Anton Gorodecki Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 @Anton Gorodecki bardzo ciekawe zdjęcie martwego miasta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia szczęścia pomyślności i samych dobrych rzeczy życzy Wędrowiec wraz z rodziną ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Rodzinnych Wesołych Swiąt Bozego Narodzenia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Parafrazując chińskie przysłowie - Oby Był Nudny . Szczerze dla Wszystkich BoberM https://www.youtube.com/watch?v=qd6OtRox9V8 Edytowane 23 Grudnia 2015 przez boberm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 NAJLEPSZEGO. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego dla mojej drugiej rodzinny( od 4lat na forum), zdrowia, szczęścia, pomyślności i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku od @anatola czyli Piotrka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Życzę, tak samo jak @anatol wyżej, bo też jestem tu od 4. lat - szczęśliwych, spokojnych świąt dla wierzących jak i nie. Udanego Sylwestra (nawet przed kompem ^^), i żebyście się nigdy nie załatwili tak jak ja. (dla wtajemniczonych - kość nadgarstka mi się rozeszła po skręceniu śrubą i nie wiadomo jeszcze co będzie dalej, na 31 grudnia mam wizytę u lekarza :/). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dla wszystkich moich wrogów i przyjaciół, dla tych pokręconych i tych dobrych nad wszystko, życzę Wam wszystkim zdrowych, pogodnych, rodzinnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wszystkim Forumowiczom, najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia. Ciepła domowego, spokoju, obfitości. I braku niestrawności po... Zdrowia Nie wiem jak pozostali ale ja wiem co będę robił po Pasterce; małe polowanko dla spalenia kalorii (niestety nie będzie tego śniegu co na zdjęciu - ale pomarzyć dobra rzecz : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja wolę proste, od serca: Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Moi drodzy Przyjaciele! Spędziłem tu z wami naprawdę wspaniałe chwile, nie żałuję ani jednej z nich, pokazaliście mi, że mimo tego jak wygląda dzisiejszy świat to granice wieku mogą się zatrzeć i osoby starsze nie muszą odnosić się z pogardą do młodszych, dziękuję wam za to i życzę wesołych świąt moi przyjaciele! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja również życzę całej braci stalkerskiej i ich rodzinom spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnym gronie i szczęśliwego Nowego Roku. Chyba jedno z niewielu tak przyjaznych i pomocnych forum, gdzie zawsze można liczyć na pomoc i szybką odpowiedź w problemach. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi