Agrael Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 A w paczce z MEGA nie ma polskich napisów do dialogów ? W historii edycji jest tylko ten link, który dodał @tom3kb - z yandexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 W paczce na mega nie ma tych napisów. Tam jest tylko mod, pacz kumulatywny i polonizacja. Ale znalazłem w tym poście na naszym forum: http://stalkerteam.pl/topic/5961-fotograf-фотограф/?do=findComment&comment=158854 Plik napisy intro zawiera w sobie polskie intro i napisy w formie sms do dialogów. Myślę, że warto wrzucić go do naszej pobieralni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Agrael Ale to chyba Ty zrobiłeś to intro? Resztę robił @Ranger801 , może w jego profilu adresy do nich się zachowały? A te braki jakie są, to niestety skutek "zawałaszenia" moda przez Godlika. Jak usunął swój profil, to z nim wszystko . DODANO. Skoro intro i reszta napisów się odnalazły, możesz wsadzić go do pobieralni, a odsyłacz do wstawki moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @kondotier Niee, to nie ja. Wydaje mi się, że @Allen kombinował przy intrze, a @Ranger801 dostosował napisy do rozmów NPC. Właśnie wrzuciłem do naszej pobieralni pliki; Mod, Patch, Spolszczenie ( jest co prawda na MEGA, ale lepiej się zabezpieczyć ) - https://zone.stalkerteam.pl/files/421 ( Uwaga! Przy opisie pliku wkradł mi się mały błąd, bo jest dodane Weapons Mod. Oczywiście żadnej paczki broni tam nie ma. Napisy Intro - https://zone.stalkerteam.pl/files/422 Zaraz będą w #1 poście. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) Mam pytanie - podczas przechodzenia Fotografa w pierwszej misji ( z ogolonym ) po zbadaniu Helikoptera przez chwilę na PDA był kontakt - Kliknąłem H i tam był niejaki ,,Obserwator''- jego grafika w PDA to czarna kominiarka i czarny kombinezon ,,świt''. Następnie uciekł. Potem czytałem i w tym temacie już się przewijał temat obserwatora. Czy to jakaś ważna postać ? Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Grigorij_2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 @Grigorij_2019 obserwatorów będziesz spotykał co trochę na lokacjach jak obserwują moda nie skończyłem i nie pamiętam czy tam się wszystko z nimi wyjaśni. Ale skoro są w modzie dodani to pewnie w jakimś celu @edit Widziałem w postach, że się wyjaśni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 głupie pytanie jak uruchomić łazika na Wysypisku - ropę mam 18 minutes ago, kubastalker123 said: głupie pytanie jak uruchomić łazika na Wysypisku - ropę mam ok mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 @kubastalker123A nie "B", czy co tam w nastrojkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Zachodzę do Baru gadam z Lewszą mamy odbić Bar. Brak mutantów, brak rozmowy z Lewszą. Czy ktoś miał taki problem? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 @kubastalker123Siemka. Próbowałeś wejść jeszcze raz na lokację? Ale nie wyjść/wejść - tylko load save'a przed Barem i jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 niestety próbowałem ... zostawiłem Bar poszedłem warzyć absoluty dla Sacharowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 @kubastalker123Wrzuć save'a sprzed Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Ok ale muszę zrobić biuro Baru. Próbuję ogarnąć absoluty do Sacharowa. Tym razem Lewsza zachował się jak trzeba. Były mutanty i znalazłem się w dekoderze. Edytowane 10 Lutego 2022 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Mam problem ze strażnikiem archiwum w bazie wojskowej . Brak dialogu o karaluchach. Wczytywałem kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Z archiwistą problem się rozwiązał. Gdzie znajdę w Barze SPAS-12 dla Łukasza? Możę ktoś pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @kubastalker123 A tutaj. https://www.youtube.com/watch?v=DqRdtXdDE1A To za płotem od strony Wysypiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Mam Szukam w MM ikony oraz maszyny do pisania. Może jakaś podpórka.... maszynę mam ale talia kart i ikona mnie pokonały Edytowane 12 Lutego 2022 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Mam problem bo dusze stalkerów nie ulatują do nieba. Chyba że muszę zabrać wszystkie i je uruchomić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 @kubastalker123 Potrzebne jeszcze? https://www.youtube.com/watch?v=5kR5dJ_nJyE A te dusze to w którym momencie? Sama końcówka moda? Jeśli tak, to w rozmowie z Szubinem masz dwie odpowiedzi i końcówka zależy od wyboru. Od 30:00 masz zakończenie z jedną z nich. Dołączanie do dusz. https://www.youtube.com/watch?v=oXfL2SqWpCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Jeszcze nie końcówka. Mam znaleźć 11 grobów. Mam duszę, że rzucam ją na tylko a ona nie ulatuje do nieba. Wkładam w automat pistoletowy i G / wyrzuć/ i klops. Nie leci do nieba. Przed cmentarzem na Korpusie mój bohater mówi, że coś zapomniał ....mam tylko zadanie poboczne. Edytowane 17 Lutego 2022 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 @kubastalker123 Nie kojarzę tej sytuacji. Napisz, na jakiej to lokacji i jak brzmiało zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Szubrin daj zadanie znalezienia 11 dusz, w zamian za przejście do Sarkofagu. 3 groby są na Korpusie przywołuję duszę fujarką wkładam w slot pistoletu i "G" wyrzucam /mam wprowadzenie/ ona ma ulecieć do nieba i nie leciu na filmie leci.... nie wiem co jest z pisaniem - edytor zmienia wyrazy i bzdury powstaja Edytowane 18 Lutego 2022 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Zobacz jeszcze na tym wideoporadniku od 3:15, czy robisz dokładnie tak samo jak on. Duszę trzeba wyrzucać stojąc blisko mogiły, to jest warunek. A na cmentarzyku jest strefa przekształceń, zabierająca zdrowie. https://www.youtube.com/watch?v=M3tg62k0g0Y A tu jeszcze jeden, z wszystkimi grobami. https://www.youtube.com/watch?v=6khLB8rwyn4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) duszę uzyskuję rzucam na ziemie i nie ulatuje do nieba kompletnie mnie wiem co robić a może ktoś sprawdzić zapis / może ktoś aktualnie gra / Edytowane 18 Lutego 2022 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi