Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dziękować, usuwam ze swojego GD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIQIDATOR Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witam wszystkich.Oto wszystkie wykryte przeze mnie przeze mnie ukryte przejścia w R. E. B. O. R. N. 2.52. I moje alternatywne przejście tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 @LIQUIDATOR От имения всех, благодарю, ролик пригодится. Но, на Янтаре у меня получилось по другому. Двери бункера тронул, поговорил с Прабшей, ну за забор двинулся только один чел и сразу остановился. Пришло самому убить двоих первых зомбированных и убежать. Так что мне в том действе, достигнул неудача. Важное есть то, как ты наверно заметил, остальные повезло и увидел Нулевого и последнего арта смерти. Но и было бы прекрасно, когда после выстрелов этой красавицы, в направлении перехода появлялся надпись куда ведёт. На конец стоящая картина со всеми надписями. TŁUMACZENIE: W imieniu wszystkich forumowiczów dziękuję. Filmik na pewno się przyda. Ale u mnie na Jantarze, wydarzyło się inaczej. Ruszyłem drzwi do bunkra, pogadałem z Prawszą, lecz za płot poszedł tylko jeden człowiek i od razu się zatrzymał. Musiałem sam zabić pierwszych dwóch zombiaków. Tak że przy tym działaniu mi się nie powiodło. Ważnym jednak jest to, jak na pewno zauważyłeś, dalej się powiodło i zobaczyłem Zerowego, i ostatniego Arta śmierci. Byłoby przepięknie, gdyby po wystrzałach tej ślicznotki na kierunku teleportu pojawiał się napis dokąd prowadzi. A na koniec zatrzymany obraz ze wszystkimi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIQIDATOR Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 9 hours ago, kondotier said: Byłoby przepięknie, gdyby po wystrzałach tej ślicznotki na kierunku teleportu pojawiał się napis dokąd prowadzi. A na koniec zatrzymany obraz ze wszystkimi napisami. Być może,ale wydaje mi się że tam może łatwo zamienić miejsce gdzie cię przenosi przejście.No czy tam dosłownie krok w stronę przenosi się do innego już miejsca.Mnie po prostu prosili w Rosji pokazać gdzie są te Skrzyżowania przestrzeni w Reborn,a co z nich przenosi nikt nie pytał. Возможно,но мне кажется там может запросто поменяться локация куда тебя переносит переход.Ну или там буквально шаг в сторону переносит в другую уже локацию.Меня просто просили в России показать где находятся эти Перекрёстки пространств в Реборне,а куда с них переносит никто не спрашивал. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 @LIQUIDATOR OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Monolithalian wybacz ciekawość ale czy jesteś na tyle biegły w rosyjskim by grać w tego moda po rosyjsku? Bo do tej wersji moda nie ma spolszczenia, tak samo jak do wersji 2.50. Spolszczona jest tylko wersja 2.51, na forum jako RBFF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Monolithalian na stronie domowej działają. Nie cuduj jak chcesz grać w Reborna to weź wersję FF, ją to może skończyć dasz radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, wariat napisał: @Monolithalian wybacz ciekawość ale czy jesteś na tyle biegły w rosyjskim by grać w tego moda po rosyjsku? Bo do tej wersji moda nie ma spolszczenia, tak samo jak do wersji 2.50. Spolszczona jest tylko wersja 2.51, na forum jako RBFF. 5 minut temu, tom3kb napisał: @Monolithalian na stronie domowej działają. Nie cuduj jak chcesz grać w Reborna to weź wersję FF, ją to może skończyć dasz radę Poinformowałem tylko jako dobry użytkownik forum S.T.A.L.K.E.R. TEAM że linki są nie aktywne. Bez agresji Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Monolithalian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Monolithalian myślałem, że planujesz ogrywać Linka dodałem. Kiedyś nawet próbowałem wersji english ale szkoda gadać. Jak ktoś pyta o Reborny to z automatu odpala mi się "bierz FF". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Monolithalian napisał: Bez agresji Żadnej agresji, człowieku. Byłem po prostu ciekaw, więc zapytałem. Nie musiałeś mi wcale odpowiadać jeśli Ci się nie spodobało to co napisałem. Jak masz coś do mnie, to pisz na PW a nie tutaj o jakiejś agresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, tom3kb napisał: @Monolithalian myślałem, że planujesz ogrywać Linka dodałem. Kiedyś nawet próbowałem wersji english ale szkoda gadać. Jak ktoś pyta o Reborny to z automatu odpala mi się "bierz FF". Planuje, mam zamiar pograć. Dzięki za rade. 6 minut temu, wariat napisał: Żadnej agresji, człowieku. Byłem po prostu ciekaw, więc zapytałem. Nie musiałeś mi wcale odpowiadać jeśli Ci się nie spodobało to co napisałem. Jak masz coś do mnie, to pisz na PW a nie tutaj o jakiejś agresji Nie napisałem że mi się nie spodobało to co napisałeś. Na spokojnie, ale również dzięki za rade. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Monolithalian Tak na spokojnie to dam Ci taką małą radę - jeśli wcześniej nie grałeś w żadnego moda z serii reborn, to polecałbym właśnie RBFF. To najbardziej normalna odmiana Artefaktów Śmierci. RB 2.50 to to samo, tyle że z masą niezrozumiałych udziwnień. A RB 2.52 "Inną drogą" to kolejna wariacja tego moda, i by w niego z powodzeniem zagrać warto ukończyć jakąś poprzednią wersje by było wiadomo o co chodzi. Ale w temacie tego moda "inną drogą" to pytaj @kondotiera co i z czym, bo chyba tylko on go ukończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 46 minut temu, wariat napisał: @Monolithalian Tak na spokojnie to dam Ci taką małą radę - jeśli wcześniej nie grałeś w żadnego moda z serii reborn, to polecałbym właśnie RBFF. To najbardziej normalna odmiana Artefaktów Śmierci. RB 2.50 to to samo, tyle że z masą niezrozumiałych udziwnień. A RB 2.52 "Inną drogą" to kolejna wariacja tego moda, i by w niego z powodzeniem zagrać warto ukończyć jakąś poprzednią wersje by było wiadomo o co chodzi. Ale w temacie tego moda "inną drogą" to pytaj @kondotiera co i z czym, bo chyba tylko on go ukończył. Aż taki trudny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Monolithalian Na początku trudno się przyzwyczaić do rozgrywki w Rebornach. Jeśli chodzi o 2.52 "inną drogą" to największym utrudnieniem może być język. Dialogów i tekstów jest dużo a trzeba je czytać bardzo uważnie ponieważ zawierają niezbędne wskazówki i podpowiadają co robić dalej. Na początek przygody z Rebornami proponuję RBFF, ale to tylko moja sugestia. Zrobisz jak zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Monolithalian - nie tylko on ukończył tego moda. Wariat - najtrudniej wdrożyć nawyk obrony/ataku od/na kaszpirowskiego vel kontrolera - f3 i inne takie tam sobie. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Monolithalian Jeśli rozchodzi się o Reborna 2.50, to jego początek ( już po locie nad Bagnami ) był tak zrobiony, że aż autor moda dał swój zapis "ratunkowy", aby można było dalej grać. A później wcale nie było łatwiej. Również grafika np. nieba, jest w nim na tyle przewrotna, że grając pierwszy raz sądziłem, że nawaliła mi karta graficzna. Dopiero po przeczytaniu iluś tam wypowiedzi na stronie moda dotarło do mnie, że jest to celowe i zamierzone przez ERa. Całe szczęście, że znalazł się Max Warlock, który zrobił FF i dał jaki taki komfort gry. Można już samemu bez zapisów ratunkowych zacząć grę i jak tego dokonało kilkunastu graczy, skończyć z powodzeniem. Tylko FF ma tłumaczenie. ER ma taki zwyczaj, że do każdego swojego moda dodaje conajmniej jedną wersje, zaczynającą się od dupy strony. Tak jest z Inną Drogą. Zaczynasz tam, gdzie się mod kończy i musisz najpierw dotrzeć do początku, aby znów wrócić na koniec moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @Agrael To odpowiedź na pytanie z SB. Wszystkie pokazane ukryte teleporty na pewno są w pozostałych dwu wersjach. Zmienione są tytuły, miejsca rozpoczęcia gry, kolory nieba, ale nie lokalizacja teleportów. I zostaje ona do następnych części. Te piękne dziewczyny dodał jako narratorki. W modzie ich nie znajdziesz. A jak masz dostęp do reszty jego filmów 2.52, to kiedy dotarł na Bagna i idzie "na północ", już jest ( za wyjątkiem zadań jakie zrobił z wyprzedzeniem ), dokładnie to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi