portals Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dostosowanie centrum plików do nowego skryptu forum i AWSu. (90%) Przywrócenie systemu rubli. (60%) Skończone: Zmiany związane z wyglądam (GOTOWE) Poprawki polonizacji Przywrócenie spisu grup pod listą obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 6. Zegar w klimatach S.T.A.L.K.E.R.a.7.Odliczanie dni od katastrofy w Czarnobylu.8.Stalkerski kursor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 8. To z reguły nie działa w większości przeglądarek i poza tym wkurza znaczną część ludzi, odpuściłbym sobie ten punkt.Takie połączenie 6+7 mogłoby być dobre. Spojrzę na to jak skończę szablon przerabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 8. To z reguły nie działa w większości przeglądarek i poza tym wkurza znaczną część ludzi, odpuściłbym sobie ten punkt.Właśnie zacząłem pisać że to problematyczne i nie zawsze działa dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A ja tylko daję propozyję :D spk, nie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 9. Dodanie kilka skórek do wyboru w klimacie.10. Kilka nowych działów ( osobne literackie , dział offtop z pod tematami , Dział z gotowymi i spolszczonymi modami lub Polskimi modami bo czasem ciężko szukać a aktualizację tych tematów będą tylko mogli mieć moderatorzy , nasi zacni tłumacze , twórcy oraz osoby dopuszczone przez moderatorów. Temat osobny do problemów bo czasami szukałem nowych łatek do modów i musiałem się przedostać przez gąszcz postów dotyczących problemów uruchomienia i innych rzeczy osobny dział na problemy ułatwi życie niektórym użytkownikom. Osobny dział dyskusji na temat określonych modów ( opisywanie i rozwiązywanie problemów fabularnych , poradniki itp itd. )11. Może nową frakcję forumową taką jak np Graficy którzy umieszczać będą swoje prace na forum dać im nowy dział do pokazywania na widok publiczny swoich dzieł.ogólnie to działami można niezwykle usprawnić forum nie tylko wygląd się liczy ale także organizacja przestrzeni wirtualnej każdy znajdzie coś dla siebie.Oczywiście wszystko zależy od waszego zdania ja bym jeszcze tak przerobił forum. Wiem dużo roboty i doceniam wszystko ale to jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 11 - nastka podoba mi się chyba najbardziej ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 9. Jak skończę tą to będzie biała, black chrome i black chrome z większością elementów ze starego szablonu10. To ten moderator od działu modów. Nie pamiętam jak się nazywał, do niego trzeba uderzyć. Coś pisał o segregowaniu modów ostatnio.11. Ja się na grafice nie wyznaję a i nie znam zasobów ludzkich, to raczej do @Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Trzeba by dodać numery postów żeby można się było do nich odnieść. @portals chyba musisz się spytać IPB Supportu o to bo nie widziałem takiej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dodałbym możliwość kupna za ruble tytułu pod nickiem. Np. jak ktoś ma "Stary Wyga" rangę to może zamiast tej nazwy kupić możliwość zmiany tytułu na swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Myślę że nie będzie to problemem gdy przywrócimy system rublowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Frakcja to mi się już dziś nie wyświetla... mam jakieś ****olasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Podoba mi się pomysł @Mono dałbym sobie jakąś tam rangę za ruble których i tak nie używam bo mody ściągam z MODDB i tylko spolszczenia od naszego forum zasysam limit mi wystarcza całkowicie.Może jak nowy system Rublowy to można by dodać kącik gry karcianej za ruble :P Gra walutą wirtualną za Forumowe ruble niektórym użytkownikom się poszczęści i kolor nicku zmieni dodatkowe ****ółki do Avatara itp itd krótko mówiąc upiększenie swojego profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 "Dodałbym możliwość kupna za ruble tytułu pod nickiem" , to może i maturę można kupić?Na ksywkę się zasługuje, nie kupuje!ad.11a - np. tłumacze książek/tekstów/solucji np. http://stalkermod.ru/Knigi-Stalker/ - http://stalkermod.ru/Knigi-Stalker/beduin-vadim-filimonenko.html - https://yadi.sk/d/ZWuJfBYEewteQ I mamy np: Wadim Filonienko "beduin", dedykowane bratu, Księga 1 - 100 za udane/szczęśliwe wstąpienieTylko 373 strony ok. 5-6 dni roboty, tak na spokojnie z korekta pierwszą, podstawową ;) Nie wiem co z prawami autorskimi ale to nie moja działka, ja mogę przetłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Hej,Czy ktoś chciałby pomóc zrobić projekt graficzny do pomysłu zegara 7,8? Jeśli tak to zaraz zakodujemy i będzie dostępny. Oczywiście podpis autora gwarantowany żeby nie było, że za darmo., Powinien być zgodny ze skórką Black chrome beta v2. Najlepiej photoshop ale jak macie gimpa to też jakoś przeżyję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dodano stalkerskie emotikony. Pełny zestaw, więcej niż było wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Może znów dodajcie ranking "Stalkerzy z kasą" lub jakąś tablicę ważnych użytkowników :p PS: Fajne te emotkinony, brakuje jeszcze tylko twarzy w masce :'D ot macie serdecznego snorka :p Edytowane 13 Lipca 2015 przez Walik Czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 W rozwiniętych emotikonach trzeba poprawić: "Stawlkerskie" na Stalkerskie.I czy angielskie opisy emotki nie można dać po polsku?Tak samo na str. głównej: Forums -> na Forum, Calendar -> na Kalendarz i opisy kto ma urodziny, zmienić na polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Brakuje mi przy nowej skórce, podczas pisania postów i tematów, opcji podglądu napisanego. Szczególnie gdy są wstawiane linki, których przed dokonaniem odpowiedzi nie można sprawdzić. A np. przy wstawianiu moda, jest to niezbędne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Podpisuję się pod tym co napisał Kondotier, od siebie dorzucę, że przydałoby się przywrócić (o ile to możliwe) numerację postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Szukając dziś tematu dysków SSD wpisałem hasło "SSD" i szukaj w całej zawartości.. wynik "brak wyników". Jak się okazało jest taki temat w dziale Hardware.Coś wyszukiwarka szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Może dodać coś w kategorii Reputacji bo tam są chyba tylko... sam nie pamiętam i "Przyjacielski". Może zróbmy jakieś bardziej klimatyczne typu... "Znawca strefy" albo coś... nwm, jeśli ktoś ma jakieś pomysły to może by napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Takie tytuły osobiste masz po nickiem, Twardziel itd. Wiem co masz na myśli ale w sumie można być albo "Przyjacielskim" albo "Bucem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Odświeżyłem trochę status. Ruble niedługo wrócą :). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A lista najbogatszych też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi