilę myślałem o założeniu tematu : "JAK DŁUGIEGO MASZ FIUTA" . Jak zmierzyłem swoją kuśkę - zrezygnowałem .HA HA HA.NIE PRZEJMUJ SIĘ. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Moja żona tego nie czytała . jest OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Nasze imiona , twój wiek , ile masz wzrostu ? Przez chwilę myślałem o założeniu tematu : "JAK DŁUGIEGO MASZ FIUTA" . Jak zmierzyłem swoją kuśkę - zrezygnowałem . Fora tematyczne przestały być już dawno w modzie, dziś liczą się cyferki ;/Wiek masz w profilu, imię przydaje się by można było z kimś pogadać gdy ma dziwny nick np. jak mój, długość penisa raczej jest tu zbędna bo seksów przez kabel nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ogólnie lubię takie tematy, dobrze że ktoś wznowił bo nowi userzy mogą się wypowiedzieć ;) Mam na imię Michał po Wołodyjowskim i też żeby pasowało do imienia brata, czyli @Wańki (Rafała) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Piotruś. Tak zdrobniale mówią na mnie koledzy z pracy bo jestem najmłodszy pomimo 13-tu lat stażu w tej samej firmie. Cichy, bo jestem upartym osłem i lubię dążyć do osiągnięcia celu nie depcząc przy tym Innych ludzi. Taki cień co go prawie nie ma, a jednak jest. Czas już żeby "Koledzy" przestali mówić do Ciebie "Piotruś". Sam nie będę pisał np. do Ciebie Piotruś bo to by było zbyt kobieco i delikatnie. Panie Piotrze było by zbyt twardo, protekcjonalnie, urzędowo. Może opcja "Piter" by była właściwa? Ogólnie "Cichy" zaś jest git jak sądzę. Zaś za tekst że jesteś uparty a pomimo tego nie depczesz innych masz plus stąd jak do samej Zony a ile dalej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Czas już żeby "Koledzy" przestali mówić do Ciebie "Piotruś". Sam nie będę pisał np. do Ciebie Piotruś bo to by było zbyt kobieco i delikatnie. Panie Piotrze było by zbyt twardo, protekcjonalnie, urzędowo. Może opcja "Piter" by była właściwa? Ogólnie "Cichy" zaś jest git jak sądzę. Zaś za tekst że jesteś uparty a pomimo tego nie depczesz innych masz plus stąd jak do samej Zony a ile dalej. :)Zawsze popieram "męskie" klimaty np.: Piotrek - Pedro, Bartłomiej - Bart, a do takiej jednej fajnej Natalii jak mówilem Natka to się wściekała: nie jestem częścią warzywa....!!! p.s. omińmy kwestie Pani/Pan bo na forum tak jak w zonie jesteśmy równi. ;) Smokehead!!!Wiesz co robia samotne lwy... ;) Bierz się do roboty bo zegar biologiczny tyka i może cie w pewnym momencie za bardzo szarpnąć galopujacy rydwan czasu... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hubert, a "Walik Czosnek" wziął się z... z gry. Chodziłem sobie w okolicy cementowni, aż zachciało mi się wejść na wieże. No to dalej! No i jak wszedłem zobaczyłem oddział Wolności z przywódcą(?) o nicku ( czy nazwie) Walik Czosnek :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Damian, początkowo nicki, KKamil (tak mam na drugie imię), Sztaker_PL (to pierwszy nick na forum). Obecny, MonoLityczny, wziął się z mojego zainteresowania elektroniką* i Spełniacza Życzeń :) *Od typu kondensatora również :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Nick: AdamImię: Adam Nie trzeba wyjaśniać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ksywka poszla od tej koszulki w ktorej gram obecnie , nawet awatar mi pasuje. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ksywka poszla od tej koszulki w ktorej gram obecnie , nawet awatar mi pasuje. KrzysztofTniesz w krążek ja też kiedyś ciąłem aż rozwiązali naszą sekcję, ech to były czasy, oko, precyzja i rysowanie po bandzie z "bediczka"... . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ksywka poszla od tej koszulki w ktorej gram obecnie , nawet awatar mi pasuje. KrzysztofJuż się bałem że od Blake'a Carrington'a ;E Hokej. Ciekawa dyscyplina. Raczej nie dla mięczaków. No i zerknijcie proszę. Nawet golf to Tiger Woods a hokej .... hmmm jakoś mało tych czarnych. Rasizm? Czy raczej się chłopcy nie odnajdują na lodzie. Może to w genach się zapisuje? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Karol mam na imię, czyli karol - carlo a papa od nazwiska mój wychowawca w szkole przy pierwszym spotkaniu czytał listę obecności, a jako że troszkę się jąkał to nazwisko wyczytał pa-pa Palak i tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Już się bałem że od Blake'a Carrington'a ;E Hokej. Ciekawa dyscyplina. Raczej nie dla mięczaków. No i zerknijcie proszę. Nawet golf to Tiger Woods a hokej .... hmmm jakoś mało tych czarnych. Rasizm? Czy raczej się chłopcy nie odnajdują na lodzie. Może to w genach się zapisuje? ;-)Historia - opowiedz sobie i innym o sajens fikszyn czyli reprezentacji na zimowych igrzyskach ekipy hokejowej np z beninu, Mali czy Botswany.... . To nie rasizm to geny, medycyna czyni cuda lecz genetyki nie oszukasz... . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Genetykę też oszukasz np: GMO :P wcinamy pomidory i ziemniaki z genami ośmiornicy . Ale nie potwierdzam mojej teori jem już 6 kg ziemniaków i ryby jeszcze nie poczułem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Bo po kartoflach via wurstland rosną ci skrzela... ;). Nie jadam z zasady wynalazków z maków, kf cos tam czy innych "zlewni ścieków" ale mijam codziennie ofiary tegoż ... "żywienia zbiorowego trzody chlewnej" vide film ; super size me czy food inc.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ja myślę że po ziemniakach marki "super size me food inc." zanikną mi kości i będę mógł się przez dziurke od puszki z piwerkiem prześlizgnąć by nie moć wyrzucić ani jednej kropelki :D w pakiecie macki pijawki zamiast nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam,na imię mam Marek a muezin70 to stara historia,gdy mieszkałem przez pewien dłuższy czas na płd -wsch. Turcji,codziennie o 5.00 budził mnie Muezin(prawdziwy nie z taśmy),z pobliskiego;200 m. meczetu.Barwa i ton głosu Muezina był tak "baśniowy" że siedząc na balkonie z zamkniętymi oczami,można było przenieść się do prawdziwej Osmańskiej Turcji,a 70 to data urodzin i tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Aleksander, a nick wziął się z powietrza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Adam a nick się wziął się z chęci pozwiedzania świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: tom3kb, nie chciało mi się kombinować. Imię: tutaj jest chyba wszystko jasne :) chyba każdy się domyśli. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi