Starika.. Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Właśnie Quote i LIQIDATOR mówili mi, że Źródło wykonane jest o wiele gorzej niż jego poprzednicy. Ja uwielbiam się tłuc ze wszystkim w Stalkerze, nie ważne co by to nie było. Dlatego nigdy więcej nie tknę modów np od Zaurusa, bo jakoś bieganie po pustych mapach mnie nie porywa. Jak to powiedział jakiś NPeC "Pomiędzy Tobą a tym co usiłuje Cię zabić zawsze powinna zanajdować się kula" a tych mi w ekwipunku nigdy nie brakuje. Sytuację z mnożącymi się mutantami widziałem w filmikach LIQIDATORA, którymi będę się również posiłkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @Starika.. No to w takim razie do dzieła i . Ja sobie znajdę jakiegoś mniej frapującego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @kondotier Oj oj wiesz co Ci powiem? Ktoś kiedyś powiedział mi słowa, które wziąłem sobie bardzo do serca, słowa z których korzystam nie tylko w Stalkerze ale jak i w codziennym życiu, kiedy to do załatwienia jakiejś wymagającej sprawy tak aby się nie poddawać. Mianowicie były to słowa "Zostawić moda w takim momencie to jak wziąć dziewuchę do łóżka ściągnąć jej majtki i powiedzieć, że dziękujesz i wyjść" i tą osobą byłeś ty. Dlatego, więc Wiepr w dłoń Grawi-gun w slot pistoletowy, cofka w zapisach i dłubiemy z nadzieją aż scenariusz "zaskoczy". Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Starika.. A co Ci nie zaskoczyło? Przecież pisałeś, że w końcu Striełok wyszedł Ci na spotkanie i Duplikaty skończyłeś? A do gry w Źródło, cofka w zapisach niepotrzebna. Mod sam Ci zrobi znów spotkanie ze Striełokiem i lot nad barem, a po nim zacznie się piekielny taniec. Cieszy mnie to, że moje słowa stały się dla Cibie przewodnimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @kondotier "Dlatego, więc Wiepr w dłoń Grawi-gun w slot pistoletowy, cofka w zapisach i dłubiemy z nadzieją aż scenariusz zaskoczy". Te słowa kierowałem do Ciebie i do twojego przejścia przez Źródło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @Starika.. Ja nie lubię i nabijać sobie guzów. Poczekam, aż przyjdziesz do Angel rozliczyć zadanie i jak Ci się powiedzie, to mi powiesz co zrobiłeś. Bo rozwiązanie chyba jest, a mnie na razie z nim było nie po drodze. Staruchowi ( ne mylić ze Starika ), czyli mnie, już się nie chce boksować z takimi przegięciami. Odpuściłem OP, NLC ,a na temat Źródła również z LIQIDATOREM znaleźliśmy wspólne zdania. A on się z ERem popstrykał. To i Źródło odpuszczę. A nawet nie wiem, czy są jakieś dostępne źródła ( nomen omen ) pobrania Źródła, bo forum ERa zniknęło. Jest tylko w Бар одинокого сталкера z gogla https://drive.google.com/file/d/1KduVBJWQVNoWWuw_acdY9tEBTZw-fWAT/view?usp=sharing A dla dyskusji, trzeba by na nowo temat zakładać, albo z archiwum wydobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @kondotier Źródła tak szybko nie zacznę, może gdzieś w przyszłym tygodniu albo za dwa, jeszcze nie wiem. Na razie krótka przerwa bo REBORNY bardzo męczą jakby nie było. Zobaczymy co będzie potem i jak będzie mi szło, na pewno jeszczę się odezwę. I tak będziesz mnie za rączkę prowadził : D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Gdzie znajdę artefakt Tańcząca Harmonijka (z zadania)? Znacznik na mapie mam w południowo zachodniej części Baru. Na ziemi nic niema, na drzewach też nic niewiedzę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 @tomekz Napisz, kto i kiedy dał Ci zadanie na tę harmonijkę i wstaw zrzut mapy gdy stoisz tam gdzie ma być, oraz taki pokazujący miejsce. Trudno po latach pamiętać każdą pierdółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekz Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zapomniałem napisać, że już znalazłem. Znacznik okazało się był nie w Barze tylko Dziczy na obrzeżach mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi