Anatolij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Starsi zapewne znają, młodzieży takiej jak ja wzory niedoścignione. Smacznego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 To jeszcze oryginał 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 W zalezności od sytuacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Moje ze staroci to: https://www.youtube.com/watch?v=vBecM3CQVD8 Edytowane 13 Czerwca 2016 przez tom3kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Spoiler Od tych dwóch zespołów zaczęła się moja przygoda z muzyką Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Szperacz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "Alone I Break" przesłuchałem 3 razy po kolei. Plus obiema rękami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A nie lepiej z łezką w oku posłuchać czegoś takiego? https://www.youtube.com/watch?v=w9Al46cp3II https://www.youtube.com/watch?v=X9bLpC4396A https://www.youtube.com/watch?v=cPsoRSNbXro https://www.youtube.com/watch?v=M7lIXpiKHvk https://www.youtube.com/watch?v=_YHXkDbEZ58 Tego się nie tylko słuchało, ale cała ulica śpiewała. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tutaj playlista z youtuba, znajdują się tu kawałki które na prawdę lubię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Korn spoko, dużo słuchałem, jako prezentację ich utworów dorzuciłbym Freak on the leash, mają też fajny cover Another brick in the wall. To teraz trochę łagodniejszy, melodyjny :) rock. Zespół Placebo. https://m.youtube.com/watch?v=a4JhtoR39M0 Inne ich znane kawałki Meds, Every you every me, Without you im nothing, Taste in men, Slave to the wage, Special k, Black eyed, song to say godbaye, the bitter end, Special needs, I wiele innych, sorrki za brak linków ale pisałem z telefonu ;) Jak się komuś spodobają to łatwo znajdzie na yt. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez tom3kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) @gawron, przyznam szczerze zaskoczyło mnie to :o @kondotier, co kto lubi, ja preferuje metal i rock ale nie pogardzę też innymi typami muzyki, ty wolisz starsze klasyki więc wszystko jest w porządku. Dnia 3.08.2016 o 20:46, tom3kb napisał: Korn spoko, dużo słuchałem, jako prezentację ich utworów dorzuciłbym Freak on the leash, mają też fajny cover Another brick in the wall. Faktycznie też lubię ten utwór, ale wrzucenie wszystkich za długo by zajęło Dnia 3.08.2016 o 20:46, tom3kb napisał: To teraz trochę łagodniejszy, melodyjny rock. Spoiler Wygląda jakby próbowali wrócić do swojego pierwotnego stylu. Jakby co przeskocz do 29 sekundy żeby pominąć wstęp. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Szperacz- zrobiłem wpis "z przymrużeniem oka". Kiedy ja zacząłem w domu puszczać rock en rolla, twista, o jazzie nie wspomnę, słyszałem rady aby zająć się walczykami czy tangiem. Co pokolenie to, to nowy styl w muzyce. I tego nic nie zmieni. Gdyby tak nie było, nadal słuchalibyśmy harf czy fletni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Co prawda to prawda, z tym, że ja słyszałem - "Ścisz wreszcie ten jazgot !". Myślę, że w prawie każdym gatunku muzycznym można znaleźć coś ciekawego, jednak najbardziej lubię wracać do: Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To ja coś zapodam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 @Szperacz nie wiem czego (i ile) już w swoim życiu słuchałeś, ale wraz z wiekiem i nazwijmy to "doświadczeniem" otwieram się na coraz to nowsze horyzonty muzyczne. Swoją przygodę z muzyką rozpocząłem od zespołu Metallica i ich nieśmiertelnego "Unforgiven": Spoiler Katowanie Metallica'i przez miesiące... i tak zaczął się okres "zachwytu" trashem i metalem ogólnie NWOBHM i Iron Maiden - Boże co to były za domówki Później trochę zmiękłem i zacząłem eksperymentować z rockiem - i tak kolega pokazał mi pewien teledysk (piosenki z filmu "Final Destination"): Spoiler Zacząłem słuchać "Gwoździ" (Nine Inch Nails), które po dziś dzień są muzyczną miłością mojego życia. Oczywiście jak cały roczek i metal, ale lubię także posłuchać soundtrack'ów , oldiesów (polskich i zagranicznych), polskiej muzyki rozrywkowej oraz bluesa i jazz'u. A teraz, aktualnie siedzę sobie grzecznie w synthwave'ie: Spoiler ..mój prywatny niezapomniany outsider... bo w życiu ważne są tylko chwile, nieprawdaż? Spoiler 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) @kondotier, za pierwszym razem pomyślałem sobie "ale wkręca..." chwile potem "...może jednak nie?" typowy ja @Anton Gorodecki, u mnie "zainteresowanie" muzyką pojawiło się jak nachodziłem siostrę a że w jej pokoju zawsze leciała jakaś muzyka (Slipknot, Korn, SoaD, Fear Factory itp) więc można powiedzieć że niejako "zaraziła" mnie metalem co z resztą przetrwało do dziś, ale samego metalu nie katuje z czasem pojawiły się inne zespoły\gatunki muzyczne jak Kris Kross, Eminem, LMFAO, Akira Yamaoka czy Olivier Deriviere itp. Spoiler Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Szperacz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Offtopowo. Szperacz- pzrepraszam za minus. To moja pomyłka.Coś musiało mi sie "pozajączkować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 @Szperacz- tak to już w życiu jest. Jedni lubią zapach szwajcarskiego sera, a innym wystarczy, że nogi im śmierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Też coś dorzucę z moich ulubionych, ale to tylko wycinek bo lubię różnej muzyki posłuchać. OneRepublic zawsze poprawia mi nastrój. Coldplay świetnie potrafią się bawić przy tym co robią. Enya Jest tego mnóstwo a to tylko przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kolejna playlista, tym razem dla osób silnych bo jednak DSBM ;_; Więc ogólnie nie polecam ale co mi tam https://www.youtube.com/playlist?list=PLatd9dRzHVoLSZs79TDKp08M4_qhjDhnZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Prośba do wstawiających filmiki, aby wybierali opcję wyświetlania ich jako linka ( jest taka ). Teraz posty są długie jak tasiemiec, a strona liczona na metry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Można również umieścić wideo w spojlerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak na razie to słucham "Sir Sly - Gold" Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Tychon Sokołow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 @Tychon Sokołow- nie pisz w niebieskim kolorze. Na czarnej skórce tego nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi