kanon1022 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Witam jak podnieść udźwig w tym modzie. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jak zwykle. Esc + F1 może i F2. Próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 ok sorry za głupie pytanie , jak podnieść udźwig w tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Po co robisz dwa posty o prawie tej samej treści? Poradnik dotyczący udźwigu jest na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 sorry, podaj gdzie nie mam pliku actors jak to zrobić w tym modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pliku actors.ltx niestety w tym modzie nie ma. Spróbuj wrzucić z innego, choć nie we wszystkich są kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) próbowałem dwóch ,ale nic z tego jest takie coś w pliku system pozmieniałem został ten co wysłałem ,jak można to przerobić. m_stalker.ltx Edytowane 20 Grudnia 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 To nie ten plik. Zostaw go. Spróbuj to. Zrobiony. actor.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam,chyba nie działa gra nie może wystartować mam takiego buga. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'actor_hud_05'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Kanon1022 - postaw sobie moda na oryginalnym zewie 1602 (na zewie 1603 są zacięcia i wyloty) i graj w rus - brak wylotów i innych problemów, potrzebny/wskazany jak dla ciebie będzie też słownik rosyjsko - polski taki w formie książkowej, po czasie, jak już opanujesz słownictwo będziesz grał bez zacięć językowych. Miłej rozgrywki p.s. w razie problemów zgłoś się do opiekunów, oni od tego m.in. są. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 nie mam oryginalnego zewu 1602 mam tylko podstawową wersję gry i dodaję patcha na 1602. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 No to dobrze. Ja mam tak samo. Podstawka i patch na oddzielnej płycie. @kanon1022 wstawiłeś actor.ltx ? Jeżeli tak, to on może być przyczyną buga. U mnie tak było i grałem bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Czasem nie warto wstawić bin-a z moda bo on wywala moda, sama gamedata daje radę, podstawowa wrsja czyli 1600? Tutaj masz link do tematu ido autora: https://vk.com/area_stalker A tutaj wszelkie ostatnie fiksy ( nie zapominaj, że to jest odkryty beta test): https://yadi.sk/d/vffetsvsrZTFA https://yadi.sk/d/QV-FaNsHzcG6k Edytowane 21 Grudnia 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 gra mi odpala tylko nie mogę podnieść udźwigu gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 W których plikach podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Masz dwa wyjścia te najprostsze: 1/ gamedata - config - system.ltx:max_weight = 9000 i gamedata - config - creatures - actors - max weight = 9000 2/ trajner do 1602 z możliwością wyłączenia udźwigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) gamedata - config - creatures - actors - max weight nie mam nic takiego, trajnery nie chce działać. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) tak się zdarza więc zostaje ci tylko opcja na trajner: http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=27386 Albo podobny na: http://www.gamecopyworld.eu/games/pc_stalker_call_of_pripyat.shtml Tamże jest całe wiadro trajnerów do wszystkich podstawek i wszystkie działają, pościągaj - oczywiście za friko i popróbuj który ci pasuje. p.s. jak w/w sposoby nie dadzą rady to zwróć się do ekipy tzw. opiekunów bo oni m.in. od tego są. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cytuj gamedata - config - creatures - actors - max weight nie mam nic takiego, trajnery nie chce działać. Bo w actor.ltx jest max_walk_weight, a nie max weight. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 W niektórych modach, opcje udźwigu, zasięgu pobierania i skoku, nie znajdują się w pliku system.ltx, ale w pliku zaczynającym się na inwentory coś tam. Trzeba zobaczyć w tych luźnych plikach z kat config. Bo autorzy mogli ten plik różnie nazwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 W system.ltx podniosłem udźwig gracza, nie ma pliku actors.ltx a inwentory w ogóle nie ma w folderze creatures gdzie był plik actors.ltx jest coś takiego: m_stalker.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cytuj nie ma pliku actors.ltx To pobierz poniższy i wklej gdzie trzeba: actor.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 dzięki działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Czy ten voron mod mogę dodać do mojej gry z modem specnaz mod 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Voron mod pliki są do wszystkich podstawek, jak użyjesz vorona(wkleisz w mod) to w czasie gry esc - F1 i masz tabelę/tabele z tym co możesz użyć w modzie oraz są wersje voron moda tylko dla danego moda. Nie koliduje z modem i innymi modami, można sobie na starcie nabić kasę, pancerze, artefakty, ekipy pododawać ... . Tu masz vorona do zewu i do nieba, jak dodasz wedle uznania moda na celowniki panoramiczne oraz na - postacie kwestowe nie giną to możesz grac na pełnym luzie(mody są gdzieś na forum): voron_cs_v1.1.zip voron_cop_v1.1.zip Edytowane 22 Grudnia 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi