Anton Gorodecki Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Karta graficzna (bardziej prawdopodobne) lub przewód (mniej). Jaką masz kartę? Czy masz inne wyjścia niż d-sub? Jeśli masz DVI sprawdź jak pod nim będą działać gry. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Anton Gorodecki ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Stary Wyga miałem źle podłączona kartę do monitora dzięki że mi pomogłeś.A mod oczywiście hula. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Najważniejsze że działa. Powodzenia w grze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Panowie polonizacja wgrana v. 0.10. Potrzebuje pliki na udźwig ponieważ trzeba zastąpić a nie mogę znaleźć po postach PS : Mam. Przepraszam za spam Edytowane 9 Lutego 2016 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fithvael Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Hej, śledzę to forum "milcząco" z przerwami od pewnego czasu. Na wstępie chciałbym szczerze podziękować wszystkim modderom, tłumaczom oraz innym osobom, wkładającym tytaniczną pracę w utrzymywanie Stalkera przy życiu. Czy mógłbym poprosić o reupload repacka z tego tematu? Niestety, wygląda na to, że aktualny link przestał działać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Wyglada na to że @Godlike usunął repacka z Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Fithvael - nawiń tu na forum czego chcesz i zdubluj na pw (pamięć) a postaram się odszukać to co chcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 48 minut temu, anatol napisał: Wyglada na to że @Godlike usunął repacka z Mega. Mam go na dysku, wrzucę na MEGA. Masz rację @anatol , został usunięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fithvael Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) 15 godzin temu, vidkunsen napisał: Fithvael - nawiń tu na forum czego chcesz i zdubluj na pw (pamięć) a postaram się odszukać to co chcesz. Cóż, zależałoby mi albo na pełnym repacku w wersji takiej, jak z tego tematu, albo ewentualnie na samej poprawce wprowadzającej nieśmiertelność questowych npc (+może instrukcji instalacji, jeśli to coś więcej niż zwykła podmiana plików, jak przy innych modach, fixach i poprawkach) - bo zdaje się, że wszystko inne można zdobyć i standardowo zainstalować z tematu z czystą instalacją. Z góry dziękuję. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Fithvael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dodałem w pierwszym poście działający link do repacka OP-2. Plik można pobrać z mojego konta na Mega. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 I zrobione, Dzięki Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 7 godzin temu, apg2312 napisał: Dodałem w pierwszym poście działający link do repacka OP-2. Plik można pobrać z mojego konta na Mega. I ubiegłeś mnie Adaś, ale dzięki temu mam OP-2 na swoim Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ubiegłem ? Nie musiałem nic wgrywać, to oryginalny repack od @Godlike. Też przed pobraniem na dysk wrzuciłem na swoje konto, i sobie tam leżał. Dałbym go wcześniej, tylko coś mi Firefox szwankował i nie mogłem się na konto na Mega zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Luzik, ja wgrywałem bo nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Juz troche wiemy o Rekomendowanej instalacji moda, a ja mam pytanie - jaka jest rekomendowana podstawka ? wersja pl czy rus, i z którym patch-em ? Jeżeli rus to prosiłbym (jeśli to możliwe) o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Powyżej masz dokładny opis - 1.0006 patch i najlepiej podstawka rosyjska. Jest jedno ale: po co masz pobierać wszystko oddzielnie jeżeli w tym temacie w 1 poście jest gotowy repack od @Godlike - pobierasz archiwum, wypakowujesz i grasz - nic więcej. Tam jest wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tego repack od @Godlike pobrałem; pytałem tylko o podstawkę (chyba nie ma jej w repack od @Godlike) jeśli podstawka ma być w wersji rus to skąd ją wziąć czyli pytanie o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Wersja repack ma w sobie wszystko co potrzebne, czyli podstawkę również. Jedyne co trzeba dołożyć to najnowsza wersja spolszczenia. Edytowane 13 Lutego 2016 przez Ranger801 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wow - mod razem z podstawką !?! czego to ludzie nie wymyślą ... mam nadzieję, ze zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 3 minuty temu, mirzal napisał: Wow - mod razem z podstawką !?! czego to ludzie nie wymyślą ... mam nadzieję, ze zadziała No pewnie że zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Gierka hula, że ho ho mam tylko pytanie - czy tak powinno być, że nie mogę zbierać części ciała z martwych mutanów/monstrów ? wszyscy tak mają czy to u mnie jakiś błąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Musisz kupić nóż albo idź do Kuzniecowa pod most/wiadukt na Kordonie i weź quest na zabicie Pijawki nożem, dostaniesz jeden za darmo. Było nie raz już Edytowane 15 Lutego 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ktoś wie skąd można pobrać acdc do Soljanki OP2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaxx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam, mógłby ktoś wrzucić pliki z zwiększonym udźwigiem pod tego moda? nie mogę nigdzie znaleźć, z góry dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi