Allen Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Najlepiej jakby wypowiedział się ktoś kto go tam wrzucił. Nie mogę od tak sobie go usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 I po problemie. Jako autor #1, błędny link usunąłem. Pozostałe prowadzą do właściwych adresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam, po długiej przerwie powróciłem do stalkera no i masz , już mam problem. Wkleiłem wszystko jak w opisie i mój problem wygląda tak :FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'uiui_fotograf_intro1' proszę o pomoc z góry dziękuje. Dodam jeszcze że pliku o nazwie ui_fotograf_intro1 nie mam w komputerze i chyba w internecie też. Logi wstawiamy w code !! @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 @karol; sprawdź w gamedata/textures/ui , bo u mnie ten plik stoi . Jeśli to tylko brak pliku podeślę . Jednak radziłbym instalację od początku zgodnie z opisem w #1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 U mnie niema tego pliku , instalowałem wszytko już kilka razy i to samo. No coś się ruszyło , skopiowałem inny plik z tego samego folderu zmieniłem jego nazwę i poszło do głównego menu.Teraz mam coś takiego: error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'aazsvuscore'no i problem bo niema folderu "svu" Logi wstawiamy w code !!! @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pobierz , wklej, zobaczymy . pliki.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) chm.. zastanawiam się dlaczego ja nie mam tych plików ,ściągnąłem wszystko z tej strony.Teraz niema uirad_pulse' jakiś żart chyba ściągnąłem ten rad_ pulse a teraz niema 'actact_arm', nawet niema tego folderu. Edytowane 9 Lipca 2014 przez karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Większość MODów pobieram na torrentach , z tej strony :http://alt.rutor.org/torrent/332044/s.t.a.l.k.e.r-shadow-of-chernobyl-f.o.t.o.g.r.a.f-2013-pc-mods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ech no będzie trzeba ściągnąć szkoda że na tej stronie jest niekompletnie .Wielkie dzięki gawron No i wiem co jet nie tak, mod z tej strony ma 1 gb a od ciebie 2,5db brakujące pliki ściągałbym resztę życia .Jeszcze raz dzięki gawron niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jeśli ściagnąłeś mod z naszej pobieralni to jest to uszkodzone archiwum to jest tego przyczyną, pogadam z Portalsem o wstawke wersji poprawionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) @karol; obyś w złą godzinę nie wypowiedział , na razie wystarczy "bestii" tych , które już mam . Edytowane 10 Lipca 2014 przez gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) o co chodzi z tym " logi wstawiamy w code!!!" ok już wiem co to logi, ale nie wiem jeszcze jak wstawić w code Edytowane 10 Lipca 2014 przez karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 @karol; zerknij tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/49928-jak-pisac-w-code/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 o co chodzi z tym " logi wstawiamy w code!!!" ok już wiem co to logi, ale nie wiem jeszcze jak wstawić w code Tutaj masz wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ok już kumam, postaram się pamiętać. Dzięki chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfi88 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Muszę sciągać 2 gb z pierwszego postu, żeby się przekonać, że nie działa? Moderatorzy śpią, czy jak? Poza tym, ktoś kto pobrał działającego moda, mógłby się pokusić o wstawienie linka do downloadu w tym temacie, a nie każdy ma wyj***ne >.> Edytowane 29 Lipca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Po 1 nie używamy wulgaryzmów, po 2 linki do moda działają i problem leży pewnie po twojej stronie, po 3 moderatorzy nie są od szukania działających linków do modów, po 4 najpierw napisz dlaczego ci nie działa( co się dzieję, jakiś log, error? ) a potem dopiero uznamy że każdy ma jak to ująłeś wyj***ne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfi88 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ktoś wyżej pisał, że jednak nie działają, więc uznałem, że to problem ze wstawką. Problem jest następujący: Próbuję uruchomić moda, ale za cholerę nie mogę. Po rozpakowaniu gamedaty do katalogu stalkera, włączam grę i pojawia się error. To samo po instalacji patchy i spolszczenia. Uznałem więc, że to wina uploadera. Pliki pobrane z ...Wrzucił je ktoś w pierwszym poście. Odrazu mówię, instalowałem dziesiątki modów i o niczym nie zapomniałem. Albo pliki są zje...zepsute, albo autor tematu zapomniał o jakimś ważnym kroczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Pobierz z torrentów lub poszukaj na rosyjskich forach, a nie obwiniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfi88 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Już lecę na ruskie fora -.- Po to jestem na polskim, żeby nie musieć tego robić. Poza tym, jak ktoś się zabiera za tworzenie tematu, to powinien to robić rzetelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Może dokładniej powiesz o tym błędzie? jakiś screen log... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Cholera mnie bierze, jak czytam smuty, że mod tylko jednemu nie chce odpalić. Zaraz szuka winy w ludziach, a nie u siebie. Pisze, że postawił wiele modów, ale to wie tylko on. Człowieku, tego moda bardzo wielu graczy odpaliło i grało z satysfakcją, bo moc nad wyraz ciekawy. Czytaj po kolei sposób instalacji, sprawdzając wcześniej, czy przypadkiem sąsiad nie zainstalował Ci pirackiej wersji (to tylko założenie, nie stwierdzenie) i krok po kroku, instaluj chłopie moda. Zobaczysz, że gra odpali. Powodzenia i proszę - więcej pokory w zadawaniu pytań i w odpowiedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfi88 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 ,,Chłopie'', już cię miałem zbesztać, ale zreflektowałeś się w ostatnim zdaniu, które o dziwo nie było tak ofensywne jak reszta posta. Instalowałem wg instrukcji i bez instrukcji. W logu było coś o localization, czy języku rus, więc przypomniałem sobie coś o podmianach folderów. Znalazłem dokładną instrukcję na 1 stronie tematu, zrobiłem co napisano i dalej wyrzucał błąd przy uruchomieniu. Loga nie przytoczę, bo wyrzuciłem wszystko w cholerę. Spróbuję jeszcze raz pobrać, może to po prostu błąd połączenia przy zasysaniu. S*** happens. Ostatni raz upominam, następny raz będzie ostrzeżenie. @Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @marfi88, mod działa na 100%. Opis instalacji może nie jest zbyt dokładny, ale skoro masz doświadczenie nie powinieneś mieć problemu. Jednak w razie wylotu podaj loga błędu, bez tego nie da rady Ci pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Po ponownej instalacji jeśli błąd będzie występował przede wszystkim podaj log. Edytowane 30 Lipca 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi