metek58 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jak to nie można, przed chwilą pobrałem w Chrome i przez Mozillę. Czy wpisałeś ten kod z obrazka prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 metek58 - JESTEŚ WIELKI !!!!!.Problem był w tym że dwa dni komp chodzi non stop. 28 dni mieszkania w samochodzie -5 wolnego i odnowa robi swoje.Restart maszynki i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zaraz wielki.. Ja wiem... metr siedemdziesiąt to aż tak dużo nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja też tyle mam ale ty jesteś gigant za wszystko co robisz dla naszego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich,zassałem moda z torrent-a,zainstalowałem i mod działa.I teraz problem;jak w tym modzie,zmienić sobie pewne rzeczy(waga,ten dziwny widok z maski,itp.)w innych modach wchodzi się do gamedaty,a tu w gd.tylko jeden plik? jakieś to dziwne ,proszę o pomoc (jestem zielony w te klocki)poza tym Mod bardzo fajny,realistyczny,Polonizatorom należą się Wielkie Słowa Uznania(oraz za całokształt twórczości).WIELKIE DZIĘKI!Jeszcze jedno pytanie może naiwne,ale kto pyta nie błądzi;czy tego Moda można łączyć z innymi?Proszę o szybką odpowiedz(ale nie głupie uwagi,typu;przeczytaj tu,każdy głupi to potrafi itp...)miałem już takie na innych portalach.Z góry dziękuję Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zobacz tu link do fixa:http://przeklej.org/file/z5Z7fA/%D0%A4%D0%B8%D0%BAN%81.raraaaarrrgghhhhh... kolejny link do fixa wygasl?! moze ktos dac nowego??? pleaseeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Upload na moje konto premium na MediaFire Click! Nie powinno wygasnąć ! Zaktualizowałem 1 post o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 ok. dzieki wielki za fixa. wszystko smiga znakomicie. a i jeszcze pytanie z innej beczki, ma moze ktos jakis poradnik albo przynajmniej jakies tipsy?? linia fabularna jest strasznie trudna i zawila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 @Blake ; link do poradnika : http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=416.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzieki wielkie @gawron , mod naprawde fajny aczkolwiek trudny :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Przykrył bym się śmiercią ale nie moge ściągnąć z jandeksa? może jakis link ktos ma, działający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 @vidkunsen; link do torrenta : http://tfile.me/forum/viewtopic.php?t=612965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Pobrałem wersję z Yandexa (trzeba było dodać do swojego dysku), przy 2.59GB/2.61GB pobierania się zacięło, wznowiłem normalnie. Wypakowało się, ale przy uruchamianiu 'Setup.exe' pokazuje się taki komunikat: Pobierałem to na internecie z limitem, więc tymczasowo re-download nie wchodzi w grę. Ktoś coś? Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zmieniłeś nazwę tak, by nie było rus. liter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Tak, archiwum ma normalne, w nim jest ruski folder a w nim 'MODSetup.exe'.Tak to wygląda: Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Używałeś jakiegoś programu do wspomagania pobierania? Bo ja już tak parę razy miałem, że jak bez tego coś pobierałem i mi przerwało to pomimo tego, że niby wznowiłem to archiwum miało błędy i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nic nie używałem. Pobierane Maxthonem 4, może to przez tą cudaczną przeglądarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie czytałeś opisu instalacji. Napisane jest tam tak - B. Mod z Yandex1. Rozpakowujemy moda i zmienimy nazwę "Под прикрытием смерти" na dowolnąU Ciebie widać, że nazwa wypakowanego folderu dalej jest po rus. "Под прикрытием смерти" . Zmień to na dowolny, polski napis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nic nie używałem. Pobierane Maxthonem 4, może to przez tą cudaczną przeglądarkę.Ja pobierałem w operze dwa razy i to samo zmieniałem nazwę archiwum i zawsze wyskakuje mi błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 @smox Tak też zrobiłem, już wcześniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wyłącz antywirusa na czas instalacji, lub wyklucz folder ze skanowania przez antywirus. Coś jest nie tak, skoro masz taką samą zawartość jak ja (nawet godziny plików się zgadzają), a u mnie odpala setup normalnie, ale antywirus potrafi przyblokować nieraz. Jeszcze jedno. Ja mam ten instalator i te dwa pliki tekstowe w folderze Pod Przykrywką Śmierci (nie jakieś tam Mod, czy aby sam ten folder robiłeś?). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Folder zrobiłem sam, antywirusa nie mam. Edit:Udało się! Znalazłem haczyk. System mam angielskojęzyczny, zmieniłem nazwię folderu 'Pod przykrywką śmierci' na 'Przykrywka' i ruszyło. Wszystko tkwiło w polskich znakach. :D Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Devell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wreszcie udało mi się zainstalować tego moda musiałem pobrać od nowa i mam pytanie czy ten mod jest cały spolszczny po zainstalowaniu nie wszystko jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 U mnie jest po polsku: Tak z innej beczki, mutanty wchodzą po drabinach, więc uważać. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dialogi są po polsku a część opisów w menu inwentarza nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi