Allen Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Myślę że to może być spowodowanie quicksavami. Scanf() zdaża się często gdy nazwa pliku np (ltx) jest niepoprawna, możliwe że jakiś stalkerski squad się ładuję z jakaś błędną texturą czy coś takiego( chodzi o dynamiczny spawn miałem coś takiego w TŚ-2). Rozwiązanie ? najlepiej zacząć save sprzed pojawienia się tego błędu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Spróbuję pokąbinować po południu , dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szkoła - trzy dokumenty koło siebie tj. pomieszczenie obok schodów przy dziedzińcu tam gdzie stoi bagienny doktorek, schody oraz zaraz za winklem schody do "kotłowni".Kino Prometeusz - wyjście na rzekę dokument w czerwonym samochodziku, zwiedzajcie paki ciężarówek oraz tzw. "zejścia do kotłowni". Widziałem Zulusa, zle co ja sie umęczyłem zanim milona zebrałem!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 gawron - o problemie wylotów pisałem w #18.Tam jest link do rus forum, z bugami. A jest ich sporo.Ale ogólnie mówiąc, autorzy o tym wiedzą, lecz nie mają zamiaru poprawiać. Mod wg nich powstał w 3 dni, stąd kupa bugów i innych niepoprawności, np. logiki dialogów.Poprzedniego sava radzą wczytywać po wcześniejszym zamknięciu gry.Logikę dialogów staraliśmy się "wyprostować" na zrozumiałą, podczas tłumaczenia. Na ile się to udało, możecie sprawdzić tylko w grze. Tłumaczom będzie trudno, znając całość dialogu przed jego poznaniem w grze. Ale też nie wypada, poprawiać autorów, zmieniając dialogi.A co do 1000000. Od początku moda w nagrodę otrzymujemy w nagrodę sprawną broń. Taką nadającą się do strzelania bez zacięć, znajdujemy w każdej akcji. To samo z amunicją. Więc nic nie należy kupować, reperować, a znalezioną broń sprawną, sprzedawać. Pakiety 4 generacji - użyć jednego na zeskok z wieżowca, pozostałe sprzedać. Wg autorów, po tym zdarzeniu mamy nieśmiertelność, czyli nawet kurcinę można sprzedać.Szczęściarzom, w zadaniu od handlarza, może się zaspawnować detektor Weles. Wtedy i artefaktów mogą nazbierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pakiety, zadania, artefakty, wszystko aby uzbierac 1 000000 ;), ech czulem się jak prawa ręka Sidora: "a chabar ty pryniesł da ili niet???" ;)p.s. odpuściłem sobie ten dokument z warzywniaka, bez niego tez mozna skończyć prawidłowo grę, może byc tak, że po wyjściu drugiej i trzeciej części wszystko będzie grało tak jak w czasie sojuszu. "Udaczi Stalkiery!!!" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Skąd wiesz o następnych częściach? Bo wg mnie, autorzy informowali, że jest to mod dla zapełnienia czasu w oczekiwaniu na Historię Zulusa, z którą nie ma on związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 kondotier-sprawa jest taka , że przy próbie wyjścia z gry , ta bez pomocy się nie zamyka i log też jest taki jak podałem w # 23 . Jeszcze raz spróbuję wszystkiego od nowa zaczynając od pobrania addona . Wykonując zadanie dla handlarza znalazłem Welesa przy jednym z zombiaków . Zapytam jeszcze , jak przedstawia się sprawa z zadaniem dla technika , na rozprawieniem się z Wolnościowcami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 gawron - nie odpowiem.Ja, niestety, zakończyłem grę na zadaniu z pistoletem gaussa. Tak, że co dalej było, nie wiem. Muszę zaczynać grę od nowa, bo to co mam, to tylko test na działanie polonizacji.Zabrałem się za inną robotę, a i życie mi podrzuciło co innego do robienia. Musze zadbac o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @kondotier ; zrobiłem co mogłem , problemy nie ustąpiły , ale idę do przodu . Zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Skąd wiesz o następnych częściach? Bo wg mnie, autorzy informowali, że jest to mod dla zapełnienia czasu w oczekiwaniu na Historię Zulusa, z którą nie ma on związku. Wg. tego co usłyszałem czyli historia Zulusa ... przecież Zulus jest w Prypeci, daje zadanko a co za tym idzie może byc wspomniany w prologu do historii Zulusa, luźny ale zawsze związek jest.Tak, wiem, że to troche naciągane ale liczę, że pociągną też inne wątki w historii Zulusa. ;) Wolościowców rozwaliłem sam a za mna szli ci moi pomocnicy, trochę pomogli pod koniec.Weles, ja znalazłem trzy i sprzedałem dwa temu z góry co to chciał miliona.W miejscu na ekipę z wolności czyli warzywniak jest jeden dokument który "wlazł w tekstury" - tego nie kumam, czyli jak to się stało - najlepsze jajca to sa przy zbieraniu butli - żółtych, troche ważą i denerwujące jest, że strzelaja ogniem do ciebie te tzw.daliki-bioniki a jak ukatrupisz to przy nich żadnej broni, chyba, że strzelają ze skafandrów albo błąd. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A jak z talizmanami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wg rus forumowiczów ( i autorów moda chyba też ), talizmany są "dekoracją" dodaną do moda, aby mieć kasę na butlę. Nic dla GG nie robią. Można śmiało ich sprzedać, tak jak i trzy z czterech pakietów medycznych 4 generacji.1 trzeba zużyć przed skokiem z wieżowca. Po jego "zażyciu", uzyskuje się nieśmiertelność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Troszkę szkoda , że to tylko dekoracja , ale i tak postaram się znaleźć wszystkie . Na razie mam pięć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Talizmany!!! tez się zastanawiałem po co one i najlepszym wyjsciem okazało się je sprzedać.Liczyłem na coś w klimacie "Obrońcy" jak w NS5 TT2. Może coś z tym zrobią później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xendix500 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Istnieje jakaś opcja unieśmiertelnienia postaci w bazie.Wracam z rzecznego portu a stalkerów atakuje banda 5 izłomów które zabijają nurka a on zapewne jest potrzebny do dalszej rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 mam pytanie czy da się wejść do przedszkola, jeżeli tak to jak to zrobić i czy jest tam coś wartościowego do znalezienia bo ni jak nie mogę uciułać tego miliona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 przedszkole, jest chyba opcja z ładunkiem c4 lub hyc, hyc na dach i w dół, ja tak zrobiłem. Kasa!!! ;) nie ty jeden jak widac masz z nia problem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ogólnie ten mod to jedna wielka kicha nazbierałem miliona i gra się skończyła, gościowi tylko jaja urwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Miałem podobne odczucia po ukończeniu tego moda. Na szczęście zmieniłem ceny i ten milion szybko uzbierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Po tym MODzie również spodziewałem się czegoś więcej , a z kasą ten sam sposób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja też myślałem, że to będzie coś fajnego. Pierwsze co mnie trochę zaskoczyło strasznie kiepskie tekstury. Zacząłem grać i pojawia się zadanie znajdź 30 dokumentów i latamy po mieście jakbyśmy makulaturę zbierali, co ktoś uciekał z Prypeci i mu się z torby sypały po miescíe te teczki. Dobiło mnie kolejne zadanie znajdź 20 butli z gazem, a każda waży 20kg, dodatkowo nie da się jej wyrzucić z inwentarza.W ogóle wszystkie rozmowy, opisy misji są bardzo kiepskie, krótkie, nieciekawe. Moda zostawie sobie na moment gdy już wszystkie inne przejdę i nie będę miał w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ale ogólnie mówiąc, autorzy o tym wiedzą, lecz nie mają zamiaru poprawiać. Mod wg nich powstał w 3 dni, stąd kupa bugów i innych niepoprawności, np. logiki dialogów. Autorzy się pobawili , my pograliśmy i co tu więcej pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zawiedzionych modem, kieruję do wpisów #29 i #31. Tam jest wyjaśnienie. Ktoś kto chce na ten temat wiedzieć więcej, niech wejdzie na rus stronę moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Link na Mega dodany do #1 postu. (Addon z modem+PL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak zidentyfikować ten śmigłowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi