korn06 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tylko jak to pobrać, przetłumaczy ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 LINK http://share.bashtel.ru/files/325733 FIX http://share.bashtel.ru/files/325939 HASŁO:HkmwIjdlsedIU Hasło trzeba skopiować do wolnego miejsca pod końcem danych potem klikasz pobierz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Transfer tak niski że głowa boli, 18 kbs :/ z ruskich serwerów zawsze tak wolno idzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Transfer nie taki zły, u mnie pobierało 200kb/s. Już gram na stalkerze RUS, pooglądałem Kordon, jestem w Barze. Jak dla mnie istna bajka, duży potencjał ma ten mod, tylko pamiętajmy, że to build ;) 1.6.0.2 ja mam. Dokładnie tak, bardzo ładnie wyglądają. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez xydeify Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) No, zacząłem pobierać, ale wolno leci. Bar i Kordon wyglądają tak jak na trailerach? Jaką wersję patcha potrzeba- 1.6.0.1. czy 1.6.0.2? I przerwało pobieranie, a teraz nie mogę wpisać kodu i zacząć pobierać od nowa. Jakieś rady, albo alternatywne hostingi? Albo jak ktoś może uploadować na jakiś w miarę dobry hosting. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Pójdzie to na wersji polskiej? Edytowane 28 Stycznia 2013 przez grzesiek1945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Odpaliłem na polskiej podstawce w wersji 1.6.0.1 . @xydeify - wklejałeś folder 'bin' bo ja nie. Teraz są 2 patche, na tej stronie są linki: http://sigerous.ru/forum/7-4601-1 Początek gry jest na bardzo rozbudowanej bazie wojskowej na Kordonie. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Odpaliłem na polskiej podstawce w wersji 1.6.0.1 . @xydeify - wklejałeś folder 'bin' bo ja nie. Wklejałem, w Barze często miałem wyloty. W sumie nie ma się co dziwić :) Chciałbym się dowiedzieć, jak się w ogóle ma projekt, bo tu z tego co widzę tylko dwie mapy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Build jest tylko dla patch 1.6.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Pamiętając opisy do patcha 1.6.02, to dotyczył on rozgrywki sieciowej, dając moderom możliwość przeciwdziałania cziterom ( podgląd ekranu gracza ). Grałem tylko na 1.6.01 i nie miałem żadnych problemów. Mody też stawiam na 1.6.01 i problemów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jeżeli moder zrobił mod i napisał tylko dla patch 16.02 to już jego wola. ..cytowałem wpis z rosyjskiego forum gdzie było to podkreślone grubą czcionką. Jeżeli jednak działa na innym i nie powoduje wylotów to dlaczego nie.. . Patch 16.02 zawiera poprawki patcha 1601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Zacząłem grać w tego moda i powiem szczerze wygląda bosko grafika i efekty jak z far cry kilka fotek,na DX11 to bajer. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moze to pytanie ogolne ale poprednik wspomnial o dx11, mam pytanie n ten temat ogólnie o stalkera cop, dlaczego u mnie grafika na dx 10 wygląda lepiej niz dx 11? No na 10 mam ładne promienie sloneczne idąc wśród krzaków i nie tylko a w dx 11 chyba powinny byc promienie a ich nie widzę.chociaż mam je wlaczone, ogolnie wszystko mam na full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Może ma to związek z plikami shaders_cache w folderze gdzie są zapisy gry ja na DX 11 mam jak na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ale na czystym cop tez tak mam, i na misery i na innych modach, nie wiem o co biega :/ chyba zo moja karta grafiki jest jakas dziwna, laptopowa nvidia 610m wiec cudowna nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ja na testowym kompie i zobacz jaki model grafiki i śmiga lecz strasznie muli To ja grafikę mam słabą tę co jest na screnie a do gier to HD Radeon 7770 FIX- http://www.4shared.c...UM_PROJECT.html LINK-http://www.4shared.com/archive/p-AiZdql/gamedata_fix_1.html tutaj mój upload do 30 minut pobiera 800kb/s. jak kto woli. nvidia 610m to 1Gb Edytowane 31 Stycznia 2013 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 U mnie nvidia 610m ma 2gb pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 tutaj masz fotki na max DX11 suwaki max bez podmiany folderu bin A w grze w ustawieniach jak miałeś . Ja mam na ful po zaznaczane i są cienie i promienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tez mam wszystko na full i sowaki max w prawo i promienie widzę tylko na dx 10. Zresztą jakiejś chyba różnicy w grafice nie ma dużej między dx 10 a dx 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) W wiosce kotów w budynku gdzie przebywał żwawy są drzwi na wprost wejśćia do niego strzelcie w nie to się otworzą i jest tam studnia. Po drabinie na duł, na dole na prawo do końca i jest tam drabinka po niej do Sidora do bunkra, po drodze czysto nie ma potworków. :thumbsup: Edytowane 31 Stycznia 2013 przez piotr12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jakoś nie mogę tych drzwi otworzyć- trzeba wziąć jakiegoś questa? A poza tym, tak rozbudowany Bar wygląda jak dzieło, chociaż może twórcy zbyt wysoko postawili sobie poprzeczkę i ze względu na tak rozbudowanie tej lokacji jest tyle wylotów, bo ciężko to wszystko dopracować. Na twoich screenach również grafika wygląda bardzo dobrze. Podoba mi się poza tym, że powstało wiele baz stalkerów, w których są postacie questowe, mechanicy, handlarze, dowódcy. Bandyci opanowali przejście pod mostem i za przejście pobierają pieniądze. Fajnie gdyby wyszła pełna wersja moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Mam pytanie to ten mod wyszedł czy nie bo w pierwszym poście pusto brak linków.Prosił bym też w razie czego o wstawienie ich tam by nie trzeba było szukać. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Darkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tu jest mój upload :thumbsup: FIX- http://www.4shared.com/archive/6wBw_st-/SPECTRUM_PROJECT.html LINK-http://www.4shared.com/archive/p-AiZdql/gamedata_fix_1.html Strzel w nie to się otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Tu macie całość: Build+fix1+fix2.7: http://yadi.sk/d/iDbDKKlT2FGiI Prace nad pełną wersją moda nadal trwają, to tylko przedsmak tego co będzie na nas czekać jak chłopaki z ekipy skończą pracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Super Raven masz 2plusy. A mógł byś na inny serwer z tego leci 10kb/s np.ippyshare.com itp. serwery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi