fajlol1 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 dzięki nie wpadłem na to wskazywalo na ten item_n4 teraz jeszcze pytanie, jest kontynuacja moda? bo wpisując kontrakt na dobre zycie 2 nic konkretnego nie znajduje. i jesli jest to reinstall czy moge pliki wrzucic do gry gdzie zainstalowana jest 1 część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 13 minut temu, fajlol1 napisał: teraz jeszcze pytanie, jest kontynuacja moda? bo wpisując kontrakt na dobre zycie 2 nic konkretnego nie znajduje. Niedawno autor wypuścił taki wczesny build nieukończonej drugiej części Kontraktu i być może coś z tego zrobi? Ostatnie posty w tym temacie. W ogóle, ta ekipa zrobiła parę modów, wszystkie się łączą ale też wszystkie mają takie niesatysfakcjonujące zakończenia @fajlol1 Jak nie grałeś to w kolejności: 1. Biały oddział. 2. Bóg z nami. 3. Kontrakt na dobre życie. 4. Kontrakt na złe życie. Po ograniu każdego moda wywalasz go i instalujesz następnego. Jeśli mod modyfikował folder "bin", a nie masz zchomikowanego czystego to także reinstall gry najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlol1 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Dzieki Stalkerze szkoda tylko, że zacząłem od konttaktu na dobre życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arditi Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Od wczoraj walczę z modem, pomimo poprawnej instalacji mod wysypuje się po starciu w X-8 i monologu Ponurego. Reinstalacje moda jak i całej gry nie pomogły. A tutaj log: Expression : FS.exist(file_name, "$game_spawn$", *m_spawn_name, ".spawn") Function : CALifeSpawnRegistry::load File : .\alife_spawn_registry.cpp Line : 86 Description : Can't find spawn file: Arguments : 12320 - autosave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Z przyjemnością przypomniałem sobie historię Ponurego. Dobrze napisana fabuła, ładne widoczki i zero problemów technicznych. Nie jestem fanem cusscenek, ale muszę przyznać, że pasują do tego moda. Tylko tyle i aż tyle - zachęcam każdego do zagrania. Warto. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Jest inna opcja pobrania moda niż Yandex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Łącze do pobrania ze strony https://www.amk-team.ru/forum/topic/13447-kontrakt-na-horoshuyu-zhizn-zp/ https://drive.google.com/file/d/0B2RZ79FPiq6vbWRIT2VfNnBfdmc/view Hasło: 1488228. 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worshiper Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Miałby ktoś poratować działającym linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @worshiper Widzę, że większość stron odsyła na ten dysk yandex, gdzie "Nothing found". Mam tu jakiś repack do pobrania przez torent, może będzie ok kontrakt_na_khoroshuyu_zhizn.torrent 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Ja teraz nie mam czasu, ale po południu upne na google drive. To tylko 3GB. KNDŻ Edytowane 1 Grudnia 2021 przez MOS 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 @Meta, @MOS dzięki za czujność. Mod wylądował już na naszym serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 No dobrze panowie i panie, bo mnie zaraz skręci, mod po dobrej 1,5h istalowania i kombinacji odpala sie, mam cutscenke. Dochodzę do momentu gdzie idzie bohater i mówi że ma nadzieje że pójdzie gładko i cyk, gra sie zamyka sama z siebie. Wrzucam ostatniego Loga FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...r call of pripyat\gamedata\scripts\xr_effects.script:8238: attempt to call method 'set_actor_look_on_position' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zainstalowałem dla sprawdzenia i mod śmiga Wstawiłem CAŁOŚĆ do pobrania. Wystarczy pobrać wypakować zrobić skrót do launcher.exe i można grać. Link do pobrania: https://drive.google.com/file/d/18O93ZcMllEnKFYVOeKY21rl9RjaatIL8/view?usp=sharing Paczka bez hasła i trochę poleży na koncie. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 @OldMan dzięki, pobieram właśnie :D, miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi