Gość Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Poprawiłem link. Niestety i MEGA i OneDrive coś kombinują ostatnio i coraz gorzej się te pliki pobiera. Nie wiem co do timera. Po prostu wyłączyłem wszystko co się dało w pliku odpowiadającym za uruchamianie widoku hełmu po założeniu pancerza. Teoretycznie również powinno nie chować to zegara podczas używania SEVY ale sprawdź sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja widok z hełmu usunąłem mniej fachowo, ale skutecznie. W gamedata\textures\new_hud wszystkie pliki otworzyłem po kolei w PaintNet i wszystko wymazałem gumką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Godlike - pobrałem bez problemu. Ale widzę, ze to setap.exe. Ja moda mam na kopii, więc nie będę chyba mógł wstawić, bo ścieżka adresowa może nie pasować. Lepsza byłaby sama gamedata do wklejania.SEVA nie chowa samej minimapy na górze z lewej, tylko zegar w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jakie setup.exe? Wgrywam jako załącznik bo chyba nie umiesz tego ściągnąć bez_widoku_helmu_kombinezonu.7z bez_widoku_helmu_kombinezonu.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Z tym Mega, to @Kondotier ma rację. Pobiera się - MEGAsyncSetup.exe, (chyba asystent pobierania).No chyba, że tak samo jak @Kondotier, nie umiem tego ściągnąć. Edytowane 23 Listopada 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Przed chwilą ściągnąłem bez konta. Naciskasz pobierz przez przeglądarkę i normalnie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No właśnie, nie miałem tam opcji pobierania przez przeglądarkę, tylko pobierz darmowo i pobierało takie coś jak podał smox.Sprawdziłem teraz i to przez przeglądarkę było. Uruchomiłem, pobrało 100%.Czyli już w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Poniżej efekt wstawienia pliku od Godlike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Pytanko. Czy to jest ten sam mod?http://stalker-gaming.ru/load/mody_stalker/chistoe_nebo/clear_sky_reborn_ff_1_1/3-1-0-2820Edit: Czy poprawki od @Godlika będą dodane do #1 postu tematu głównego? Edytowane 1 Grudnia 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tak, to ten mod. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Po wypakowaniu mamy to:http://scr.hu/2oe0/g7cw0Instalator który nie chce instalować i folder data z:http://scr.hu/2oe0/tap2pJak to zainstalować?EDIT: Wywałka bez loga co chwilę. Brak przypisanych klawiszy, wszystko wygląda tak ---.Edit:Odpaliłem moda, nie zalecam ustawień na DX10 bo będzie wam wywalać do pulpitu, w ustawieniach sterowania wszystko jest j/w ---, trzeba kliknąć Domyślne i wtedy już swobodnie przypisywać sobie dowolnie skróty klawiszowe. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Link do moda na MEGA: https://mega.nz/#!kxUFzBxD!iZEXEZnlBIn3hOWMx3pG3ktrtWXPN78GyYwc-xNQKtY ODSYŁACZ DO POBRANIA MODA NIE AKTUALNY. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Masz dokładnie to samo co ja. Stawiałem moda na dwa sposoby i ten instalator zadziałał bez problemu. Tyle tylko że jest "robaczywy" i trzeba opcje wybierać intuicyjnie.Możesz, ale nie musisz moda stawiać za pomocą setup-RebornFF.exe.Zawartość kat data, bez tego skrótu najniżej, wklejasz do podstawki, zgodnie z opisem w #1 moda.Stawianie instalatorem, powoduje dodanie do moda trainera i optymalizatora, które i tak na polskiej podstawce nie działają, oraz skróty na pulpit.fsgame ma opcję zapisów w modzie w kat user. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A na rosyjskiej podstawce zadziałają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Pewnie tak, ale może być problem ze spolszczeniem, które było robione do polskiej podstawki.Po zainstalowaniu moda instalatorem exe, po kliknięciu na ikonkę na pulpicie pojawia się takie coś - Napisy w tej ramce ukryte były w launcher.exe. Gdyby nie @Godlike, nigdy bym tego nie znalazł. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Wszystko chodzi na medal, gra ruszyła:Spróbowałem wyboru frakcji "Samotny Wilk", gra wystartowała w Dolinie Mroku, przy hangarze z wejściem do X18. Ale zaczęli do mnie walić wszyscy z każdej strony. Ciekawe te opcje wyboru klanu, każdy klan inna gra. To mi się podoba.Edit: Kiedy do pierwszego linku głównego tematu zostanie dodana poprawka @Godlika na ten kombinezon. czy to już nie potrzebne do gry? Edytowane 2 Grudnia 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Będzie repack z poprawką. Wgrywam na mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Edit: Kiedy do pierwszego linku głównego tematu zostanie dodana poprawka @Godlika na ten kombinezon. czy to już nie potrzebne do gry?Ta poprawka likwiduje tylko widok z masek kombinezonu. Nie jest konieczna do gry.Zalecam jednak jej wgranie. Widok z maski zasłania zegarek i w zadaniach na czas zasłania upływ czasu. Chyba, że ktoś lubi widok przez maskę. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Repack wgrany, zapraszam do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Godlike - czy możesz w formie oddzielnej paczki, dać te poprawki na hełmy kombinezonów, timer dla podziemi Agropromu i na strzelby i MP5 ( w modzie ma inna nazwę), mieszczące się w pistoletowym slocie?To dla tych, co nie pobierają Twojego repcka. Niech mają opcjonalną możliwość. I przy okazji. Skoro mod już przetłumaczony, proszę o przeniesienie go, razem z innymi tematami o nim, do działu Reborny Edytowane 2 Grudnia 2015 przez kondotier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Już mam zadyszkę od proszenia o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Gratulacje dla tłumaczy za szybką pracę nad spolszczeniem i koledze@Godlike za poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Timer jest widoczny. Tylko taki jest ciemny, że go pierwszy raz przeoczyłem.Dodaję plik gdzie są trzy zmiany. Na hełmy, na timer i na wybrane bronie do slotu pistoletowego. Każde jest oddzielnie, aby gracz mógł sobie wybrać, co chce "ulepszyć".Dałem go pacjentowi, bo u niego mega działa i prosiłem aby wstawił to do posta o modzie.Do czasu wstawienia, można korzystać tutaj. Ulepszenia.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Hej,Sorry wczoraj poszedłem wcześnie spać. Już wrzucam EDIT::Wrzuciłem do pobieralni. Przerobiłem żeby były same foldery gamedata więc nie trzeba szukać plików.Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeszcze wczoraj pacjent dodał na moją prośbę, do posta z modem. Jest to na mega. więc nie zniknie. Każde ulepszenie jest oddzielnie, więc jest możliwość wyboru tylko chcianego.Z przeróbką na gamedaty, dobry pomysł, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi