kondotier Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) @koolkin Czy wiesz, że w Małopolsce buc=****? Nie przywykłem do takich epitetów. Proszę o zedytowanie swojego wpisu, gdzie mnie tak nazwałeś. Edytowane 4 Września 2018 przez Junx Spokojnie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Koolkin - jak cie wywala to czasem postawienie - zamiana - pliku exe na plik exe No DVD pomaga uruchomić grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolkin Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez koolkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Koolkin, nie to żebym na Jana cisnął czy tęż palił głupa, ale termin "przehuj" się pisze przez samo h, bo to z łaciny - w nominativie: hic, haec, hoc w vocativie : hui. Jest to zaimek osobowy względny - ten, ów, zacz. Zaimek osobowy względny w praktyce oznacza, że: mowa o kimś jak o czymś, na dawnej Małopolsce zachodniej (Państwo Wiślan) czyli dzisiejszym tzw. górnym Śląsku się mówi - on, ony. Nie przejmuj się, się zdarza jak ktoś operuje slangiem który tylko jego ekipa kuma. Z pozdrowieniami od najmusów Edytowane 6 Września 2018 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Witam, czy jest możliwość wstawienie tego moda na serwer, z którego można byłoby go pobrać ...R.E.B.O.R.N. (O.D.R.O.D.Z.O.N.Y.) Duplikaty v.7.63 - Odmienne światy ....Z góry dziękuję, serdecznie pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Przecież jest jak wół temat do pobrania... Po prawie 8 latach na forum głupio o takie rzeczy pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na Mega blokują Pobieranie... a Yandex disk ,woła rejestracji.. i numeru telefon nie da rady..? to trudno pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Yandex - nie wiem jak jest teraz, założenie konta nic nie kosztowało, ani nikt nie wołał ode mnie numeru telefonu. Chmura na mody chociażby w sam raz. Jak nie pasi, to jest też torrent w wersji repack - Doppelganger_torrent.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dzięki za torrenta, udało się pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na oryginalnych linkach mogą być problemy z pobieraniem, bo fora dla DUPLIKATY i Źródło czasowo zostały zablokowane przez ERa. Tak że ten link do torrenta dwa posty wyżej, na razie może być jedynym dostępnym ( o ile działa ). @vojtas040 , daj znać, czy pobrałeś i postawiłeś moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam , tak postawiłem moda , wszystko działa ... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Vojtas040: https://mega.nz/#!54UUGRrb!s3Vkxw6hxvuC0D-hJzdch9qY24-6PjnRsUfnRmdtbkY http://stalker-worlds.ru/forum/topic/3564-reborn-doppelganger-763-time-gap/ https://stalkerportaal.ru/load/chistoe_nebo_novyj/chistoe_nebo_repack/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky_r_e_b_o_r_n_doppelganger_7_63_time_gap_v1_5_10_2015_repack_rus_by_serega_lus/133-1-0-2435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nic nie zostało zablokowane - tak jak wcześniej po zalogowaniu wszytko jest dostępne: ŹRÓDŁO: http://www.reborn-stalker.ws/forum/66-448-1#167254 PS.: Wersja 7.64 jest również dostępna: LINK DO MODA VER 7.64: https://yadi.sk/d/cjIZY8G13L8hcU ŹRÓDŁO: http://stalkermod.ru/MODYI-CHistoe-Nebo/reborn-dvoiniki-razlom-vremeni.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Zgadza się Cichy, nic nie jest zablokowane, m.in. dowiedziałem się, że jestem na tym w/w forum dot Reborna już 1054 dzień Więc "mowa" o blokadzie ERa to kit jak baranie walizki. Внимание!!! Финальная сборка 7.63 fin со всеми включенными фиксами от Эра Я-Диск Сборку подготовил Quote Edytowane 6 Lutego 2019 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 @vidkunsen - No to spróbuj pobrać cokolwiek, dotyczące Źródła. I poczytaj co na ten temat pisał LIQUDATOR w jego temacie na naszym forum. Był jednym z niewielu szczęśliwców którym moda udostępniono warunkowo. Warunek taki, że ani jeden plik z moda nie wycieknie. Wcześniej do tematu Duplikatów był dostęp bez rejestracji. Korzystałem z całego dobrodziejstwa tamtego forum, z wyjątkiem pisania. Teraz bez rejestracji dostępne są tylko wcześniejsze wersje. Tak że takie stwierdzenia cyt: " to kit jak baranie walizki.", raczej zachowaj dla siebie. Zaczynasz być złośliwy. @cichy Masz uprawnienia, więc może wstawisz do #1 te linki do moda, dostępne bez rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Pobrałem na Y dysk - 4,81 GB i mogę pobrać na swój komputer ale ja w tego moda już nie gram, po zalogowaniu mogę pobrać/pobierać reborny i fiksy bez ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 @vidkunsen Co pobrałeś? DUPLIKATY czy Źródło? Z DUPLIKATy wyjaśnił @cichy . A ja piszę o pobieraniu Źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 "ŹRÓDŁO" - HASŁA NIE ZNAM: https://drive.google.com/file/d/1A0SmcjN4uk2t2gDMywgKmygTRN9bue4o/view USER.LTX: https://yadi.sk/d/wDSaXtiL3Xbe23 Linki pochodzą z: http://www.reborn-stalker.ws/forum/69-521-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 REBORN_Source.7z (8,6G) : https://drive.google.com/uc?id=1A0SmcjN4uk2t2gDMywgKmygTRN9bue4o&export=download (В этот раз игра "REBORN ISTOK" не будет требовать предустановленной игры ЧН Исток можно будет ставить на любой диск компьютера. Напоминаю, ваши сейвы с багами присылаем только мне в личку.z) Pobrałem, hasło kopsa ER bo: БОЛЬШАЯ ПРОСЬБА КО ВСЕМ - НЕ КОВЫРЯТЬ ИГРУ И НЕ ДЕЛИТЬСЯ В СЕТИ РЕЗУЛЬТАТАМИ КОВЫРЯНИЙ. ТАКИМ ЛЮДЯМ Я НИЧЕМ ПОМОЧЬ УЖЕ НЕ СМОГУ. Kto zarejestrowany i przestrzega regulaminu/zasad/prośby ten ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Czyli sprawdza się to co pisał LIQUDATOR, że pomału mod będzie coraz szerzej udostępniany. Ja dla jednego moda nie będę się rejestrował, poczekam aż całkowicie odpuszczą. A nie odpuszczą, grał nie będę. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 A ja mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś próbował bądź wie jak/czym wypakować pliki z plików .db? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Dobra, chyba tu bardziej wypada zadawać pytania niż w wątku rozwiązywania problemów. Otóż zrobiłem tak jak w poradniku cichego. Niestety nie doczytałem kolejnych postow, przez co po przejściu na jantar, odrazu sie wrocilem i zwiedzilem podziemia z kilkoma teleportami z finalnym obok bazy powinnosci. I takie pytanko. Czy nieświadomie popsulem sobie tym gre? Bo np: rozmawialem ze Strelokiem, ale po rozmowie zadne zadanie mi nie wyskoczylo, to samo u Siodorowicza. Kazal mi poszulac monolitowcow ale zaden komunikat o zadanii mi nie wyskoczyl. Czy tak powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Tak powinno być. Strielok mówi Ci, że sam Cię znajdzie. A Sidor tylko daje wskazówkę do głównego zadania, że na kordonie są martwi fanatycy z dokumentami. Dokładnie dwóch. Istotna rzecz - będąc na Wysypisku, sprawdz czy możesz otworzyć kratę w hangarze, są tam 2 teleporty. Na moje oko trochę wcześnie poszedłeś do podziemi, ale to nic nie zmienia. Ale zapamiętaj jedną rzecz - nie pchaj się zbyt wcześnie na te nowe lokacje na wschodzie mapy bo zawalisz sobie grę. Do Doliny Kamieni, Martwy Kordon itp idz dopiero jak dostaniesz zadanie od Sacharowa na dokumenty z laboratorium. Ja kiedyś w ten sposób zawaliłem sobie grę, dlatego to pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 @Nikt Tu wychodzi brak gry w FF. Teleporty są tak skonstruowane, że nigdy nie wiesz gdzie się pojawisz. Dlatego mod ma niepisany charakter freeplaya. Twoją rolą jest odzyskanie utraconych w podziemiach Radaru ( początek moda - jeszcze do nich wejdziesz w czasie gry ) Artefaktów Śmierci, głównych teleportów i ożywienie trzech znanych NPCów. A reszta gry, ze swoimi kruczkami, fantastycznymi rozwiązaniami to dodatek do tych zadań. Nie ma szans, abyś powtórzył kropka w kropkę grę z poradnika cichego. Używaj go więc do rozwiązywania problemów z zadaniami- po ich wyszukaniu w poradniku - a nie jako wskazówki do dalszej gry. Kierunki wyznaczy Ci mod. Przypomnij sobie jakie zadanie postawił Ci Fejk. Artefakty Śmierci i odnalezienie głównych teleportów, to podstawa do ukończenia moda po spotkaniu się dwóch Striełoków na psim mostku przed wejściem do baru na Rostoku. W temacie są te teleporty opisane. Tak jak wyżej napisał @wariat , z początku gry trzymaj się mocno lewej strony mapy, tak nad ziemią, jak i pod nią. Bez zadania od Sacharowa na Dolinę Kamieni się nie pchaj, o ile nie wykorzystałeś już kart i innych itemów umożliwiających wejście do podziemi z lewej strony mapy. Bo stracisz wszystko na ogołacającym teleporcie pomiędzy światami równoległymi i mod położony. Choć po ogołoceniu na niektórych takich teleportach ( np. na Stare Wysypisko ), jeśli wiesz gdzie są, to swoje szmatki możesz odzyskać. A przede wszystkim musisz mieć wyostrzony słuch podczas gry. Nie tylko na dźwięki ZONY i z'ONY, ale na na odróżnienie upiększających moda grzmotów od błyskawic, na bardzo charakterystyczny grzmot, którym mod potwierdza wykonanie podstawowych zadań. Mogą też Ci się pojawić fioletowe napisy z podaniem informacji, w ilu % Twoja gra pokrywa się z założeniami fabuły. Krytycznym momentem w modzie, na którym padło wielu i musieli powtarzać, było nieotrzymanie z braku wykonania zadań, lub przeoczenia SMSa od Doktora do przyjścia na Bagna. Ale dla Ciebie to jeszcze daleka droga. I za każdym razem jak jesteś na Wysypisku, sprawdzaj tę kratę w hangarze. To klucz do drogi w podziemia metra i dostępu do wielu itemów i lokacji. Życzę wytrwałości i . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi