kondotier Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 @marek74chros - https://www.youtube.com/watch?v=GqQ4h9pettM https://www.youtube.com/watch?v=fB8tS7le6Tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dziękuje kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 gdzie są te składniki na radarze na pilaw, patrzyłem na różne poradniki ale w miejscu gdzie powinien być kontener nie ma nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Między śmigłowcem, a górską ścianą. Pod sosną i w kamieniach,jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 9 godzin temu, de Vries napisał: Między śmigłowcem, a górską ścianą. Pod sosną i w kamieniach,jeśli dobrze pamiętam. Nie ma go tam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 A info o tym masz z poradnika ,czy dostałeś od mpc-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Dnia 20.09.2017 o 19:05, de Vries napisał: A info o tym masz z poradnika ,czy dostałeś od mpc-a? Uzupełnienie:ifo dostaniesz od Kucharza na bazie Wolności. Do niego skieruje Cię Łukasz po przyniesieniu leczącego beryla(jedno z zadań pobocznych),ze ma recepty i w dialogach wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Cześć. Jak wskoczyć na drzewo na radarze po schowek kuznetsowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Kurczę, szukam tego schowka z bronią w szpitalu i nie mogę znaleźć, wiecie gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @marek74chros - https://www.youtube.com/watch?v=A2yIgZw4fKU @Zwinny - zawsze pisz kto dał namiar na schowek. Masz, ale nie wiem czy to ten. https://www.youtube.com/watch?v=lF7th5VYgBQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Namiar dał ten typek ze wschodniej prypeci uwięziony w wieżowcu, trzeba było się wspiąć do niego po zmutowanym drzewie.Ja szukałem w szpitalu tym w prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @Zwinny - a nie dał precyzyjnego naprowadzenia o który szpital chodzi? Daj mi jego pełną ksywkę, spróbuję poszukać gameplaja. Solianka 2016 zamazała mi OP2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Wabi się Matwiej Kulinar, napisane jest tylko że schowek jest w szpitalu pod jakimś "żelastwem" Edytowane 24 Września 2017 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @Zwinny - to z S2016, ale broń jest w tym samym miejscu. https://www.youtube.com/watch?v=DFSzqLwt7yQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Dzięki kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Powaliły mi się tematy, chciałem napisać w ns2016 ale dzięki Znowu schowali to tak że gdyby nie filmy na yt to szukałbym tego chyba z pół roku Edytowane 24 Września 2017 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam. Schematy zbrojmistrza w dolinie na pierwszym piętrze, obszedłem wszystko. I gdzież to pudełko, na pewno nie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam, mam problem z misją :Broń dla przewodnika. Mam w ekwipunku AC WAŁ , mam kolimator oraz 10 fosforowych pałek. Za cholerę nie chce tego ode mnie wziąć. Mam podobny problem z misją u sidorowicza na gwiazdę wieczorną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 kolimator nie może być założony na broń, AS musi być w 100% sprawności. Co do gwiazdy wieczornej, jeżeli się nie mylę to to zadanie zawsze trzeba wykonywać od razu, bo potem jakby się unieważnia. Jeżeli się mylę to poprawcie. Co najwyżej wstaw save, zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 To prawda z gwiazdą, wisi mi w pda zadanie a jej nie da się już znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Jeżeli chodzi o misję z AC WAŁ, to miałem w ekwipunku 3 sztuki,z czego jedna była całkowicie nowa. Dopiero jak wyrzuciłem z ekwipunku te pozostałe uszkodzone, to mogłem zaliczyć misję. Mam problem z jeszcze jedną misją. Otóż, jak dostać się na magazyny wojskowe? Nie mam żadnego punktu na mapie, który by tam prowadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @YOBACK info o drodze na magazyny możesz albo kupić o kabla w barze jak się nie mylę, lub otrzymać w drodze do X10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam. Schowek kolekcjonera w x-10 przy sterowni. Jak wskoczyć tam bez czitow, na wszystkich filmikach kombinują. Także schemat zbrojmistrza na 1poz. kompleksu z x18 w dolinie mroku. Ma być w jakimś pudełku. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witam serdecznie. Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie można znaleźć artefakty Złota Rybka i Symbion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 @TheSoldy A zobacz czy nie masz już recepty na oba te artefakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi