Vorenus Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jaką polecacie? Ja od zawsze korzystałem z Mozilla Firefox ale ostatnio zaczynam mieć z nią jakieś problemy. Nie chce łączyć się z niektórymi stronami i nie chce wyrażać zgody na pobrania pliku - NLC6 z narod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja polecam też Firefoxa.A na naszej stronie tak wygląda popularność używanych przeglądarek: 1. Firefox 53,66% 2. Opera 18,87% 3. Chrome 14,43% 4. Internet Explorer 9,66% 5. Safari 1,64% 6. Opera Mini 1,58% 7. SeaMonkey 0,09% 8. IE with Chrome Frame 0,02% 9. Mozilla 0,02% 10. Netscape 0,02% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie chcę się ośmieszyć, ale z tego co podałeś portals wynika że, Mozilla i Firefox to oddzielne przeglądarki:). Wyprowadź mnie z błędu, czy Mozilla Firefox, Firefox i Mozilla to trzy zupełnie inne przeglądarki internetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Używam opery, stabilna, pobiera bez problemu, w telefonie opera mini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja używam Chrome i jestem bardzo zadowolony.Szybka i bardzo intuicyjna. Trochę wpychają się na siłę aplikacje od googla jak na przykład uparcie wciskany gmail ale da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie chcę się ośmieszyć, ale z tego co podałeś portals wynika że, Mozilla i Firefox to oddzielne przeglądarkiUśmiech. Wyprowadź mnie z błędu, czy Mozilla Firefox, Firefox i Mozilla to trzy zupełnie inne przeglądarki internetowe? Tak to dwie rożne przeglądarki, jak nie wierzysz: http://www.programosy.pl/program,mozilla.html. Więc mnie nie ośmieszyłeś Ja to tylko przekopiowałem, źródło:] Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 portals, nie pisałem że: - nie chcę ośmieszyć Ciebie tylko - siebie. Nigdy nie byłem mocarzem w kwestii programów czy podzespołów, potrafię przeinstalować system, naprawić drobne usterki w komputerze (jeżeli są proste do diagnozy) i jestem z tego zadowolony. Twoje pokolenie urodziło się do komputera, niestety portals - jestem już wapniakiem choć z trudem to do mnie dociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Także polecam Firefoxa ale ja non stop go aktualizuję Przepis na sukces. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Każdy ma ulubioną przeglądarke którą zna i używa, wie jakie ma zalety i wady. Ważne jest aby program aktualizować do najnowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Opera i jeszcze raz Opera ...nie trzeba szukać i dodawać ciągle wtyczek do tego i owego. Są tylko nieliczne wypadki ,że trzeba użyć IE do pobrania czegoś. Próbowałem kilka razy przekonać się do F.Foxa, ale najbardziej brak mi w prawym kliku PPM opcji... przejdź pod ten adres...po zaznaczeniu linku. Doskonały speed dial, możliwość używania i dodawania skryptów, łatwa konfiguracja (przeglądarka ma wszystko co potrzebne do pracy zaraz po instalacji z blokadą reklam włącznie)... to tylko przykłady wielu zalet Opery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Teraz i ja się ośmieszyłem czytają na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Też jestem zdania, że Opera i tylko Opera. A że czasem bywa konieczność skorzystania z IE - to się zdarza w najlepszej rodzinie. To świadczy jedynie o potędze monopolu MałoMiękkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Macie rację, zainstalowałem Operę i... link ok - mod do pobrania!!!!!!!!!!:P:D. Trochę ta Opera jest łysa ale już darzę ją szacunkiem, póki co do przeglądania zwykłych stron zostanę przy Mozilli a opera będzie na te z problemami. Dzięki Panowie za pomoc, jak się skończą mecze to POBIERAM NLC6:D. Swoją drogą zobaczę jak przez Operę będą mecze wyglądały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Trochę ta Opera jest łysa Vorenusie to ff jest choinka bo trzeba do wszystkiego wtyczki pobierać. Opera ma większość z nich od producenta już w środku. Korzystam juz z Opery dobre parę lat i poznałem kilka tajników. Tak dla początkujących podam link z optymalizacji Opery..warto wykorzystać te porady http://b39.cal.pl/opera.html#BlokowanieReklam a tutaj dla chcących coś więcej i zmieniających /config przeglądarki .... http://my.opera.com/Tamil/blog/opera-faq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 To prawda, Opera jest szybsza i nie musiałem instalować dodatkowych wtyczek, plusem jest też fakt, że nie blokuje pobierania z netu. Jest jednak uboższa w opcje i przez to mniej przyjazna od Mozilli, nie czytałem jeszcze o optymalizacji więc to może być nie do końca prawdą. Już prawie 6 lat korzystam z Mozilli i jak do tej pory mnie nie zawodziła, poległą na linkach do "naroda" i do transmisji meczy z niektórych serwerów. Póki co zostaję przy obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Opera z każdą nowszą wersją jest coraz bardziej funkcjonalna, korzystam już ponad sześć lat i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja korzystam z Firefoxa bo dużo ostatnio przesiaduję na Linuxie a na nim Opera działa słabo. Plusem FF jest też masa wtyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja mam zainstalowane obie: Opera i Mozilla Firefox, z Mozilli piszę posty bo jest wygodniejsza a z Opery oglądam filmiki bo jest sprawniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 To jest dopiero ciekawa kombinacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zainstaluj sobie Chrome i będziesz miał wszystko w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opera 11 dodano wiele wtyczek a kolejne wersje programu będą ich miały więcej, prawdziwy kombajn do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonTM Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A ja zachęcam do beta-testów najnowszej Mozilli Firefox 4. Widać że zmiany idą w dobrym kierunku, usprawniony interfejs, wyraźna poprawa wydajności przy uruchamianiu i otwartych wielu kartach. Generalnie oby tak dalej. Nowa beta ma wychodzić co 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opere testuje na xp i windows7. Na nowym systemie otwiera strony bardzo szybko, szczególnie przydatnym narzędziem jest translator, większość stron po polsku tylko składnia jest czasem bezsensowna ale to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A jakim wygodnym narzędziem jest sprawdzanie pisowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A jakim wygodnym narzędziem jest sprawdzanie pisowni... Opera to narzędzie ma od wielu wersji wstecz....co bym nie czytał o FFox i tak zawsze pozostanę przy ..Opera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi