Mnieciu Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Do napisania tego posta skłonił mnie @kondotier, który odkopał mój kanał na youtube(osz ty....:)). Poza tym spędziłem już troszkę czasu z wami stalkerska rodzinko. Na youtube wrzucam już od 28.04.2015r.. Na pomysł wpadłem podczas przechodzenia SGM2.2, gdy musiałem korzystać z rosyjskich wideoporadników. Sprzęt był, więc czemu nie? No i się zaczęło. Po miesiącu zrezygnowałem, bo efekty były mniej niż mierne. Zostawiłem to w diabli na parę miesięcy, aż zauważyłem, że ludzi zaczyna przybywać. Dobra. Tyle historii, przejdźmy do rzeczy: Kanał rozwijam w kierunku Stalkera. Chwilowo zajmuję się tylko przechodzeniem modów. W planach wiszą jeszcze przeglądy modów-skrótowe wideo pokazujące zmiany wnoszone przez modyfikacje, a także "Kalendarium Stalkera"-chronologiczny zbiór wydarzeń z uniwersum, ułatwiający wtajemniczenie nowicjuszy w historię. Sprawdźcie, obejrzyjcie, oceńcie: https://www.youtube.com/user/daminek12345 Edytowane 8 Września 2016 przez Mnieciu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Tak trzymaj. Bo nie zawsze - nie znając rosyjskiego - można zrozumieć dlaczego robiący filmik, nagle pokazuje coś co już było, ale robione inaczej. Albo gdy mówi że coś jest, a tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dobra robota. Nie jest to poziom światowy i nie będzie ochów ani achów, ale masz tam dużo fajnych, przydatnych rzeczy, z których sporo ludzi może skorzystać. No i widać, że sprawia Ci to frajdę, chociaż wydajesz się stremowany Jeśli tylko uda Ci się utrzymać poziom, a z czasem jeśli czas i chęci pozwolą to go zwiększać, na pewno będę wracał. Na rosyjskich forach filmów, poradników, porównać i prezentacji jest full; u nas z tym słabiej, ale "lobby" stalkerskie też silne, więc cały kanał o takiej tematyce jak najbardziej na plus. Powodzenia w byciu pionierem Na montowaniu się trochę znam, więc jeśli kiedyś będziesz potrzebował pomocy w zakresie sklejenia np. takiego przeglądu, to wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Więc wieczór mam zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 @Sierioża O montowaniu swoje wiem, ale zawsze czegoś wincyj można się nauczyć. Tak mi się kolega Barto od jutubów przypomniał. Wrzuca raz od święta. A co do jakości powoli się wyrabiam ale bardzo powoli w komentowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jaką modyfikację chcecie abym ugryzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zabierz się za ZK 2 na patch 3, ale z szukaniem wszystkich schowków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 4 godziny temu, Mnieciu napisał: Jaką modyfikację chcecie abym ugryzł? Wybierz taką modyfikację która najlepiej odpowiada i podoba się Tobie - wtedy i przyjemniej będzie ci się grało a i wideo będzie robione "z pasją". BTW - Tak z ciekawości - jakich programów używasz @Mnieciu do edycji wideo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 SV13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Znowu podbijam ale niestety to dość ważne. Nakładka z nazwą forum na wideo sporządzona. Tak to wygląda w praniu: Teraz pytanie do administracji, tak wiem, że forum nie ma zastrzeżonej nazwy, ale i tak się zapytam: Czy zarząd akceptuje sygnowanie materiałów tekstem "stalker team" w obecnej formie? Od niedzieli zaczynam nagrywki. Edytowane 10 Września 2016 przez Mnieciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Byłbym zdziwiony, gdyby tak nie było... @portals @Allen @cichy i tak dalej... powiedzcie mu, że robi dobrą robotę @Mnieciu Padło więc na ZK. Trzymam kciuki i powodzenia życzę. Dwójkę też będziesz męczył? Jest jeszcze jedna sprawa, postaram się wysłać jeszcze dzisiaj PW odnośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 6 godzin temu, Mnieciu napisał: Od niedzieli zaczynam nagrywki Masz nasze błogosławieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 9 godzin temu, Sierioża napisał: Byłbym zdziwiony, gdyby tak nie było... @portals @Allen @cichy i tak dalej... powiedzcie mu, że robi dobrą robotę @Mnieciu Padło więc na ZK. Trzymam kciuki i powodzenia życzę. Dwójkę też będziesz męczył? Jest jeszcze jedna sprawa, postaram się wysłać jeszcze dzisiaj PW odnośnie. Pewnie że robi dobrą robotę . Dobra alternatywa dla poradników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 No to panowie ZK2 jest już na wykończeniu. (wdrożę jeszcze poprawki do poradnika za poradą @kondotier). I tu kolejne pytanie. Jakiego moda polecacie, aby ugryźć i nie puścić. Dość głośno było o pajęczynce. Jeżeli macie propozycje to szukam moda, który: nie ma wyśrubowanego poziomu trudności, ciekawa historia,manowe mechaniki dotyczące ekwipunku i potrzeb GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 @Mnieciu- Za "W pajęczynie kłamstw" możesz się brać. Nie za długi, na pogodowych ustawieniach na słońce, bardzo kolorystyczny. W mrocznej pogodzie dużo traci. Tylko gdzieś sobie zapisz, że ma dwa równorzędne zakończenia. Trzeba pokazać oba. A niektóre z zadań, można zrobić nawet na 3 sposoby itd., itp. Tak że powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pajęczyna prawie do końca nagrana. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Może Dolina Szeptów do Zewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 @Mnieciu, jak się podjąłeś takiego wyzwania to zasuwaj po kolei spolszczone mody. Zacznij od najpopularniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 @pacjent1972 solianka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Nie Soljanka tylko OP-2, a najlepiej OP-2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 @Anton Gorodecki jak będe miał ochotę strzelić sobie w łeb to zagram. Teraz się skapnąłem, że Bóg z nami PL @gawron wrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Odpowiedziałem na pytanie - nie musisz być złośliwy. Poradniki będą najlepiej spełniały swoją funkcję jeśli będą przeznaczone do modów, w które gra/będzie grała duża ilość osób. Wybór oczywiście należy do ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 @Anton Gorodecki pożartować chciałem. Wiesz nie zawsze są mody, które da się dobrze pokazać, a przede wszystkim wygodnie pokazać. Bo mógłbym robić OP2, ale wiem, że dla mnie to katusza i się zniechęce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Podrzućcie jakieś dłuższe modziwo, w które mógłbym się zagłębić. Coś w stylu OGSE, ale żeby jakieś nowości w mechanikach pojawiły. Może coś z trudniejszych typu Reborn duplikat tyle, że wszystkich rozwiązań nie dam rady pokazać, ale tak mnie on korci. Albo alternatywa. Co doradzacie. Który był mniej zabugowany? A może TŚ2? Albo Apokalipsa Remake? Który z tych modów nie jest wybitnie trudny, ale też który sprawił wam przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Jak dla mnie to dobry byłby TŚ2, w Apokalipse jeszcze nie grałem, a Alternatywa jest bardzo dobra ale dość trudna i zdarzają się wyloty "ni z gruchy ni z pietruchy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi