tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Vuko Na poprzedniej stronie smox sobie zmodyfikował Dnia 1.01.2017 o 17:38, smox napisał: Mnie też się to nie podobało. Zrobiłem sobie tak - https://yadi.sk/d/0J4SlR1t36LzKW To oczywiście tylko jedna z opcji. Możesz zmienić sobie w tym pliku po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vuko Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 48 minut temu, tom3kb napisał: @Vuko Na poprzedniej stronie smox sobie zmodyfikował Dzięki! Dnia 1.01.2017 o 17:38, smox napisał: Mnie też się to nie podobało. Zrobiłem sobie tak - https://yadi.sk/d/0J4SlR1t36LzKW To oczywiście tylko jedna z opcji. Możesz zmienić sobie w tym pliku po swojemu. Po wrzuceniu tego pliku (żółta kropka, zamiast czarnej kropki), znika pasek życia i kondycji. Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan121 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam. Mam pewien problem z tym modem. Po rozpakowaniu występuje taki oto błąd: Spoiler Po instalacji wygląda to w ten sposób: Spoiler Próbowałem już ponownego pobrania moda. Znalazłem też w innym modzie tą uszkodzą teksturę i podmieniłem ją. Niestety i to nie pomogło. Czy ktoś ma pomysł co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @Logan121 A próbowałeś wypakować winrarem? LOL ale ten drugi screen z grafiką dobry jak z jakiejś indie gierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Miałem coś podobnego. Musisz pokombinować oświetleniem i ustawieniami. Cytat z #1: " By grafika moda odpowiadała screenshotom z tematu należy, rozpakować zawartość archiwum Users_CREZYEXE.rar do folderu users ze zgodą na zamianę. Samo archiwum znajduje się w users. ". Zastosowałeś się do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @kondotier Ale to się tyczy chyba tej "wypasionej podrasowanej" grafiki dla niby mocniejszych kompów bo ja tego nie wrzucałem, a mod miał i tak bardzo ładną grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan121 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Co do winrara to występuje ten sam błąd. Archiwum nie wypakowałem i nawet gdybym chciał to nie mam pojęcia gdzie go szukać. Jednak podobnie jak kolega tom3kb nie sądzę, że ma ono związek z uszkodzoną teksturą, ale oczywiście mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jak nie wiesz gdzie szukać archiwum? Przecież musiałeś gdzieś je pobrać skoro je wypakowujesz. Pobierz jeszcze raz moda np z tego linka z MEGA co mówiłem, ja nie tak dawno tego moda stamtąd zasysałem, zainstalowałem i ukończyłem. A jeśli znowu coś będzie nie tak to może masz jakieś problemy z netem, próbuj za jakiś czas albo z innego źródła. No i pamiętaj o fixach i spolszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan121 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Miałem na myśli to archiwum Users_CREZYEXE.rar. Ja też pobierałem z MEGA. No nic. Być może problem tkwi w tym, że pobierałem przez telefon (trochę szkoda żeby 50GB za rejestrację numeru się zmarnowało). Spróbuję pobrać jeszcze raz przez komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezen39 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Nie wiem jak u Was ale u mnie szukanie ukrytych itemków jest strasznym utrapieniem w tym modzie. Na ten moment otworzyłem już chyba około 20-30 schowków i w żadnym nic nie było. Znalazłem tylko 2-3 nieoznakowane z czego jeden faktycznie miał coś przydatnego. Z fleszek do tej pory miałem tylko 4 oznakowane schowki które niczym fajnym nie świeciły. Dodam że eksploruje sporo w każdym modzie stalkera bo uwielbiam się obłowić w darmowy szpej zanim ruszę gdzieś dalej, ale w tym modzie już zaczyna to być zwyczajnie denerwujące... Macie jakieś porady co do lepszych nieoznakowanych skrytek w tym modzie? Z góry dziękuje. Edytowane 4 Marca 2017 przez Freezen39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Schowki są wypełniane losowo. Nawet oglądając gameplaye nie będziesz miał korzyści z pokazanego w nim schowka, bo jak Ty go znajdziesz, będzie co innego. Ruszaj dalej, to znajdziesz więcej. Mod daje stopniowo co potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezen39 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dzięki za szybką odpowiedź. Na ten moment wracam się do Doliny Mroku by dowiedzieć się czy medyk wynalazł coś na wymagane arty. Przypuszczam że nie wiele gry mi już zostało więc i schowków zbyt wielu też nie znajdę. Cóż, i tak dość łatwo się obłowić tak od połowy moda więc dużej różnicy w ekwipunku znaleźny szpej mi nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 To normalny drop? W każdych zwłokach podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Absolutnie nie - u mnie był raczej skromny, ale nie aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ktoś pisał o takim bugu, że miał pojedyncze sztuki amunicji i, że nie można było ich potem składać w całość ale czy to było w tym modzie, trzeba by zerknąć na poprzednie strony. @edit To chyba nie w tym modzie jednak, a nie mogę w szukajce nawet znaleźć o co to dokładnie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Sprawdziłem u siebie. Ilość kulek w paczce, od 4 do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 No tak @kondotier, ale chodzi mi o to, że w każdych napotkanych zwłokach jest taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tę przypadłość leczyło się chyba jakimś fixem. A było ich kilka. Nie pamiętam, który to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dzięki. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Podbijam nie znalazłem fixa... Zainstalowaną mam grę ze wszystkimi fixami z 1. posta i nadal nie wiem z czym problem. Znalazłem rozwiązanie. Jednak niepotrzebnie wrzuciłem fixa na wylot podczas zabijania npc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Gdybym wiedział jakie pliki odpowiadają za ten błąd to wrzucił bym tu moje z mojej gamedaty, może by to coś dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 @blablabla już sobie podmieniłem ale to death_manager.script. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : CUICellContainer::GetCellAt [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIDragDropListEx.cpp [error]Line : 754 [error]Description : ValidCell(pos) Taki wylot jak chciałem kopać w tunelu :| Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tak. Za duża ikona broni względem okienka slotu na nią. Przynajmniej taki wylot miałem w Cieniu Czarnobyla. I tym logiem się objawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 On 01/05/2017 at 11:27 PM, MonoLityczny said: Tak. Za duża ikona broni względem okienka slotu na nią. Przynajmniej taki wylot miałem w Cieniu Czarnobyla. I tym logiem się objawiał. Pomogła zmiana z DX 10 na DX 11 ( grałem trochę na DX 10 bo na DX 11 wywala w podziemiach na Agropromie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi