maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 dzięki naprawde bez ciebie nie dałbym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 https://yadi.sk/d/RCBI-cWPmi4gX Link do gamedata FOTOGRAF jak pobierzesz daj znać. Obie paczki wypakowujesz do folderu z grą zgadzasz się na zamianę plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 dziena ja i tak sie nie musze zgadzać w opcjach mam wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ok. Daj znać czy pobrałeś pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ok za 20 minut napisze (powinny być wtedy pobrane) a czy w tej modyfikacji wchodzi siędo jakiegoś labolatorium klasy x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Z tego co pamiętam jest X-10 X-16 X-18 czyli te z podstawki. Jakbyś gdzieś utkną w fabule polecam poradnik Cichego na stronie stalkeruniverse.home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ja utkne bo nie mam skryptu otwierającego ponownie drzwi więc przyda się ok pobrany folder gamedata z gamedaty skompresowanej po prostu wrzucic do katalogu stalkera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 @maTcinPL - proszę przeczytać PW ode mnie i się do niego zastosować. Następny post napisany bez zasad pisowni polskiej będzie już "nagrodzony". A że rzucam palenie, to jestem drażliwy i radzę mnie nie wkurzać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Najpierw wypakuj a potem skopiuj do KOPII katalogu Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ok już działa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 4 minuty temu, maTcinPL napisał: ok już działa dzięki To super. p.s. Nie wiem czy czytałeś ale sprawdź PM od apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Tak czytałem I jeszcze jedno małe pytanko czy to że silnik przestaje działać przy wczytywaniu wszystkich zapisów oprócz zapisu all to wina tylko i wyłącznie wina karty graficznej ( mój komputer - urządzenia Procesor Intel Core i3 [w liczbie 4] Ram 8 gb Karta graficzna do 300mb [wiem, że to jest bardzo słabe] Konkretny model karty graficznej Intel HD graphics 4400 Edytowane 6 Stycznia 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na zintegrowanej grafice kolego to nie pograsz za wiele, chyba że w starsze mody na statycznym oświetleniu i wszystkich ustawieniach grafiki zjechanych do minimum. I wtedy też nie ma gwarancji powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Widzę że masz zintegrowaną grafikę i tu Ci nie odpowiem czy FOTOGRAF będzie chciał z nią działać... Najprościej chyba by było uruchomienie moda do momentu pojawienia się menu i w ustawieniach spróbować opcję Render zmienić na Oświetlenie statyczne a opcję Ustawienia Jakości na Niskie. Potem naciskasz Użyj wracasz do menu i wybierasz Wyjdź z gry. Uruchamiasz ponownie moda i jeśli po tych zmianach sejwy będą się wczytywać zwiększasz obniżone parametry. Zmiany możesz zacząć na początek od Render. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dobrze wymienię kartę graficzną i zasilacz bo od dawna to planuje ale nie wiem jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zależy ile masz na to przeznaczonej kasy. Ramu masz w sam raz, i3 to tak sobie ale grywano na gorszych prockach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Polecacie jakąś w miarę dobrą kartę graficzną ( do 500 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dokładniej opisz swój komp jaka jest płyta główna RAM DDR2 czy DDR 3 i jaki masz system. I co najważniejsze ile możesz przeznaczyć na kartę i zasilacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 1 minutę temu, maTcinPL napisał: Dobrze wymienię kartę graficzną i zasilacz bo od dawna to planuje ale nie wiem jaką Na temat modernizacji komputera załóż nowy temat tu : https://stalkerteam.pl/forum/118-nasze-maszynki/ lub tu https://stalkerteam.pl/forum/71-hardware/ bo upgrade sprzętu ma niewiele wspólnego z tym modem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) 25 minut temu, pacjent1972 napisał: Zależy ile masz na to przeznaczonej kasy. Ramu masz w sam raz, i3 to tak sobie ale grywano na gorszych prockach. Kasy przeznaczam do 1000zł (ale tyle mam na kartę graficzną i zasilacz bo możliwe że na tym nie pójdzie)a procesory są cztery więc według mnie jest ok Edytowane 6 Stycznia 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubassPL Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Drodzy Stalkerzy mam problem z uruchomieniem gry. Wszystko zrobiłem tak jak należy gra odpala normalnie ale gdy chce zacząć nową grę i gdy już ma być ona uruchomiona wtedy nagle wywala mnie do pulpitu. Nie piszę że to jakiś bug czy cokolwiek innego po prostu mnie wywala i tyle. Czy możecie coś na to zaradzić? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Proszę zapoznać się z tym tematem => 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubassPL Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : data [error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 462 [error]Description : d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\meshes\actors\soldier_usa\soldier_usa_brown.ogf [error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. stack trace: Edytowane 30 Stycznia 2016 przez KubassPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ile masz wolnego miejsca na partycji D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubassPL Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 336 GB jest wolnych z 349 GB. Zapomniałem dodać iż działam na systemie operacyjnym Vista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi