Suseł Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @tom3kb No jak ja jeszcze w bloku mieszkałem to tych dziadów było mnóstwo. Czasami strach było otworzyć drzwi albo kod wpisać bo albo na klamce siedział jakiś albo jakiś se siedział przyciskach Strasznie mnie te pająki przerażają. Ja zawsze jak widzę na jakimkolwiek pająku, robaku czy nie wiem choć odrobine żółtego koloru to ataku paniki dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @Suseł ja w tamtym roku na drabinie miałem takiego https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.onet.pl/kraj/kolczak-zbrojny-najbardziej-jadowity-pajak-w-polsce/q3f8hg1.amp Tylko że samiec to maly i wyglądał jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @tom3kb Ja to w sumie nić oprócz kątników czy tygrzyków nie widziałem. U mnie w piwnicy jest niesamowicie ogromna ilość nasoszników które se zwisają tak na biało grzyb ich dopadł. 10 minut temu, tom3kb napisał: to jest Tygrzyk Paskowany, w ostatnich latach jest ich coraz więcej. Też u mnie się trafiają coraz częściej. No z tego twojego zdjęcia to jakiś duży. U mnie pod blokiem to takie małe były. Obok bloku też był żywopłot i tam tez ich sporo było i też każdy mały był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Kto poczuł wiosnę i wrócił. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 U mnie takie "ptaszki" 🐿️ zaczynają chyba też robić gniazda. Coraz bliżej daje się podejść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Spacer w letnie popołudnie. Tak bawią się dzieci. A tak ich rodzice. Z łezką w oku, dla mnie już tylko wspomnień czar. To ci, dla których niebo jeszcze stoi otworem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Ludzi nie zaczepiają, po chodniku sobie spacerują. Nie to, co w Zonie 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Agrael ciekawe jak mama dzik wytłumaczyła tacie dzikowi te dwa "dalmatyńczyki" w stadku Sobie z ciekawości przeczytałem co to są dziki łaciate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Wraca sobie człowiek pociągiem zadowolony z działki, a tu taki widok Spoiler Nie jestem jakimś wybitnym znawcą broni pancernej, ale to chyba Leopard 2A4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 @Agrael I już jesteś na celowniku służb specjalnych, bo fotografowanie transportów wojskowych jest zabronione. Następne zdjęcie jakie wstawisz będzie takie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 To Leo 2A5 @Agrael ma z przodu dodatkowy pancerz wieży. Fajne spotkanie miałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Poszperałem w internecie, bo herb przedstawiający syrenkę na boku wieży czołgu nie dawał mi spokoju. Czołgi muszą należeć do 1 Warszawskiej Brygady Pancernej im. Tadeusza Kościuszki. Wszystko by się zgadzało, ale to nie pierwszy raz, gdy natknąłem się na sprzęt wojskowy, który przewozili. Może mają jakieś ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Jeśli jechały na zachód, południowy zachód to jechały do Żagania i okolic na poligony czołgowe. Nie wiem czy obecnie nie odbywają się tam jakieś ćwiczenia wojskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 @Ignachinio Widzę, że jesteś całkiem nieźle zorientowany. Już nie będę pisał ile tych czołgów było, ale tak - kierowali się na zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 W końcu zima 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 A to zima z 21 stycznia 23. Wystarczy podejśc do okna i mieć takie widoki. Na pierwszym zdjęciu widać rurę od rynny mającą 10 cm. Porównajcie sobie z warstwą śniegu na niej i na daszku. Okiście na iglakach, aż je przyginają. Jednego już złamały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Drogie Koleżanki i Koledzy. Wiosna idzie. Znów zapanowała ta przereklamowana pora roku. Czas ruszyc poślady sprzed komputera i ponapawać się -kurna-nowym życiem wyłażacym zza kazdego kamienia. Niby wszystko fajnie , ale........czlowiek zrobił się znów starszy. Wnuki jakby doroślejsze , a i Ponury Żniwiarz ciut bliżej🤪 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Nie mogłem się powstrzymać. Samo piękno! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Co to za gatunek ptaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 To Orzesznik purpurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Pierwsze koty za płoty. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Władysławowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Agrael napisał(a): Władysławowo. Aż tu czuć ten upał 15°C 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 @tom3kb Hah, a jak człowiek wrócił do domu, to nagle upał - ponad 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Ale osy 🐝🐝 sobie miejscówkę wybrały. Zdejmuję "czapeczkę", a tam stado w górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi