kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Trucker64 - W miejscu gdzie się spotkaliście pierwszy raz przy ognisku, pozaglądaj do tych rur kolankowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 ups.!!! . Gapa ze mnie. Już tam idę ! Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Trucker64 A jak łazisz po Bagnach, a jeszcze nie byłeś we wsi z wieżą ciśnień, to idź i zobacz gdzie siedzi wojskowy. Zapamiętaj miejsce, bo za niedługo się to przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 W rozmowie z Kapitanem Iwancowem, ten odpowiada mi, że jak będę miał konkretną sprawę to mam przyjść. Jest jakiś dodatkowy quest, który muszę wykonać czy coś pominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Orest A czy jego pierwsze zadanie na znalezienie snajperki o dużym kalibrze wykonałeś? Siedzi już w tej zamurowanej piwnicy? Bo jak nie, to dlatego nie ma dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 @kondotier Kapitan jest już w tej piwnicy na sortowni, a co do zadania, nie wykonałem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 @Orest To zanim do Ciebie znów się odezwie, masz wiele zadań do wykonania. Trzeba zdobyć tę snajperkę, pomoże ci Zwinny. Ale zanim pomoże, zrobisz sobie wycieczkę. Pożądane jest zrobienie reszty zadania na manuskrypt ( zerwij informację z tablicy ogłoszeń, jak grasz na 1.1 ), bo przy okazji zadania dla Zwinnego możesz manuskrypt wsadzić do inwentarza. Popukaj też do bramy fabryki i jak mod coś Ci podpowie, to to zrób w pierwszej kolejności. A jak nie podpowie, to czekaj, aż wrócisz na Sortownię. Idź znów, ale przed rozmową z Iwancowem i atakiem na koszary. Ponieważ gra zależy od podjętych decyzji w dialogach, trudno coś konkretniej podpowiedzieć. Bo może mod Ci zezwolić lub nie, na wykonanie jakiegoś kwestu. @zaurus На паче 1.1 словил вылет, входя 1 paз в штаб Панцера. Всё что нужно для ответа в папке. bug.7z С предыдущими патчами играл 3 раза. Но такой лог получил первый раз. Прочитал, что на патче 1.1 уже его не должно быть. Играю четвортый раз, чтобы успешно найти все спецарты, которых раньше не получилось найти. Powyższy tekst, to prośba o pomoc w rozwiązaniu wylotu, który na patchu 1.1 nie powinien się przydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 PODBICIE TEMATU Ponieważ na odpowiedź od zaurusa mogę dłuuuugo czekać, mam pytanie. Czy ktoś z grających na patchu 1.1 dotarł już do Rudego Lasu aby wejść do sztabu Pancera? Jeśli tak, to prosiłbym o zapis przed drzwiami i drugi, już po drugim wyjściu ze sztabu. Tyle tylko, aby znalezione spec arty były w podbierakach. Inne zadania mogą być nie zrobione ( np. bezsłoneczne ATP ), jakoś sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Kondotier - tutaj Zaurusa można najczęściej spotkać: http://xn----8sbbemc3a7aecex.xn--p1ai/forum/index.php?Боевой-Народ.рф Edytowane 2 Stycznia 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Przecież nie będę się rejestrował na tamtym forum dla jednego buga. A kolejny mod zaurusa może się pojawić dopiero za kilka lat. To forum znam, odradza się po jakimś nieprzyjemnym incydencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. mam taki problem natury sterowania (chyba - jakieś klawisze). Wydzierżawiłem na sortowni od Siemiona BTR - w zamian za artefakt. Odpalam silnik "x". Silnik działa a pojazd nie jedzie, słychać jak obroty rosną a pojazd stoi ? Pozdrawiam! Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @Trucker64 Nie miałem takich problemów. Ale pojazdy w tym modzie mają "biegi" . Klawisze Shift i Ctrl. Spróbuj Shiftem podnieść bieg. Jeśli staje się blisko za pojazdem, to wg informacji o modzie, klawiszem "T" można go popychać. Spróbuj tego, może stoi jakoś niekontaktowo. No i zostały Ci klawisze strzałek. A jak nawet Ci się nie uda go uruchomić, to możesz mieć sytuację, że gdy podejdziesz na piechotę, brama będzie już wyłamana, albo wyleci jak w nią wpadniesz. BTR nie ma wpływu na zaliczenie tego zadania w odległej przyszłości. Najważniejsze w nim jest odnalezienie schowków. W jednym kwestowe PDA. Czytaj jeśli chcesz. Spoiler Jest to schowek na cysternie, z lewej strony bramy jak wejdziesz. Piktogram. Drugi schowek, pod kabiną Ziła wystającego z garażu. Trzeci na dachu głównego budynku, w kominku wywietrznika z piktogramem. O nim jest mowa w PDA trupka ze skrzyni ciężarówki w promieniującym bajorze. Najważniejszym wziątkiem są dwa skanery z małego budynku. Po zabraniu polecenie rozmów z handlarzami. Zachowaj podaną ich kolejność. Zatrzymanie ich dla siebie, lub sprzedaż, obojętne. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja jak dostałem tego BTR to brama już magicznie była rozwalona zanim nim do niej dojechałem. Ps. O nawet nie wiedziałem, że tam tyle tych schowków bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dzięki. Tak jak piszesz brama byłą otwarta (wyważona - Leży na ziemi). BTR nie był potrzebny. Czy kolejność rozmowy ma znaczenie?. Jak rozmawiałem najpierw z Sidorem to mówi że nic nie wie i wysyła do barmana. Tam dopiero rozmawiamy o urządzeniach i odsyła do gościa co chce je odkupić. Co radzicie Sprzedać czy zostawić?. Intuicja mówi żeby zostawić. Z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @Trucker64 Z rozmowami tak ma być. Dlatego pisałem aby zachować kolejność. Raz grałem zostawiając te detektory. Ciążyły niepotrzebnie, a odbiorca mi za nie tylko podziękował. Żadnych profitów nie miałem. Twoja wola co z nimi zrobisz. A co z tym BTRem? Dał się ruszyć? Napisz, może się przydać innym na taki sam przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @Trucker64 Ja sprzedałem bo chyba dużo ważyły i nie chciało mi się tachać. Później chyba można je opchnąć komuś na Jantarze? Gdzieś w temacie było wspomniane ale nie pamiętam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @tom3kb Dużo dalej. Jest zadanie odszukania naukowca L.... . Nie piszę gdzie on jest, aby nie psuć zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @kondotier BTR nie ruszyłem. Nie wiem co przyczyną. Skoro to niepotrzebne było! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilspl Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 11:34, Trucker64 napisał: BTR nie był potrzebny Też nie mogłem ruszyc BTR. Może komuś się przyda- bramę da się też staranować kładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam ! Mam takie zapytanie. które fleszki dać Genii Hakerowi ?. Wszystkie PDA, czy tylko "PDA jakiegoś naukowca z agropom" (na to reaguje informacją o wypełnieniu zadania ) pendrive zaszyfrowane ? Jak ta decyzja wpłynie na dalszą fabułę? Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Trucker64 - masz moje fotki z gry z 2 schowkami na Sortowni, dach i Pzkpv VIb (königliche tiger); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) @vidkunsen dzięki ! W schowku na dachu są fajne rzeczy. A schowek w czołgu - znalazłem czołg i obrazek, ale schowka nie ma. Nie mam tekstu "przeszukaj" (błąd - czy zadanie kwestowe) Pozdrowienia. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Witam Gdzie znajdę Baszara?. Mam zadanie znależć Baszara i pogadać z nim o Teutonie. Doszedłem już do limanska, w szpitalu znalazłem kontenrer, Schowałem go schowka Synoptyka, porozmawiałem z nim przy posterunku. Deadmen powiedział "zakoncz wszystkie sprawy i spotykamy się w Prypiati". I właśnie chciałbym to zakończyć Pozdrowienia. --------------------------------------------------- Ojej !! . Ale skleroza ! Przecież Baszar siedzi z grupą Uzbeka na Bagnach niedaleko Mostu. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @Trucker64 Na jakim patchu grasz? Jeśli na 1.1 to mam prośbę o sprawdzenie wstawionego sporo wyżej zapisu dla Zaurusa, przed sztabem Pancera. Jak dasz radę wejść, to zrób 2 -3 kroki i odeślij mi zapis. A jak też wylecisz, to Twój zapis jak zakończysz działania na Generatorach i wylądujesz na Kordonie. Plus mała informacja, gdzie masz zachomikowane już znalezione spec arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @kondotier Pozdrawienia Gram na Wersji 1.01 - ze spolszczeniem z tego forum (to które było razem w poście gdzieś na początku). Później dopiero doczytałem się że jest Patch 1.1. Ale daleko już jestem i na razie dogram do końca na tym. (nie chce zaczynać od początku - na razie). Wgrałem te zapisy "kod jest 379.sav" Uruchomiłem grę, wpisałem kod i przy próbie załadowania poziomu wylot z bugiem (w czasie napisu "synchronizacja" ) xray_roman_01-06-19_21-14-28.mdmp.log Trzy razy próbowałem i zawsze to samo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi