gawron Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Konkretnie, co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Caly czs wyskakuje mi w googl chrom Err_Bad_ssl_client_auth_cert prubuje cos z tym zrobic ale jestem chiba za cienki Ps.Jestem troche starszej daty, wiec dam sobie spokoj z tym bledem ,rosyjskiego w szkole uczyli jeszcze cos pamietamDziekuje Edytowane 6 Października 2015 przez balcerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z tego co piszesz to błąd przeglądarki i że masz problem z pobraniem spolszczenia , linki są raczej ok i nie było problemu z pobieraniem więc spróbuj pobrać z innej przeglądarki powinno działać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Domyślam się, że nie dzieje się tak w przypadku wszystkich linków, bo skoro potrzebna była polonizacja to wcześniej musiał być pobrany MOD i patch. Więc być może plik poszedłby z innego serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 @mkk7-zgadza sie jest to blad przegladark,i proby aktualizacji ssl nic nie daly ,niestety goolge nie pozwala na instalacje innej@gawron- linki moda smigaja .Wszystko zainstalowane ,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Balcerek trochę dziwne to co piszesz że google nie pozwala na instalację innej czyżbyś używał jakiegoś innego systemu niż windows . Mógłbyś spróbować pobrać spolszczenie na innym kompie u kogoś z inną przeglądarką w końcu ten plik niewiele waży . Piszesz że radzisz sobie z rosyjskim ale spolszczenie jest dobrze zrobione i na pewno ułatwiło by ci rozgrywkę w tego moda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 mkk7- tak tez zrobilem, pobralem smartfonem.,system windows... nawet originalny Dzieki koledzy za szybki odzew @gawron//@/ mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pograłem wczoraj chwilkę w wersję PL. Zrobiłem parę początkowych zadań. Początek bardzo stabilny, spolszczenie super. Gra nie jest masochizmem, przynajmniej na początku. Startujemy z dobrą bronią, pancerzem, detektorem i okrągłą sumką. NPC strzelają celnie, ale bez przesady. Mod u mnie wywalał się na DX11 i DX10. Na pełnym dynamicznym bez DX chodzi bardzo płynnie. Polecam dograć do moda Atmosfear (link do adaptacji AF3 jest na rus forum. Po instalacji adaptacji trzeba tylko ręcznie przegrać jeden plik z polskiej wersji AF3 do moda).Może opisałbyś to bardziej szczegółowo by można było z tego skorzystać? Tu opis instalacji i link ze strony moda: ATMOSFEAR 3 dla Pod Osłoną Śmierci. Klondajk 2.0 od MayLayInstalowanie:1) Z gamedaty moda Pod Osłoną Śmierci. Klondajk 2.0 + Patch 16.02 trzeba usunąć: gamedata\shaders i gamedata\sonfigs\environment2) Następnie rozpakowujemy gamedate z archiwum dodatku AF3 i kopiujemy do gamedaty moda potwierdzając zamianę plików.Link: https://yadi.sk/d/Z5NfKoCGfY6RoScreeny:http://i038.radikal.ru/1503/6f/10678638b19e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie mogę uruchomić gry:FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : .\Xr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'none'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 @pacjent - zobacz tu, post 72. Piszą, że źle zainstalował - http://ap-pro.ru/forum/36-9875-5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Przeinstaluję ale wszystko robię jak w opisie instalacji. Rzadko mi się to zdarza by nie postawić moda, dlatego już mam ochotę rozpieprzyć kompa. Dzięki @smox . Zaczynam od nowa. Edit: Odpaliłem! Wielkie dzięki @smox! Edytowane 6 Grudnia 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czy zacząłeś nową grę? Na starych zapisach faktycznie - pulpit. No i trochę gryzie się z polonizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Tak, zacząłem nową grę. Wszystko jest ok. Tylko ten brak AF3 trochę kusi. Musiałem usunąć folder shaders bo występuje i w tym modzie "świecenie" wszystkiego na co pada światło, po usunięciu jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zainstalowałem wg. opisu jaki podałeś i jest AF3. Jeśli nadal cię kusi, zainstaluj od nowa raz jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ok, czyli jak odpalił u Ciebie musi i u mnie, chyba. Będę próbował. p.s. Czemu masz krzaczki? Instalowałeś bez PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 W dodatku AF3 dla Klondike w pliku \gamedata\scripts\ui_main_menu.script 35 linijkę zamieniamy na:_ver:TextControl():SetText ("ver. " .. mm:GetGSVer().." + Pod Przykrywką Śmierci.Klondike 2.0 + Patch 16.02 + AtmosFear 3 by Cromm Cruac and MayLay")I ekran startowy będzie cały po polsku.Po zainstalowaniu dodatku AF3 do tego moda do katalogu \gamedata\configs\text\pol\ trzeba z oryginalnego AF3 skopiować plik st_quests_general.xml inaczej komunikaty o emisjach będą w krzaczkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pięknie, wszystko hula! Wielkie dzięki i proponuje uzupełnić wstawkę o te informacje dla chcących zagrać z AF3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy400 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czy da się ustawić dx 11 bo w opcjach mam tylko dx10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 To max, nie ma tutaj opcji DX11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Link do moda na MEGA dodany do #1 postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jak wygląda sytuacja z egzoszkieletami? Opłaca się samemu robić czy kupić? Bo te komponenty to niechętnie mi sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Cały urok moda, to samodzielne wykonywanie. Kupując, zamiast wykonać, wiele stracisz z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nadal nie dostałem odpowiedzi na to czy ten pancerz jest lepszy/tańszy w wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Poniżej masz wartość wszystkich komponentów potrzebnych do stworzenia egzoszkieletu. Cenę i charakterystyki u handlarzy oraz egzoszkieletu, który sam możesz wykonać. Egzo, handlarze wykładają bardzo rzadko tak, że możesz przejść grę i nie znaleźć towaru na ladzie. Poza tym, wykonanie egzoszkieletu jest pewnym wyzwaniem, nie tak łatwo jest zdobyć wszystkie materiały. Tak więc, sam sobie odpowiedz - jak chcesz grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Dzięki mi wykładają egzo na lade wiec się nie martwię. Szacun za robocizne Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi