vidkunsen Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To jest nasz dwóch i gramy dalej w anioły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Odnawiam temat, czy jest szansa na polonizacje tego moda Panowie Tłumacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Kiedyś zgłaszałem go już jako propozycję (rok temu) ale kondotier mi wytłumaczył dlaczego nie Tylko nie pamiętam o co chodziło, czy jest nieukończony czy coś z nim jest nie tak. Nie pamietam czy pisaliśmy o tym tutaj czy na stalkeruniverse.Pewnie jak się pojawi to coś odpowie.Pograłem w niego krótko, bo z rosyjskim cieniutko ale zapowiadał się fajnie i miał trochę fajnych rozwiązań. Edytowane 17 Listopada 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Mod jest ukończony. Dlatego pytam o niego i jego los w/s spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 pacjent - ja nic nie wiem o ukończeniu, a na stronie moda nadal jest link do wersji beta testowej.Masz namiary na ukończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Czasem mody tak kończą jeśli da się go ukończyć bez problemu (choć nie wiem czy tak jest akurat w tym przypadku) to co za różnica czy jest wersją beta czy v1.0 czy 2.7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Link jest w temacie w poście @qwerta, http://ap-pro.ru/forum/36-10261-1.I jest też tutaj: http://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/odnim-dnem-givu-stalker-smerti-vopreki-2.htmlCoś przegapiłeś @kodotier To jak spolszczycie gada? Edytowane 18 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nic nie obiecuję, bo zespół przez życiowe sytuacje jest zdekompletowany. Ja na wiele tygodni skazany jestem na pisanie jedną ręką i im nie pomogę.Niech więc się wypowiedzą pozostali, jak to widzą.Może któryś z "wolnych strzelców" się tego podejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja próbowałem coś się nauczyć ze spolszczania modów, @smox podrzucił mi podpowiedzi, przeglądnąłem te od @trurl3, ale jakoś nie mogę ugryźć tematu. Chętnie bym spróbował ale potrzebuję bardziej przyswajalnego, krok po kroku, opisu jak się zabrać za spolszczenie.W poradniku @trurl3 mnogość narzędzi przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Zdaje się, że już ukończyli http://www.freedom-base.ru/forum/82-762-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Próbowałem się zapoznać z modem, ale strona z linka, powoduje u mnie zawieszanie się przeglądarki. Ale z tego co zdążyłem przeczytać, ciągle piszą w czasie przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 A to jak przełożysz, bo ten internetowy tłumacz to badziewie: Spoiler Ссылка на Мод одной целой частью. Ставится на чистую ЗП 1.602 (папку Gamedata копируем в игру) Крайняя ссылка на мод. Внимание, ссылки будут обновляться переодически. Следите в теме. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @Mnieciu Tu tłumaczenie: Link do moda jednoczęściowego (dopisek mój - widocznie gdzie indziej jest w partach ) Stawiać na czysty Zew Prypeci.1.6.02 ( katalog gamedata wkleić do gry ) Ostatni link do moda. Uwaga, linki będą aktualizowane periodycznie. Pojawienie śledzić w temacie. ( mój dopisek: czyli - albo ten link będzie aktualizowany i informacja o nim w jakimś kolejnym postcie, albo w nim aktualny link do najnowszej wersji. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @kondotier mi się zdaje, że do aktualnej wersji. Tu masz screeny z tematu jak ci strona nie działa. Spoiler Poza tym jak przeczytałem w temacie to są dodatki na "tryb hardcore" gdzieś głebiej w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @Mnieciu, strona się otwiera, tylko link do pobrania moda zamyka przeglądarkę. Link do strony z działającym odnośnikiem do ostatniej wersji moda - http://ap-pro.ru/forum/36-10261-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 YYYY działa @gawron. Macie bezpośrednio: https://cloud.mail.ru/public/26facdaa42eb/gamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ten - tak, ale bezpośredni z "Bunkra Wolności" zamyka przeglądarkę (przynajmniej mnie i Kondotierowi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @gawron jakie macie przeglądarki? Być może przez to, że został użyty skracacz linków i przeglądarka jakoś to blokuje. To co ten z mail.ru działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Firefoxa, ale to nie problem. Strona do, której link podałem jest świeższa od tej z #1, a tam link działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @gawron to mogę liczyć na tłumaczenie? Czy na razie za wcześnie aby powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @Mnieciu, za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Prolog - miał być preqelem Diabelskiego kręgu. Ale w swoim czasie go porzucono, na rzecz innych modów. Trzeba by sprawdzić, jakie są daty opisów, postów. Bo mogą być sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @kondotier tym modem też chwalą się na stronie startowej tegoż forum. Tak dziwnie aby robić cz. 1, cz. 1.5, cz. 3 i olać cz2. Zrobili jeszcze część 2.5 w postaci pajęczyny. Jakbym mógł to bym sprawdził czy da się go ukończyć, ale nie znam języka. Także czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 W modzie będzie też takie zadanie, żeby wpisać kod w komputer. Ten kod będzie się zwał: cena za moje życie (oczywiście po rosyjsku). Ze względu na brak rosyjskiej klawiatury jest to niewykonalne, więc nie da się ukończyć gry. Jest wykonalne tylko trzeba wpisać kod: black angel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @matri32 to się da jakoś objeść, ale chodzi o to czy fabuła i reszta jest dociągnięta do końca, a nie zabugowane zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi